Visoms visoms visom
http://www.obtampons.ca/apology
Irasykit savo vardą ir palaukit..
QUOTE(studija @ 2011 12 23, 20:38)
Aha, šituo jau užvakar pasimėgavau
Smagumėlis! Išbandėme visa šeima
Papildyta:
QUOTE(vaiduuse @ 2011 12 22, 23:09)
Jūs pačios geriausios, gražiausios, darbščiausios, protingiausios.... Ačiū, kad esate
Sveikutės
Pagaliau visi darbai nudirbti
Žiburėlis pavyko puikiai- vaikai buvo atsakingai pasiruošę (mėgdžiojo dainininkus). Sveikinom praeivius- visi maloniai šypsojosi ir dėkojo.
Vienas mokinukas klasiokams darė Laimės šulinį. Reikėjo traukti klausimus ir atsakyti. Visi gavo po prizą. Visi labai džiaugėsi savo kūrybos laikraščiais. O meduoliais buvo maloniai nustebinti. Išgirdau iš vienos mergaitės "Na jūs, mokytoja, ir šaunuolė"
Dabar sėdžiu ir vis pasitikrinu, ar tikrai žadintuvas išjungtas...
Dovanos ir meduoliai supakuoti. Ryt kepsiu mielines bandeles su grybais. Vieno mokinuko močiutė atnešė receptą. Reiks būtinai išbandyt, nes teko ragaut- labai skanios. Vakarop su šeimyna trauksime pas mamą kūčiavot
Tad jei nesusirašysim, linkiu gerų,
šiltų,
snieguotų
K A L Ė D Ų
Pagaliau visi darbai nudirbti
Žiburėlis pavyko puikiai- vaikai buvo atsakingai pasiruošę (mėgdžiojo dainininkus). Sveikinom praeivius- visi maloniai šypsojosi ir dėkojo.
Vienas mokinukas klasiokams darė Laimės šulinį. Reikėjo traukti klausimus ir atsakyti. Visi gavo po prizą. Visi labai džiaugėsi savo kūrybos laikraščiais. O meduoliais buvo maloniai nustebinti. Išgirdau iš vienos mergaitės "Na jūs, mokytoja, ir šaunuolė"
Dabar sėdžiu ir vis pasitikrinu, ar tikrai žadintuvas išjungtas...
Dovanos ir meduoliai supakuoti. Ryt kepsiu mielines bandeles su grybais. Vieno mokinuko močiutė atnešė receptą. Reiks būtinai išbandyt, nes teko ragaut- labai skanios. Vakarop su šeimyna trauksime pas mamą kūčiavot
Tad jei nesusirašysim, linkiu gerų,
šiltų,
snieguotų
K A L Ė D Ų
Na štai ir aš po visų visų švenčių, išvykos, žiburėlio :bigsmile:Viskas praėjo puikiai. Kaip gera žinoti, kad liko tik puodai, namai, vaikai, vyras - kaip tikrai moteriai
Šarkka, nuostabi ta pasaka. Tėveliai vaidino lyg tikri aktoriai, na o žiūrovai tai raitėsi pilvus susiėmę, šluostėmės ašaras Labai labai labai dėkinga
Vaiduuse, sveikinimai patvirtinus užsitarnautą kategoriją
Visoms linkiu ramių, jaukių, dosnių ir širdžiai mielų švenčių
Šarkka, nuostabi ta pasaka. Tėveliai vaidino lyg tikri aktoriai, na o žiūrovai tai raitėsi pilvus susiėmę, šluostėmės ašaras Labai labai labai dėkinga
Vaiduuse, sveikinimai patvirtinus užsitarnautą kategoriją
Visoms linkiu ramių, jaukių, dosnių ir širdžiai mielų švenčių
Sveikos, mergaitės, šį nuostabų Kūčių rytą.
Paimkime Kristaus meile ir ženklu palaimintą duoną, kad išdalinę savo gyvenimą, liktume amžinai gyvi.
vaiduuse, nuoširdžiausi sveikinimai
Mano klasėj vakarėlio nebuvo, bet irgi užfiksavau tą mintį. Pasilikau pavasariui.
Va tas idėjas, Zuzanėl, ir atsiveši į pavasarinį seminarą Klaipėdoje.
Išvykstu pas vaikus ir anūkus. Linksmų visom švenčių, gero atostogų poilsio.
Paimkime Kristaus meile ir ženklu palaimintą duoną, kad išdalinę savo gyvenimą, liktume amžinai gyvi.
vaiduuse, nuoširdžiausi sveikinimai
QUOTE(Iruciukass @ 2011 12 22, 20:18)
Sveikutės. Aš ką tik po šventės. Noriu padėkoti Šarkkai už nuostabią pasaką. Šimtą kart ačiūūūūūūū.... Tai buvo progranos vinis. Visis šaukė pakartot.... Bet buvo nepakartojama. Įspūdžių visiems užteks ilgam. Ačiū, kad este, kad dalinatės. Ačiū.
Linksmų švenčių visoms!
Linksmų švenčių visoms!
Mano klasėj vakarėlio nebuvo, bet irgi užfiksavau tą mintį. Pasilikau pavasariui.
QUOTE(zuzanele @ 2011 12 22, 21:05)
Tokia aš jau esu- mano galvoje knibžda begalės idėjų, tik ne viską spėju įgyvendinti. Per mažai paroje valandų ir per trumpos savaitės...
Va tas idėjas, Zuzanėl, ir atsiveši į pavasarinį seminarą Klaipėdoje.
Išvykstu pas vaikus ir anūkus. Linksmų visom švenčių, gero atostogų poilsio.
Sėkmės keičiant tai, ką galime pakeisti. Ramybės priimant tai ko negalime pakeisti. Ir išminties vieną nuo kito atskirti. Su šventėm, mielosios
Dėkoju, kad esate, kad čia galiu būti aš ir už prasmingą laiką praleistą kartu su jumis.
Dėkoju, kad esate, kad čia galiu būti aš ir už prasmingą laiką praleistą kartu su jumis.
Visoms geru svenciu, poilsio ir ramybes
QUOTE(Šarkka @ 2011 12 22, 00:24)
Nea, nebandžiau, kažkaip labai juokinga visada, kai tėveliai tai daro - ateina tokie kostiumuoti, mamytės išsidabinę, o tada....
turiu prasyma, ar galetumet man ta pasaka atsiusti i az priejimo prie lobiu neturiu, o darbe kita savaite reikia pravesti atrakciona, noreciau "debiutuoti" su jusu isgirta pasaka
Sušilkim prie žmogiškumo - Šv. Kalėdų laužo
Ir tie, kurie liūdni, ir tie, kurie linksmi.
Ir šilumos, lyg duonos atsikandę,
Pabūkim linksmesni, pabūkim geresni.
Ačiū, man to labai reikėjo
Greit namuos dalinsim kalėdaitį,
Leisim jį iš rankų į rankas,
Ir į savo atminimų kraitę
Įsidėsim dar vienas šventes.
Tegul jos bus gražios ir prasmingos,
Teatneš Jums glėbį dovanų,
Pasitikite šventes laimingi
Su tyra širdim ir su džiaugsmu!