Lai auga Azuoliukas stiprus ir sveikas
pagalvojau sian... gruodzio vidurys, o nei sniego nei salcio..
kad taip tokie orai iki pavasario issilaikytu
QUOTE(diora @ 2011 12 14, 21:28)
pagalvojau sian... gruodzio vidurys, o nei sniego nei salcio..
Aha bet Kaledoms reikia nors truputuka sniegelio, kitaip ne Kaledos
aga. orelis fantastiskas, su leliuku vazinetis pats tas, nereik namie sleptis bet tikrai kaledoms galetu nors simboliskai pasnigti
siandien buvom pas gydytoja svertis matuotis, tai jau sveriam 6.45 kg ir ugis 60.5 cm reiks perziuret spinta, nes tie 56 dydzio rubeliai tik maisosi
siandien buvom pas gydytoja svertis matuotis, tai jau sveriam 6.45 kg ir ugis 60.5 cm reiks perziuret spinta, nes tie 56 dydzio rubeliai tik maisosi
QUOTE(marimacho @ 2011 12 15, 10:34)
tai jau sveriam 6.45 kg ir ugis 60.5 cm reiks perziuret spinta, nes tie 56 dydzio
aukstaugis bernuzelis bus
as viena Azuola irgi pazystu, tai lygiai taip pat sokiravo savo tevus pirmais augimo metais. Jam dabar kazkur beveik 3 metukai, tai na ner is tu smulkiuju, bet dar ribose o mes juokemes tevams, tais pirmais metais, kad neveltui toki varda dejo, vaikas ir auga dabar kaip tikras Azuolas
Bet man siaip tai laaabai grazus vardas
Bet man siaip tai laaabai grazus vardas
siaip tik paskui susimasten, kad esam nelabai geri tevai, kad siais laikais, kai zmones tiek vazinejas po uzsienius davem vaikui toki varda su lietuviskom raidem ir dar net nosine turejom kelis vardo variantus, bet kai gime toks didelis mums kazkaip labiausiai sitas vardas tiko ir turetu variantu
man jau kelinta gydytoja aiskina maziau vaikui valgyt duot sakau trenktos gydytojos siais laikais tai as turiu leist vaikui rekt alkanam ir neduot, jo pasakysiu vaikui "negaliu duoti, nes gydytoja sake, kad per daug valgai" beje cia dar neurologes pasiulymas buvo, tai kad man vaikas klyks alkanas cia labai vaiko nervu sistemai bus sveika
man jau kelinta gydytoja aiskina maziau vaikui valgyt duot sakau trenktos gydytojos siais laikais tai as turiu leist vaikui rekt alkanam ir neduot, jo pasakysiu vaikui "negaliu duoti, nes gydytoja sake, kad per daug valgai" beje cia dar neurologes pasiulymas buvo, tai kad man vaikas klyks alkanas cia labai vaiko nervu sistemai bus sveika
QUOTE(marimacho @ 2011 12 16, 08:38)
siaip tik paskui susimasten, kad esam nelabai geri tevai, kad siais laikais, kai zmones tiek vazinejas po uzsienius davem vaikui toki varda su lietuviskom raidem ir dar net nosine turejom kelis vardo variantus, bet kai gime toks didelis mums kazkaip labiausiai sitas vardas tiko ir turetu variantu
na taip, uzsienieciams kartais lietuviski vardai, kaip kinieciu as kai pasakau savo pavarde, tai is pradziu akis ispucia, o poto praso pakartoti ne kiek kad ta pavarde sudetinga, kiek ilga
Joo tikrai vadovaukis savo nuojauta , o tas svoris tikrai dar susitvarkys metu begyje, ypac kai prades judeti, ropoti, vaikscioti...
QUOTE(Murgita @ 2011 12 16, 11:39)
na taip, uzsienieciams kartais lietuviski vardai, kaip kinieciu as kai pasakau savo pavarde, tai is pradziu akis ispucia, o poto praso pakartoti ne kiek kad ta pavarde sudetinga, kiek ilga
Joo tikrai vadovaukis savo nuojauta , o tas svoris tikrai dar susitvarkys metu begyje, ypac kai prades judeti, ropoti, vaikscioti...
joooo, labai juokinga, kai oro uoste uzsieny bando kokia musu -iene ar -aite pakviesti i lektuva mirem su SB viena karta Rygos oro uoste juokais toks norvegas ir sako - tikriausiai cia lietuviska pavarde
as irgi manau kad susitvarkys viskas su tuo svoriu, tokie patarimai tai ka as zinau mano vienai draugei, kai ji gulejo ligoninej gydytojos ir sesutes, kai ji bande nusitraukinet piena su ideja, kad grizus namo vel maitins vaika, durna vadino nes atseit dings tas tavo pienas, antibiotikus vartojai ir pan man irgi 4 paras antibus leido ir niekur tas pienas nedingo medikams lengviausia patarti duoti vaikui misinuko gimdymo namuose, jei vaikas verkia, tai sako, kad neuztenka pieno ir visada visoms siulo misinuko duot likau apakus
QUOTE(marimacho @ 2011 12 16, 08:38)
man jau kelinta gydytoja aiskina maziau vaikui valgyt duot
nu jo... jie matyt pagal knygas apie vaikus zino
juk kiekvienas vaikiukas skirtingas ir reikia daryt ir prisitaikyti taip, kaip jums abiems patogu
nevalgo- blogai, per daug valgo irgi blogai
Maniskis totalus nevalgiukas ir taip jau 4 metai, nu bet o ka - zandai raudoni, svoris, ugis geras, kraujas geras
Nors tiesa sakant pirmais metais ziauriai pergyvenau, pas daktare visada nuejus jai sakydavai, kad va, nevalgo absoliuciai nieko, tai ta: neserkit vaiko cipsais ir kolom, tai valgys...
Paskui jai ir pasakiau, jei jus cia taip savo vaikus auginat, tai nereiskia, kad visi taip ir daro, jis net cipsu nera (tada dar nebuvo ) ragaves, kolos nera geres... tai atkirto tik tiek, kad zandai raudoni, vadinas viskas gerai
Nors tiesa sakant pirmais metais ziauriai pergyvenau, pas daktare visada nuejus jai sakydavai, kad va, nevalgo absoliuciai nieko, tai ta: neserkit vaiko cipsais ir kolom, tai valgys...
Paskui jai ir pasakiau, jei jus cia taip savo vaikus auginat, tai nereiskia, kad visi taip ir daro, jis net cipsu nera (tada dar nebuvo ) ragaves, kolos nera geres... tai atkirto tik tiek, kad zandai raudoni, vadinas viskas gerai
visas su naujais metais bukite laimingos