mane namu ruosa varo is proto kad nori ir vaiksciok su skuduru kaiura diena
o tie vaikai eina ir vercia viska is paskos
QUOTE(vasarele85 @ 2012 03 04, 17:53)
mane namu ruosa varo is proto kad nori ir vaiksciok su skuduru kaiura diena
.
Mes sian buvom televizijos bokste,taip smagu,koks grazus miestas .Buvom pirma karta
sveikos
pelite, paprotink savo dukra, kad tokie ciuvai nesikeicia, jei viena karta pakele ranka pakels dar ir dar, jiems cia nieko nereiskia tegu net nesitiki, kad pasikeis tokie zmones nesikeicia
tai ka beveik isvijom ziema is kiemo, pro langa taip grazu, nors matau kad termometras vis tiek minusine temperatura rodo
as "atostogauju" vis dar mama vis dar tebeviesi pas mane, tai daug lengviau ir papramogaut yra su kuo, niu zodziu visai galva prisivedinus, atrodo, kad rojus vaika augint kai nesedziu dabar pastoviai viena namie
pelite, paprotink savo dukra, kad tokie ciuvai nesikeicia, jei viena karta pakele ranka pakels dar ir dar, jiems cia nieko nereiskia tegu net nesitiki, kad pasikeis tokie zmones nesikeicia
tai ka beveik isvijom ziema is kiemo, pro langa taip grazu, nors matau kad termometras vis tiek minusine temperatura rodo
as "atostogauju" vis dar mama vis dar tebeviesi pas mane, tai daug lengviau ir papramogaut yra su kuo, niu zodziu visai galva prisivedinus, atrodo, kad rojus vaika augint kai nesedziu dabar pastoviai viena namie
labukas visom kaip laikotes oras grazus uz lango
labas vakaras
su svente mergaites
su svente mergaites
labukas na ka visai nelogas oras ane
QUOTE(vasarele85 @ 2012 03 09, 11:41)
labukas na ka visai nelogas oras ane
oras nuostaus .
Ar sventet vakar moters diena?
labas rytas pas msu oras sudinas lyja brr as sedziu darbe zmoniu nera tai pa jus ilindau aplankyti paskutine diena ir vel iseigines
sveikos,
kaip jus gyvenat?
mano pupai roto virusas ,nuo treciadienio gulim liganinej,vaikas tiap nusilpo,kad vakar perkele i reanimacija
sedziu visa ant nervu,laukiu greiciau 12,kad ji aplankyt
kaip jus gyvenat?
mano pupai roto virusas ,nuo treciadienio gulim liganinej,vaikas tiap nusilpo,kad vakar perkele i reanimacija
QUOTE(pelite @ 2012 03 17, 11:40)
sveikos,
kaip jus gyvenat?
kaip jus gyvenat?
labas laikykites jus mes irgi is po operacijos ispjove angina sunui viskas neblogai pakokas
QUOTE(vasarele85 @ 2012 03 17, 19:43)
labas laikykites jus mes irgi is po operacijos ispjove angina sunui viskas neblogai pakokas
sveika,
aciu ,mes jau namie.
O kaip jusu sveikatyte?
labukas nu nieko po biski gyja tik ne viska galima valgyti nes reikai saugot kol plievele ta balta atn zaizdu nukris ir sugys o siaip tai neblogai viskas