Įkraunama...
Įkraunama...

Daktaras gerai atlikęs cezario pjūvį

As pirma vaikeli pagimdziau per extra cezari. Mane operavo R.Daunoravicius. Kaip ir viskas normaliai buvo. Dabar zada mane ir antra karta pjauti. Si karta planini darytu. Tai mastau, jog tikriausiai vel pas Daunoraviciu keliausiu ax.gif
Atsakyti
O mane operavo gyd. Sirsinaitiene VGN. Operacija atliko puikiai
Atsakyti
QUOTE(MariausMama @ 2008 10 28, 16:08)
As pirma vaikeli pagimdziau per extra cezari. Mane operavo R.Daunoravicius. Kaip ir viskas normaliai buvo. Dabar zada mane ir antra karta pjauti. Si karta planini darytu. Tai mastau, jog tikriausiai vel pas Daunoraviciu keliausiu  ax.gif

Pritariu ir siūlau pasirinkti tą patį gydytoją thumbup.gif Pirmą cezarį man darė jau seniai,antrą prieš 3 metus,abu kartus Daunoravičius 4u.gif Jeigu reiktų 3-čią kartą-irgi negalvočiau 4u.gif Jokių priekaištų, tik geriausi atsileipimai 4u.gif
Atsakyti
Mane operavo Gydytojas iš Didžiosios Raidės - R.Daunoravičius
Esu be galo patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
mane opravo R.K Gyd. Zaliunas, tikrai viskas buvo super.nors praejo tik 3men pjuvio jau beveik nematyti,nors niekuo netepu!tikrai esu jam lb dekinga. o pas dainoraviciu gimde visos mano padruskes ir nei viena nesiskunde thumbup.gif !!!
Atsakyti
QUOTE(namiseda @ 2008 11 09, 18:14)
Pritariu ir siūlau pasirinkti tą patį gydytoją thumbup.gif Pirmą cezarį man darė jau seniai,antrą prieš 3 metus,abu kartus Daunoravičius 4u.gif Jeigu reiktų 3-čią kartą-irgi negalvočiau  4u.gif Jokių priekaištų, tik geriausi atsileipimai 4u.gif

pritariu thumbup.gif nors trečio neplanuoju, bet jei kas - tik pas jį thumbup.gif
Atsakyti
AK, ekstra cezaris, gydytoja D. Laužikienė. Manau, viskas puikiai, ačiū jai.
Antrą dieną ne tik kad vaikščiojau, bet ir su vaiku atlikinėjau visokią "akrobatiką" bigsmile.gif Leidžiamų nuskausminamųjų nebereikėjo jau trečią parą.
Atsakyti
QUOTE(stripulis @ 2009 01 01, 07:30)
AK, ekstra cezaris, gydytoja D. Laužikienė. Manau, viskas puikiai, ačiū jai.
Antrą dieną ne tik kad vaikščiojau, bet ir su vaiku atlikinėjau visokią "akrobatiką" bigsmile.gif Leidžiamų nuskausminamųjų nebereikėjo jau trečią parą.

tai kad taip ir iprasta - antra para visos vaiksto ir nuskausminimu neleidzia, nebent pacios praso mirksiukas.gif
man CZ buvo 17 val, o kita ryta 9 val jau vaiksciojau ir vaika prisiziurejau ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rds: 01 sausio 2009 - 10:32
Sveikutės, nestuke.gif ir jau mamytės. 4u.gif
Man cezarį darė gyd. L.Saltanavičienė. Operacija buvo nesuplanuota, tiesiog mano inkstai neatlaikė ilgiau 36 savaičių. verysad.gif Bet viskas praėjo sklandžiai-gyd. darbu nesiskundžiu-viską padarė gerai. Ir susiūvo super thumbup.gif . Gydytojas, nuėmęs siūlus gyrė jos garbą.
Atsakyti
QUOTE(vakare22 @ 2008 05 24, 12:36)
sveikutes,man cezari dare VGN R.Razumas ir D.Variakojiene thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

man ir cezario pjuvi atliko D.Variakojiene thumbup.gif is VGN'o
Atsakyti
jURSENAS LABAI PATIKO
Atsakyti
Ekstrą cezarį atliko D. Plėštytė. Vos matomą randuką pagyrė ne vienas ginekologas, pas kuriuos ėjau vėliau... Ačiū jai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akviliux_: 05 vasario 2009 - 17:02