Įkraunama...
Įkraunama...

Liepaites

laba diena mergaites 4u.gif

as irgi gimusi liepos men. ar priimsit i savo buri mirksiukas.gif ?
Atsakyti
QUOTE(pelite @ 2012 01 08, 11:28)

Sveika prisijungusi 4u.gif
zinoma, kad priimam drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(pelite @ 2012 01 08, 13:28)

PRASOM PARASOM!!! SVEIKOS MIELOSIOS 4u.gif
MES LAIKOMES VISAIP NEINAM JAU I MOKYKLA UZDRAUDE NES VIS MAZIUKE SERGA BAISU...NAMAI DARBAI NIEKO NAUJO GYVENAM SUKAMES ..KOVA VYKSIM TIKRINTI NIEKUR NEDINGSIM NUO TOL LIGOS VIS TIKRINTIS IR TIKRINTIS SVENTES LINKMAI ..
KAIP JUS VISOS LAIKOTES? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pelite @ 2012 01 08, 11:28)

Butinai mirksiukas.gif Sveika prisijungus mirksiukas.gif

SVeikos liepaites - SU NAUJAIS METAIS JUS VISAS!!! 4u.gif

Gryzom is lietuvisku gastroliu pagaliau namo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Murgita @ 2012 01 08, 22:50)
Gryzom is lietuvisku gastroliu pagaliau namo  wub.gif

Su Naujais

pasakok kaip sekesi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diora: 08 sausio 2012 - 23:11
merginos, su naujais visas 4u.gif

naujokei 4u.gif

mes sventes vis del to atbuvom siais metais vieni, pabijojom maziu toki kelia tysti blush2.gif tai mums sventes kaip bele kuri kita diena praejo biggrin.gif
Atsakyti
labas vakaras mergaites 4u.gif
malonu,kad priemet mane wub.gif .

Murgita,kaip sekesi gastroliot mirksiukas.gif ?

Kaip visoms sekasi?

Man tai vis truksta laiko,nieko nespeju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(diora @ 2012 01 08, 23:11)
pasakok kaip sekesi  biggrin.gif

Nieko, siaip viskas fainai praejo, jei neziureti "keletos" nesamoniu biggrin.gif Bet bent jau pati del saves esu rami, nes ka buvau pasiruosusi, viska padariau, o kitu nuomone, nelabai jau ir berupi biggrin.gif bet kiek girdejau, tai visiems patiko svente blush2.gif

QUOTE(marimacho @ 2012 01 09, 08:39)
mes sventes vis del to atbuvom siais metais vieni, pabijojom maziu toki kelia tysti  blush2.gif tai mums sventes kaip bele kuri kita diena praejo  biggrin.gif

O tai teveliai nebuvo iki jusu atvaziave?

QUOTE(pelite @ 2012 01 10, 19:03)
Murgita,kaip sekesi gastroliot mirksiukas.gif ?

Man tai vis truksta laiko,nieko nespeju blush2.gif

Aciu, gerai biggrin.gif

O tas laiko trukumas, paskutiniu metu, tai cia daug kam jo truksta doh.gif atrodo, kad kuo labiau skubi, juo labiau jis greiciau lekia doh.gif o jei dar planu kokiu tai turi... doh.gif zodziu baisu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Murgita @ 2012 01 10, 20:15)
kuo labiau skubi, juo labiau jis greiciau lekia  doh.gif o jei dar planu kokiu tai turi...  doh.gif  zodziu baisu  biggrin.gif

drinks_cheers.gif sutinku..ir as , jau atrodo, niekur nebespeju...
atrodo, kad noreciau laisvos dienos nuo gyvenimo biggrin.gif

Marimacho... paaugs kudikelis wub.gif bus miela kaledas svest, kai lauks dovanu..o dabar jusu metai tokie, kad geriau is namu kojos nekelt..ypac tokiu oru ... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diora @ 2012 01 10, 22:02)
drinks_cheers.gif  sutinku..ir as , jau atrodo, niekur nebespeju...
atrodo, kad noreciau laisvos dienos nuo gyvenimo biggrin.gif

Marimacho... paaugs kudikelis  wub.gif bus miela kaledas svest, kai lauks dovanu..o dabar jusu metai tokie, kad geriau is namu kojos nekelt..ypac tokiu oru ... 4u.gif

jooooooooo, dienos bega greit, ypac kai ziuriu i savo maziu, vis kiekviena diena naujo ismoksta ir vis didesnis didesnis wub.gif kartais net liudna uzeina, kai zinau, kad jau toks mazas niekad nebebus blush2.gif nes taip faina su juo dabar pasimyluoti, pazaisti, paskui uzaugs bernas ir sakys - eik mama salin biggrin.gif

del svenciu tai taip jos visai kitokios, kai jau yra vaikutis wub.gif kitais metais lauksim kaledu pasipuose tik puse eglutes lotuliukas.gif nes gi reiks jau zaisliukus patyrinet ir su jais pazaist lotuliukas.gif

Murgita, tai ir turejo visiems patikti, gi ruoseisi, viskas manau praejo super thumbup.gif ech... noreciau ir as kokiam baliuj sudalyvaut, ale kazkaip nieks nesiruosia zenytis ar baliu daryt, jei kokie draugai ir zenijas, tai ziurek, slapta arba be baliu biggrin.gif bjaurybes lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif ,

Marimacho,gal tavo sunelis ir nepasakys,kad salin eitum biggrin.gif ,bet jau ne tek mes jems rupesim g.gif .

Mano du vaikai jau suaugia,tai ne mama jems galvoi,o meile lotuliukas.gif ,o kai blogai,tada mama biggrin.gif ,nu aisku nevisi tokie buna rolleyes.gif

Atsiprasau uz klaidas blush2.gif ,nes esu lenke mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pelite: 11 sausio 2012 - 17:57
QUOTE(pelite @ 2012 01 11, 17:56)
Atsiprasau uz klaidas blush2.gif ,nes esu lenke mirksiukas.gif

viskas OK mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(marimacho @ 2012 01 11, 09:25)
ale kazkaip nieks nesiruosia zenytis ar baliu daryt, jei kokie draugai ir zenijas, tai ziurek, slapta arba be baliu

sudetinga siais laikais su baliukais cool.gif
Atsakyti