Graziu artejanciu svenciu!!!
Imk šypseną ir dovanok tam, kuris jos niekada neturėjo.
Paimk saulės spindulį ir nešk jį į nakties vidurį.
Atrask šaltinį ir atgaivink tą, kuris yra nukritęs į dulkes.
Paimk ašarą ir padėk ant veido tam, kuris niekada neverkė.
Paimk drąsą ir įdėk į tą sielą, kuri nemoka kovoti.
Paimk gyvenimą ir papasakok tam, kuris nesupranta.
Atsiverk vilčiai ir gyvenk jos šviesoje.
Imk gerumą ir padovanok tam, kuris nemoka daryti gero.
Atrask meilę ir padaryk, kad ji augtų žemėje...
Kaip Gera, kad Jūs esate..
(Lai buna sie zodziai liepaciu temoje nuolatos )
Mūsų GIMTADIENIAI
Marimacho - liepos 1d.
Ferral - liepos 5d.
Murgita - liepos 7d.
diora - liepos 14d.
vasarėle85 - liepos 14d.
Viltė - liepos 21d.
eugenija s -
Paziurejau, kad temele pildem beveik metus laiko ... tikiuosi, sia uzpildysime greiciau
kaip Miela ir jauku ..
o kaip be saldumynu ir gardumynu
na tikiuos sita tema nesulauks kitu kaledu nes butu juokinga liepos menesi svesti gimtadienius kaledineje temoje
kaip noreciau sampo merginos jus neisivaizduojat jau gimdyklos kai protas ciuozt pradejo rekiau, kad neskit kibira sampano man pagimdzius tas noras taip niekur ir neisgaravo kartais tik alucio stikline sugriesiju o jau mandarinai parduotuvese irgi kaip masina, neisivaizduoju kaledu be ju kaip reiks isgyvent jau i parduotuves kai nueinu visada pralenkiu vaisiu skyrius, kad tik saves nekankint su visais vaisiais.. jau taip vaisiu pasiilgau
kaip noreciau sampo merginos jus neisivaizduojat jau gimdyklos kai protas ciuozt pradejo rekiau, kad neskit kibira sampano man pagimdzius tas noras taip niekur ir neisgaravo kartais tik alucio stikline sugriesiju o jau mandarinai parduotuvese irgi kaip masina, neisivaizduoju kaledu be ju kaip reiks isgyvent jau i parduotuves kai nueinu visada pralenkiu vaisiu skyrius, kad tik saves nekankint su visais vaisiais.. jau taip vaisiu pasiilgau
QUOTE(diora @ 2011 12 09, 09:38)
musu mazai cia.. negi tik tiek liepaiciu per visa Lietuva
kaip GERAI kad sian penktadienis... atidirbt ir 2 POILSIO DIENOS IR NAKTYS
kaip GERAI kad sian penktadienis... atidirbt ir 2 POILSIO DIENOS IR NAKTYS
Nors gal ir gerai, vadinas cia pacios kruciausios Liepos
Aha, gerai, kad savaitgalis, bet kazkaip to gerio net nepajusiu itariu, nes vel reiks naktineti su idejomis vestuvems (beja, Aciu Diora ) ir krikstynoms
O dar ryt gimtadienis
QUOTE(diora @ 2011 12 09, 09:41)
Mmmm, dabar tikrai jauku...
QUOTE(marimacho @ 2011 12 09, 09:55)
na tikiuos sita tema nesulauks kitu kaledu nes butu juokinga liepos menesi svesti gimtadienius kaledineje temoje
nu jo, butu topas - liepu gimtadienis per Kaledas
Bet as isitikinusi - taip nebus
Uoj, kaip tave suprantu Na o lasas alucio tai manau tikrai nepakenks, arba maza taure gero raudono vyno Nors itariu jau ir gurksnio pakaktu
Labas rytas tik dabar atsikeliau
sian Cunamis CUP'e bandysiu varyt dovanu paieskot
ryt su draugem rengiam Sushi gaminima ir kaljano rukyma
Silto savaitgalio
Silto savaitgalio
labas rytas ogo kokie jaukus namuciai o saldumynu koks grozis
Sveika, Vasarele
kaip Gerai, kad mus suradai
kaip Gerai, kad mus suradai
QUOTE(diora @ 2011 12 10, 12:39)
kad tema ideta i favorites uz tai visada randu jus visas
nes kitaip ir man sunku butu jus rasti
aga..cia judejimo mazai, kadangi mergyciu ner perdaugiausiai...
Saule pasirode bet jauciu vesoka lauke..
varau Pasishopinti
Saule pasirode bet jauciu vesoka lauke..
varau Pasishopinti
QUOTE(diora @ 2011 12 10, 09:49)
Labas rytas tik dabar atsikeliau
Silto savaitgalio
Silto savaitgalio
Jetau koks kasarikas gerulis
Varom ir mes po parduotuves jau, kol ne velu
Grazaus savaitgalio visoms
aga..katinukas Mielas tokis... uzniurkyciau
Ka papirkai, Murgita??
Vasarele, kaip darbo diena praejo
o as.. buvau Universlinej pardej... zmoniu daug... apejom su drauge viska ir nutupem virsutiniame aukste karsto vyno tai namo grizau linksma
knyga brolio mergaite nupirkau , o daugiau nieko..
Ka papirkai, Murgita??
Vasarele, kaip darbo diena praejo
o as.. buvau Universlinej pardej... zmoniu daug... apejom su drauge viska ir nutupem virsutiniame aukste karsto vyno tai namo grizau linksma
knyga brolio mergaite nupirkau , o daugiau nieko..
QUOTE(diora @ 2011 12 10, 20:59)
aga..katinukas Mielas tokis... uzniurkyciau
Ka papirkai, Murgita??
Ka papirkai, Murgita??
nieko... blyn tie rubai jau i nevilti varo - vestuvems, krikstynoms, naujiems metams rodos tiek nedaug ieskau, tik svarkelio grazaus ir kokios "bliuzeles" ale belgai cia su skoniu susipyke - pas juos viskas juoda
Tai bent nors vyras kostiuma rado, plius dar palta, tai nors jis jau kaip ir apsirupines.
Jo, tas prieskaledinis laikotarpis tuom ir zavus savotiskai tuo tokiu beprotisku ir masiniu zmoniu surmuliu Pas mus taip pat, nusivariau nuo koju siandien nerealiai