Nusiunčiau į paštą ekologiško žaisliuko konkurso nuorodą.Galite sudalyvauti
Gal kuri žinote, kokios kainos prenumeruojant metams vaikišką žurnaliuką ( pvz.: "Lututę", "Laimiuką" ar kt.)? Norime užsakyti mokiniams kalėdinę dovaną
QUOTE(lutute1 @ 2011 12 10, 16:11)
Gal kuri žinote, kokios kainos prenumeruojant metams vaikišką žurnaliuką ( pvz.: "Lututę", "Laimiuką" ar kt.)? Norime užsakyti mokiniams kalėdinę dovaną
Va, ka radau apie Laimiuka.
Prenumeratos kaina 5,76 Lt tai jei iseina kas du men , skaiciuok.
QUOTE(simba3 @ 2011 12 10, 14:49)
Niekas nieko neturi pasiulyt? Juk tema plati
Taip, brangioji . Plati . Ale minčių nerasta... bent mano galvoje...
QUOTE(simba3 @ 2011 12 10, 16:49)
http://www.alfa.lt/s...11-08-28_06-00/ gal sis straipsnelis kiek pades
QUOTE(simba3 @ 2011 12 09, 15:28)
Sveikutes O, jau nauja temuke Aciu 22peliukui22
Mergaites, gal galit pagelbet. Diskusijoje su darzeliu aukletojomis reikai skaityt pranesima artima diskusijos temai "Musu bendras tikslas - kiekvieno vaiko sekmingas mokyklinis startas". Gal kas galit man pagelbet?
Mergaites, gal galit pagelbet. Diskusijoje su darzeliu aukletojomis reikai skaityt pranesima artima diskusijos temai "Musu bendras tikslas - kiekvieno vaiko sekmingas mokyklinis startas". Gal kas galit man pagelbet?
Iki kada tau reikia? Man atrodo kazkokia knygute turiu mokykloje Pirmadieni galeciau paieskoti, tik kad nepamirsti nes as prisizadu o paskui isgaruoja is galvos
QUOTE(simba3 @ 2011 12 10, 15:49)
Simba3, pamėginau paieškoti ir ką radusi šia plačia tema nusiunčiau į paštą.
Ačiū už "Laimiuko" prenumeratos kainą. Gal gali parašyti, kur radai šią info?
QUOTE(elimak7 @ 2011 12 10, 17:31)
Aciu, bet cia gal daugiau tevams
QUOTE(elimak7 @ 2011 12 10, 17:59)
Iki kada tau reikia? Man atrodo kazkokia knygute turiu mokykloje Pirmadieni galeciau paieskoti, tik kad nepamirsti nes as prisizadu o paskui isgaruoja is galvos
Man pirmadieni reikia pasakyt pranesimo pavadinima
QUOTE(lutute1 @ 2011 12 10, 18:05)
Simba3, pamėginau paieškoti ir ką radusi šia plačia tema nusiunčiau į paštą.
OI, lekiu pasiziuret, o info apie Laumiuka pagooglinau.
Papildyta:
Lutute, nerandu paste
simba3 ieškok pradinukeirmama1@gmail.com tikrai yra Juk dabar į šį paštą siunčiam, nes anam tik minimumas vietos likę
QUOTE(Vilsonyte @ 2011 12 10, 19:23)
simba3 ieškok pradinukeirmama1@gmail.com tikrai yra Juk dabar į šį paštą siunčiam, nes anam tik minimumas vietos likę
Neieinu Atsiuskit kas nors slaptazodi.
Sveikutės, į paštą nusiunčiau vertinimo šablonus iš savojo elektroninio dienyno. Žinau, kaip kartais pritrūksta frazių, tai gal kažkokiu sakiniu pasinaudosite vertindamos savuosius mokinukus . Ir dar nusiunčiau Kalėdines skaidres "Papuošk eglutę", dariau savo pirmokiukams matematikos pamokai (sudėtis iki 20). Dalinuosi
rityte, konvertuok į žemesnę versiją. 2003 ofisas neskaito.