Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės..., 20 tema

QUOTE(Aurute @ 2011 12 10, 22:20)
rityte, konvertuok į žemesnę versiją. 2003 ofisas neskaito.

Jau pašte 4u.gif . Ir dar pridėjau paaiškinimą laiške prie skaidrių, nes jei tik perėjimus spausti, tai nelieka pačio įdomumo. Reikia spausti ant žvaigždučių skaidrėse smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rityte @ 2011 12 10, 21:42)
Jau pašte  4u.gif . Ir dar pridėjau paaiškinimą laiške prie skaidrių, nes jei tik perėjimus spausti, tai nelieka pačio įdomumo. Reikia spausti ant žvaigždučių skaidrėse  smile.gif

Labai gražus darbelis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rityte @ 2011 12 10, 20:42)
Jau pašte  4u.gif . Ir dar pridėjau paaiškinimą laiške prie skaidrių, nes jei tik perėjimus spausti, tai nelieka pačio įdomumo. Reikia spausti ant žvaigždučių skaidrėse  smile.gif

Nuostabu. Aš duosiu ir antrokams pažaist...
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2011 12 10, 23:06)

QUOTE(Aurute @ 2011 12 10, 23:06)
Nuostabu. Aš duosiu ir antrokams pažaist...

Ačiū, merginos, už įvertinimą smile.gif
Atsakyti
4u.gif rityte, jūsų puslapis - thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2011 12 10, 23:06)

Pamačiau pašte, kad dabar jau ir trečiokai su ketvirtokais Kalėdinę eglutę per matematiką puošti galės smile.gif .
Papildyta:
QUOTE(domassss @ 2011 12 11, 01:51)
4u.gif rityte, jūsų puslapis -  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Ačiū už gerą nuomonę, bet jis atima nemažai laiko, rečiau lieka laiko čia pasižvalgyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rityte @ 2011 12 11, 01:04)
Pamačiau pašte, kad dabar jau ir trečiokai su ketvirtokais Kalėdinę eglutę per matematiką puošti galės  smile.gif .

STENGIAUSI biggrin.gif
Atsakyti
rityte, Gal mums kokį seminariuką padarytum, kaip tokius dalykus ruošt...

Papildyta:
user posted image user posted image user posted image

Merginos, siųsdamos dokumentus į paštą, konvertuokit į 2003 versiją, nes 2007 dar ne visos turi.

user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2011 12 11, 11:16)
rityte, Gal mums kokį seminariuką padarytum, kaip tokius dalykus ruošt...

Seminariuką galėčiau padaryti, bet kaip jus visas norinčias į vieną Lietuvos vietą surinkti? rolleyes.gif
Ir labai siūlau susiinstaliuoti 2007 arba 2010 metų ofisus, nes daug daugiau yra visokių galimybių, gražesni šriftai ir aplamai juose visko daugiau. O 2003 metų ofisai viso šito nepalaiko ir darbai netenka pusės savo grožio cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rityte: 11 gruodžio 2011 - 11:35
Labai gražios skaidrės, bet man ten neaišku kaip pasirinkt teisinga atsakymą rolleyes.gif Aš sutempiau bet kokias žvaigždutes ant eglutės ir gale gavosi teisingai... g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 12 11, 13:46)
Labai gražios skaidrės, bet man ten neaišku kaip pasirinkt teisinga atsakymą rolleyes.gif Aš sutempiau bet kokias žvaigždutes ant eglutės ir gale gavosi teisingai... g.gif

Žvaigždučių niekur tempti nereikia smile.gif . Atsakymas yra ant Besmegenio kepurės. Kiekvienoje skaidrėje reikia paspausti ant tos žvaigždutės, kurioje parašytas veiksmas atitinka Besmegenio atsakymą (nes kiti du veiksmai netinkami). Tada žaisliukas iš Besmegenio rankos keliauja ant eglutės. O jei paspaudžiame netinkamą žvaigždutę, tai žvaigždutė išnyksta, o žaisliukas lieka pas Besmegenį. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rityte @ 2011 12 11, 12:08)
Žvaigždučių niekur tempti nereikia smile.gif .  Atsakymas yra ant Besmegenio kepurės. Kiekvienoje skaidrėje reikia paspausti ant tos žvaigždutės, kurioje parašytas veiksmas atitinka Besmegenio atsakymą (nes kiti du veiksmai netinkami). Tada žaisliukas iš Besmegenio rankos keliauja ant eglutės. O jei paspaudžiame netinkamą žvaigždutę, tai žvaigždutė išnyksta, o žaisliukas lieka pas Besmegenį.  4u.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif puikus darbas
Atsakyti