QUOTE(rityte @ 2011 12 11, 11:35)
Seminariuką galėčiau padaryti, bet kaip jus visas norinčias į vieną Lietuvos vietą surinkti?
Ir labai siūlau susiinstaliuoti 2007 arba 2010 metų ofisus, nes daug daugiau yra visokių galimybių, gražesni šriftai ir aplamai juose visko daugiau. O 2003 metų ofisai viso šito nepalaiko ir darbai netenka pusės savo grožio
Namie į stacionarų jau šiandien įsidėjau 2007 ofisą. Bet laptope ir mokykloj tai senas
. Mokyklinių kompų visų C diskas po slaptažodžiu
. Nelegalių programų kompiuteristas neleis dėtis
. Tenka tenkintis tuo, ką turim
.
O dėl seminariuko - siūlau per pavasario atostogas kur nors rinktis
. Mielai kviečiu pas save
. Dar ir Ventės ragą aplankytume. Juk paukščiai jau grįždinės.
QUOTE(rityte @ 2011 12 11, 12:08)
Tada žaisliukas iš Besmegenio rankos keliauja ant eglutės. O jei paspaudžiame netinkamą žvaigždutę, tai žvaigždutė išnyksta, o žaisliukas lieka pas Besmegenį.
Va tas išpildymo momentas mane itin domina. Kaip padaryt, kad paspaudus ant žvaigždutės, žaisliukas keliauja ant eglutės.
Kaip padaryt, kad paspaudus ant objekto... atsakymo, atsiveria kita skaidrė, rodanti "teisingai" arba "neteisingai".
QUOTE(smilga1972 @ 2011 12 11, 14:44)
O kaip reikia gaminti tokias skadres su perkeliamais ir atverčiamais piešinėliais? Aš niekada nedarius ir nemoku
... Nors skaidres darau gana dažnai ir šiaip paprastas naudoju
Būtų gerai ir tokias išmokti pasidaryti
...
QUOTE(agė-melagė @ 2011 12 11, 15:34)
Darant skaidrę reikia apmąstyti, ko norėsi ir tada žingsnis po žingsnio, įsijungus animaciją arba veiksmo mygtukus, jau kurti
Vat vat... kokius veiksmo mygtukus ir kai varinėt juos...
QUOTE(smilga1972 @ 2011 12 11, 15:42)
Bandysiu ką nors kurti laiko turėdama
Gerai, kad laiko randi
. Aš vis atostogoms atidėlioju
. Per trumpos jos vėl bus...
oi per trumpos...