laba diena mergaites
as irgi gimusi liepos men. ar priimsit i savo buri ?
QUOTE(pelite @ 2012 01 08, 11:28)
Sveika prisijungusi
zinoma, kad priimam
QUOTE(pelite @ 2012 01 08, 13:28)
PRASOM PARASOM!!! SVEIKOS MIELOSIOS
MES LAIKOMES VISAIP NEINAM JAU I MOKYKLA UZDRAUDE NES VIS MAZIUKE SERGA BAISU...NAMAI DARBAI NIEKO NAUJO GYVENAM SUKAMES ..KOVA VYKSIM TIKRINTI NIEKUR NEDINGSIM NUO TOL LIGOS VIS TIKRINTIS IR TIKRINTIS SVENTES LINKMAI ..
KAIP JUS VISOS LAIKOTES?
QUOTE(pelite @ 2012 01 08, 11:28)
as irgi gimusi liepos men. ar priimsit i savo buri ?
Butinai Sveika prisijungus
SVeikos liepaites - SU NAUJAIS METAIS JUS VISAS!!!
Gryzom is lietuvisku gastroliu pagaliau namo
QUOTE(Murgita @ 2012 01 08, 22:50)
Gryzom is lietuvisku gastroliu pagaliau namo
Su Naujais
pasakok kaip sekesi
merginos, su naujais visas
naujokei
mes sventes vis del to atbuvom siais metais vieni, pabijojom maziu toki kelia tysti tai mums sventes kaip bele kuri kita diena praejo
naujokei
mes sventes vis del to atbuvom siais metais vieni, pabijojom maziu toki kelia tysti tai mums sventes kaip bele kuri kita diena praejo
labas vakaras mergaites
malonu,kad priemet mane .
Murgita,kaip sekesi gastroliot ?
Kaip visoms sekasi?
Man tai vis truksta laiko,nieko nespeju
malonu,kad priemet mane .
Kaip visoms sekasi?
QUOTE(diora @ 2012 01 08, 23:11)
pasakok kaip sekesi
Nieko, siaip viskas fainai praejo, jei neziureti "keletos" nesamoniu Bet bent jau pati del saves esu rami, nes ka buvau pasiruosusi, viska padariau, o kitu nuomone, nelabai jau ir berupi bet kiek girdejau, tai visiems patiko svente
QUOTE(marimacho @ 2012 01 09, 08:39)
O tai teveliai nebuvo iki jusu atvaziave?
QUOTE(pelite @ 2012 01 10, 19:03)
Aciu, gerai
O tas laiko trukumas, paskutiniu metu, tai cia daug kam jo truksta atrodo, kad kuo labiau skubi, juo labiau jis greiciau lekia o jei dar planu kokiu tai turi... zodziu baisu
QUOTE(Murgita @ 2012 01 10, 20:15)
kuo labiau skubi, juo labiau jis greiciau lekia o jei dar planu kokiu tai turi... zodziu baisu
sutinku..ir as , jau atrodo, niekur nebespeju...
atrodo, kad noreciau laisvos dienos nuo gyvenimo
Marimacho... paaugs kudikelis bus miela kaledas svest, kai lauks dovanu..o dabar jusu metai tokie, kad geriau is namu kojos nekelt..ypac tokiu oru ...
QUOTE(diora @ 2012 01 10, 22:02)
sutinku..ir as , jau atrodo, niekur nebespeju...
Marimacho... paaugs kudikelis bus miela kaledas svest, kai lauks dovanu..o dabar jusu metai tokie, kad geriau is namu kojos nekelt..ypac tokiu oru ...
jooooooooo, dienos bega greit, ypac kai ziuriu i savo maziu, vis kiekviena diena naujo ismoksta ir vis didesnis didesnis kartais net liudna uzeina, kai zinau, kad jau toks mazas niekad nebebus nes taip faina su juo dabar pasimyluoti, pazaisti, paskui uzaugs bernas ir sakys - eik mama salin
del svenciu tai taip jos visai kitokios, kai jau yra vaikutis kitais metais lauksim kaledu pasipuose tik puse eglutes nes gi reiks jau zaisliukus patyrinet ir su jais pazaist
Murgita, tai ir turejo visiems patikti, gi ruoseisi, viskas manau praejo super ech... noreciau ir as kokiam baliuj sudalyvaut, ale kazkaip nieks nesiruosia zenytis ar baliu daryt, jei kokie draugai ir zenijas, tai ziurek, slapta arba be baliu bjaurybes
sveikutes ,
Marimacho,gal tavo sunelis ir nepasakys,kad salin eitum ,bet jau ne tek mes jems rupesim .
Mano du vaikai jau suaugia,tai ne mama jems galvoi,o meile ,o kai blogai,tada mama ,nu aisku nevisi tokie buna
Atsiprasau uz klaidas ,nes esu lenke
Marimacho,gal tavo sunelis ir nepasakys,kad salin eitum ,bet jau ne tek mes jems rupesim .
Mano du vaikai jau suaugia,tai ne mama jems galvoi,o meile ,o kai blogai,tada mama ,nu aisku nevisi tokie buna
QUOTE(pelite @ 2012 01 11, 17:56)
viskas OK
Papildyta:
QUOTE(marimacho @ 2012 01 11, 09:25)
ale kazkaip nieks nesiruosia zenytis ar baliu daryt, jei kokie draugai ir zenijas, tai ziurek, slapta arba be baliu
sudetinga siais laikais su baliukais