labas lietingas vakaras
tylu vel cia .
kaip jums sekasi?
manes tai nervai nelaiko,uzvakar dukrytes vaikinas ja sumuse ,o tik pora men ,kai pradejo kartu gyvent
QUOTE(pelite @ 2012 02 23, 21:13)
dukrytes vaikinas ja sumuse
spirt per borta toki jaunuoli.................
neturiu zodziu...
QUOTE(pelite @ 2012 02 23, 21:13)
manes tai nervai nelaiko,uzvakar dukrytes vaikinas ja sumuse ,o tik pora men ,kai pradejo kartu gyvent
jetau, kas cia do parazitas ... tik per borta, kaip Diora sake
Ar stipriai
QUOTE(diora @ 2012 02 23, 21:32)
spirt per borta toki jaunuoli.................
neturiu zodziu...
sveikos, merginos
gal busim jau ziema isvare is kiemo?
pelite, duokit pareiskima i policija, ner ko cia terliotis su tokiais
mes augam augam net sunku paciai patiket, koks jau didelis musu mazius, o kai mama dabar atvaziavus tai ner kada liudet, vis veiklos prisimastom i trasa lekiam, palikusios maziu maniskiui o ir siaip mama padeda, valgyt padaro zodziu atostogauju
jau senokai atvaziavo, atsventem maziuko 4 men sukakti, kompo nebuvau isijungus, tai dabar isijungiau, ale pamaciau liniuote ir issigandau, kad jau 4.5 men ir kaip tas laikas lekia, nes atrodo, kad tik pries kelias dienas su mama torta darem
jau sveria 8 kg musu dickis ir 67 cm ugio
gal busim jau ziema isvare is kiemo?
pelite, duokit pareiskima i policija, ner ko cia terliotis su tokiais
mes augam augam net sunku paciai patiket, koks jau didelis musu mazius, o kai mama dabar atvaziavus tai ner kada liudet, vis veiklos prisimastom i trasa lekiam, palikusios maziu maniskiui o ir siaip mama padeda, valgyt padaro zodziu atostogauju
jau senokai atvaziavo, atsventem maziuko 4 men sukakti, kompo nebuvau isijungus, tai dabar isijungiau, ale pamaciau liniuote ir issigandau, kad jau 4.5 men ir kaip tas laikas lekia, nes atrodo, kad tik pries kelias dienas su mama torta darem
jau sveria 8 kg musu dickis ir 67 cm ugio
QUOTE(marimacho @ 2012 02 24, 16:21)
nu kaip smagu pas jus
As irgi noreciau, kad pas mane kas atvaziuotu
sveikos,
aciu uz palaikima
Siandien padavem pareiskima i policija,nors vyras mane uz tai bara,kad nereikejo dukrai patarimu duot.Gal nesmarkei sumuse,bet penki pirstai ant veido,melines ant ranku ir kaklo,pasirodo smauge ja.
verke varkse,sako myli,bet kaip po tokiu daliku galima mylet
Marimacho,saunu,kad jau tokie dideli .
gerai ,kad mama gali tau padet,nors pailsesi
aciu uz palaikima
Siandien padavem pareiskima i policija,nors vyras mane uz tai bara,kad nereikejo dukrai patarimu duot.Gal nesmarkei sumuse,bet penki pirstai ant veido,melines ant ranku ir kaklo,pasirodo smauge ja.
Marimacho,saunu,kad jau tokie dideli .
gerai ,kad mama gali tau padet,nors pailsesi
QUOTE(pelite @ 2012 02 24, 19:42)
siaubas tik i policija... nesuprantu tokiu meiliu ir isvis, tokiem arba pirstus nukapoti arba iskastruoti
QUOTE(Murgita @ 2012 02 24, 21:04)
siaubas tik i policija... nesuprantu tokiu meiliu ir isvis, tokiem arba pirstus nukapoti arba iskastruoti
pelite eik tu sau o kaip db tavo mergina ? begciau nuo tokio kuo toliau nu vietoj tavo mb as pacia tam zenteliui i kaili duociau uz ka mano vaika musa o cia dar sako kodel mokini ziauru laikykites
QUOTE(vasarele85 @ 2012 03 02, 12:01)
pelite eik tu sau o kaip db tavo mergina ? begciau nuo tokio kuo toliau nu vietoj tavo mb as pacia tam zenteliui i kaili duociau uz ka mano vaika musa o cia dar sako kodel mokini ziauru laikykites
labas ,
Mano mergina kvailute jau sugrizo pas ji ,bet sako ,kad dau geriau su ja elgesi.
O zentelis ant manes pyksta ,bet man su jo negyvent.
o kaip pas jus reikaliukai? Kas eis i Kaziuko muge?
Mes tai pasojam,nes lb vejota
labas nu tokia jau ta meile yra viena diena saule sviecia kita diena uraganas vyksta toks jau tas gyvenimas na o as irgi su mb susipykau bet ne pirmas sykis pasipyksim ir praeis
leidau savo vaikus i lauka tikiuos nesusirgs gyzo pasale abu
tai va kovo 16 darys domantui tonziliu operacija tikiuos viskas bus gerai
QUOTE(vasarele85 @ 2012 03 03, 14:50)
labas nu tokia jau ta meile yra viena diena saule sviecia kita diena uraganas vyksta toks jau tas gyvenimas na o as irgi su mb susipykau bet ne pirmas sykis pasipyksim ir praeis
abiem atvejais viskas bus gerai
greito pasveikimo po operacijos .
pas mus sian kaimynai uzsuko,saunei pasedejom,nors pailsejau nuo namu rosuos