man patinka shopintis internetu
laredoute.fr
bet..tau jau ir laiko nebebutu...
as, zink, galvojau Londone pasishopinsiu... bet ten drabuzeliai visi tokie keisti ne mano skonio..as labaiu konservatyvi, prie klasikiniu drabuziu linkusi, ir siuolaikine mada man ..tai as nieko ir nepapirkau........
vat mano drauges buvo Milane, tai PASISHOPINO is didziosios raides
labas rytas nu vakar dienele darbe buvo sudina ziauriai atejo tokie klientai kuru as negaliupakesti jie mane zudo nes pastoviai girti ir pastoviai kabinejasi
Labas rytas
uzsimiegojau..noriu kavytes
uzsimiegojau..noriu kavytes
labukas
Vasarele
koks leliukas
ar cia tavo??
koks leliukas
ar cia tavo??
QUOTE(diora @ 2011 12 10, 23:42)
man patinka shopintis internetu
laredoute.fr
as, zink, galvojau Londone pasishopinsiu... bet ten drabuzeliai visi tokie keisti ne mano skonio..as labaiu konservatyvi, prie klasikiniu drabuziu linkusi, ir siuolaikine mada man ..tai as nieko ir nepapirkau........
laredoute.fr
O as kazkaip nelabai megeja shopintis internetu, bet laredoute irgi daznai pasklaidau, kaip ir 3suisses... bet kazkaip retai ka randu ten ... Po itemptu paiesku savaitgali, nusipirkau siandien Mexx'o svarkeli nelabai tai, ko ieskojau, ale dzin jau man, kitaip isvis i LT tada neskrendu
Na o Londonas, Milanas - aisku, cia jau visai kitas reikalas net belgams toli dar iki to
Beje, tiksliai, Vasareles "leliukas" Marimacho Azuoliukui dabar irgi labai tiktu toks kostiumas
svarbiausia, kad radai kazka... taip dazniausiai buna, kai reikia, tai nors nusisauk, kaip nieko padoraus negali surast apsirengt..
Busi grazi ponia
Busi grazi ponia
nu zinok, nebusiu tokia grazi kaip norejau , bet kitaip cia su belgu skoniu - prazilimas - pas juos viskas juoda - tai ir as - busiu juoda - juoda suknele, juodas svarkelis, bet sakiau reiks kokia raudona roze i atlapa isisegti ir nusipirkti dar raudonus batus, na gal dar koki salikeli ... ai tiesa, vyras dar nupirko raudona palta internetu, tai rupuzes atius tik kitais metais, nors uzsakymo metu nebuvo to pazymeta
O per krikstynas busiu pilka , sakau gal vis geriau, nei juoda
QUOTE(Murgita @ 2011 12 12, 23:32)
nu zinok, nebusiu tokia grazi kaip norejau , bet kitaip cia su belgu skoniu - prazilimas - pas juos viskas juoda - tai ir as - busiu juoda - juoda suknele, juodas svarkelis, bet sakiau reiks kokia raudona roze i atlapa isisegti ir nusipirkti dar raudonus batus, na gal dar koki salikeli ... ai tiesa, vyras dar nupirko raudona palta internetu, tai rupuzes atius tik kitais metais, nors uzsakymo metu nebuvo to pazymeta
SALIKELI.. ne roze arba stambius raudonus papuosalus: auskarus jei nesioji ir apyranke...rasi LT tikrai
QUOTE(Murgita @ 2011 12 12, 23:17)
Beje, tiksliai, Vasareles "leliukas" Marimacho Azuoliukui dabar irgi labai tiktu toks kostiumas
turejom speciau kostiuma kaledoms, sesuo buvo dukros atidavus, tik sako, mums tada buvo beveik 4 men tai vos vos tilpom tai as primeciau, kad musiskis bus 2.5 men sakau turetu tikti ir ka jus sau manot, musu dickiui jau pries pora savaiciu buvo vos vos taipkad neturesim kostiumo kaledoms
siandien mums svente svesim tetis vakar ta proga pyraga padare, tai smaliziausim
murgita, busi grazi, nepergyvenk, pasirinksi aksesuarus ir bus iuks
QUOTE(marimacho @ 2011 12 13, 12:59)
turejom speciau kostiuma kaledoms, sesuo buvo dukros atidavus, tik sako, mums tada buvo beveik 4 men tai vos vos tilpom tai as primeciau, kad musiskis bus 2.5 men sakau turetu tikti ir ka jus sau manot, musu dickiui jau pries pora savaiciu buvo vos vos taipkad neturesim kostiumo kaledoms
siandien mums svente svesim tetis vakar ta proga pyraga padare, tai smaliziausim
sveikinimai patys silciausi jums
QUOTE(diora @ 2011 12 13, 00:02)
SALIKELI.. ne roze arba stambius raudonus papuosalus: auskarus jei nesioji ir apyranke...rasi LT tikrai
Tai vat, kad LT nebebus kada, nes gryztam vos ne tiesiai i ta vesele o cia viskas juoda
QUOTE(marimacho @ 2011 12 13, 10:59)
nebutu Azuoliukas
Su grazia proga jus