Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės..., 20 tema

QUOTE(ninkute @ 2012 01 03, 23:43)
Ačiū už atsiliepimą dėl straipsnio.  Tiesiog atestacijai valdžia reikalauja, kad publikuočiau kokį nors straipsnį pedagogine tema rajoniniame laikraštyje ar dialoge.(bet ten manau, kad ne taip lengvai visų atsiųstus ir publikuoja.)

Dialoge be problemų - drąsiai siųskit - publikuoja. Išbandyta
Atsakyti
QUOTE(auglina @ 2012 01 03, 22:22)
Mūsų šventė vadinosi " Pirmokų linksmadienis". "skridome" į  gėlių pievą, kurioje vyko mūsų šventė - linksmadienis.  Visose veiklose  kartu su vaikais dalyvavo ir tėvai.  Kiekvienam vaikui iš popieriaus  pagaminau  medalius su jų nuotraukomis ir  įlaminavau.

Auglina, dėkoju už vertingas nuorodas 4u.gif
Ar teisingai supratau, kad šventėte tik savo klasės šimtadienį kartu su tėvais? Pasidalink, kokias veiklas darėte. Gal turi šventės scenarijų? ax.gif Labai norėčiau užmesti akį į medalius. Jeigu turi foto- įmesk į paštą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 03 sausio 2012 - 23:06
Gal galite patarti kokia tema publikuoti? Sakykite, ar kuriate pačios straipsnius ar mintis skolinatės ir interpretuojate savaip? Pasidalinkite.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 01 03, 21:34)
Šita rasta fonograma man pasirodė per greita ir mokiniai nelabai spėjo dainuoti kartu. Aš ją šiek tiek palėtinau.

oho, zuzanėle, TU TIKRA PROFĖ. Moki muziką palėtinti?! thumbup.gif O čia tai bent aukštasis pilotažas. Man iki Tavęs kaip iki debesų... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 03 sausio 2012 - 23:13
Dar klausimėlis. Ar parašote straipsnį ir jį nusiunčiate į Dialogą ir viskas? Gal yra temų, kurios labiau publikuojamos? Kokiomis temomis rašote?
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 01 03, 22:13)
Teko dalyvauti seminare kur aiškiai buvo išdėstyti reikalavimai raiškiam skaitymui.

Gal gali atsiųsti į paštą tuos reikalavimus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 01 04, 00:16)
Dar klausimėlis. Ar parašote straipsnį ir jį nusiunčiate į Dialogą ir viskas? Gal yra temų, kurios labiau publikuojamos? Kokiomis temomis rašote?

Kažkokių temų labiau publikuojamų gal ir nėra. Kaip sako "Dialogo" vyr. redaktorė Elena Tervidytė, straipsnis turi būti gyvas, suprast reikėtų, kad ne kokie projektiniai renginiai, kurie metai iš metų vyksta beveik kiekvienoje mokykloje yra patrauklūs, o kažkokie tikri, nesuvaidinti veiklų aprašai. Jokių reikalavimų straipsniams ten nėra. Tekę rašyt į leidinį "Socialinis ugdymas". Va ten jau labai skrupulingai skaito, tikrina atitikimą reikalavimus.
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2012 01 03, 14:50)
Su programa koliažas bus puikus. Tikrai. Esu dariusi. Tik formatas išeina nedidelis A4 (bent jau man). O kllijuojant nuotraukas galima padaryti ir didelį plakatą. Bet labai smagu pažaisti ir su autokoliazu. Sėkmės.

aš nešu sumaketuotą koliažą į fotoatelje ir pasidarau norimo dydžio foto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduuse @ 2012 01 04, 08:52)
aš nešu sumaketuotą koliažą į fotoatelje ir pasidarau norimo dydžio foto  biggrin.gif

Vaiduuse ir Iruciuk, dėkui jums už patarimus. Vakar visai neblogai pavyko pirmasis blynas. 4u.gif Maniau, kad bus sunkiau)))
Papildyta:
QUOTE(auglina @ 2012 01 02, 21:57)
Aš pernai vedžiau savo pirmokams šimtadienio šventę. Kokios  pagalbos reikia ?

Auglina, ačiū už šimtadienio idėjas, nuorodas, foto. Labai patiko traukinuko muzikėlė. Nepaprastai smagus dainelių mixas. Būtinai jį panaudosiu. Ačiū, kad pasidalinai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 04 sausio 2012 - 12:55
[quote=lutute1,2012 01 03, 23:57]Ar teisingai supratau, kad šventėte tik savo klasės šimtadienį kartu su tėvais? Pasidalink, kokias veiklas darėte. Gal turi šventės scenarijų? ax.gif  Labai norėčiau užmesti akį į medalius.
[/quote]

Šventėme šimtadienį kartu su tėvais. Tokia tradicija mūsų mokykloje. Scenarijaus ir medalių neturiu verysad.gif Išsiunčiau į paštą žaidimų aprašymus ( knygelė buvo mūsų pašte). Aš buvau parinkusi muziką kiekvienai veiklai ( "Vieversio" CD ). Smagi muzika gerai nuteikia mirksiukas.gif
Papildyta:

Auglina, ačiū už šimtadienio idėjas, nuorodas, foto. Labai patiko traukinuko muzikėlė. Nepaprastai smagus dainelių mixas. Būtinai jį panaudosiu. Ačiū, kad pasidalinai drinks_cheers.gif
[/quote]

group.gif
Papildyta:
Lutute, įdomių idėjų, žaidimų, pokštų aprašymų galima rasti R.Praninskienės knygoje "Laisvalaikio skrynelė".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auglina: 04 sausio 2012 - 14:49
QUOTE(lutute1 @ 2012 01 03, 22:42)
Betuk, gal gali pasidalinti kontaktais "Dialogo" ir  "Švietimo naujienų"?

www.dialogas.com arba redaktore@dialogas.com 4u.gif

QUOTE(ninkute @ 2012 01 03, 22:43)
Ačiū už atsiliepimą dėl straipsnio.  Tiesiog atestacijai valdžia reikalauja, kad publikuočiau kokį nors straipsnį pedagogine tema rajoniniame laikraštyje ar dialoge.(bet ten manau, kad ne taip lengvai visų atsiųstus ir publikuoja.)

Va va ir man tas pats. Straipsnius pasiunčiau, išspausdino, dabar dar spaudžia renginį padaryt doh.gif Kažkaip ir man atrodė straipsnis dialoge ar ko kiam žvirblių take - kosmosas biggrin.gif ...bet - pasisekė thumbup.gif

QUOTE(ninkute @ 2012 01 03, 23:07)
Gal galite patarti kokia tema publikuoti? Sakykite, ar kuriate pačios straipsnius ar mintis skolinatės ir interpretuojate savaip? Pasidalinkite.

Aš tiesiog aprašiau savo vykdytą netradicinę veiklą. Pridėjau foto ir viskas.

Sveikutės 4u.gif
Sėkmingai žylu toliau...Pildau virtualią kelionę klasėje, čia kur edukacinei IKT daliai reikia doh.gif Pasakykit man visai nieko nebežinančiau, kaip atrodo planas smulkus. Man reikia užpildyti lentelę su mokytojo, mokinių veikla, nurodant laiką, užduotis, darbo formas unsure.gif Kažkaip seniai nerašiau tokio unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2012 01 04, 16:35)
Sveikutės  4u.gif
Sėkmingai žylu toliau...Pildau virtualią kelionę klasėje, čia kur edukacinei IKT daliai reikia  doh.gif Pasakykit man visai nieko nebežinančiau, kaip atrodo planas smulkus. Man reikia užpildyti lentelę su mokytojo, mokinių veikla, nurodant laiką, užduotis, darbo formas  unsure.gif Kažkaip seniai nerašiau tokio  unsure.gif

Sveikutės:) O tu jau planą, Betuk, rašai šiais metais paskelbtam virtualios kelionės klasėje konkursui? Aš tai tik lapkričio mėnesį išsiunčiau, o tai koks čia dabar rolleyes.gif
Atsakyti