Su artėjančia Kalėdų nuojauta visas , su artėjanąiu gražiausiu pasaulyje Mokytojos sapnu...kai atsibundi...ir...ATOSTOGOS , vaje...nejaugi tai tikrai artėja
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 12 20, 22:32)
Vienas juokas , turiu labai elementarią programėlę Audacity (ją galima atsisiųsti nemokamai), nukerpi, kas nereikalinga, sujungi kelis failus, man labai praverčia. Labai paprasta ja naudotis, gal pirmus kartus reik prisimint, ar pasimokyt, bet po to lengva. Na aš dar naudoju konverterį, kad pakeisčiau formatą, nes man gautasis ne visada tinka.
Jei neklystu, kažkur turiu lapus su paaiškinimu, kaip naudotis šia programėle. Bet šiandien neieškosiu, tik po didžiosios dienos
Jei neklystu, kažkur turiu lapus su paaiškinimu, kaip naudotis šia programėle. Bet šiandien neieškosiu, tik po didžiosios dienos
Labai aciu tau, PELIUK siaip tai nelabai man cia aisku, bet kai turesi laiko, imesk tuos lapus, pastudijuosiu Daznai reikia tokio dalyko
Kaip gera, kad JUS esate, ko nori klausk, viska padedat kai aplink toks abejingumas, net nesitiki, kad dar yra tokiu zmoniu
QUOTE(lutute1 @ 2011 12 20, 21:17)
Pametėk į paštą vieną pavyzdį. Labai knieti pamatyti "gyvai".
Labutis. Įmetu į paštą, gali pasižiūrėti, nieko stebuklingo, bet vistiek, manau vaikams turėtų patikti ... Esu pasidariusi sau tokį su savo nuotraukomis, tai jie vis stebisi, kaip čia mokytoja turi kalendorių su savo atvaizdais (iš kelionių ) ...
Sveikos, pasaką jau išsiunčiau. Linksmos šventės
QUOTE(Šarkka @ 2011 12 21, 10:07)
AČIŪ
Jei tėvai bus gerai nusiteikę, išbandysiu
QUOTE(Šarkka @ 2011 12 21, 10:07)
Labai ačiū. Puiki pasaka. Įsivaizduoju kaip šauniai viskas turėtų vykti! Tik ar tėvams patiks? Bet vis tiek bandysiu. Ačiū.
QUOTE(linius @ 2011 12 20, 15:43)
Ir kokie įspūdžiai bei kainos ir kokybės santykis?
Tikėjausi geresnės programos čia tik mano nuomonė.
PAGALIAU IR MUS PASIEKĖ LEDAI. ŠIANDIEN VISI GAVOME LAIMĖS HORMONŲ. Nežianu, atostogos ant nosie. Tikriausiai reiks penktadienį išdalinti visus likusius, nes nelaikysiu 2 savaites
QUOTE(Iruciukass @ 2011 12 21, 14:46)
Labai ačiū. Puiki pasaka. Įsivaizduoju kaip šauniai viskas turėtų vykti! Tik ar tėvams patiks? Bet vis tiek bandysiu. Ačiū.
Na, aš esu bandžiusi 3 kartus, visi kartai buvo superiniai, paskutinį kartą iš juoko negalėjau net skaityt kurį laiką, apsiverkiau iš juoko, nes ne tik kad tėvai, bet ir mamytės taip pavarė Net dabar šypsausi prisiminus
Sveikutės
Šiandien su vaikais apsikeitėm dovanėlė. Viskas vyko Jokio nepasitenkinimo, nors ir matėsi kai kurių veiduose nusivylimas. Bet kadangi prieš tai daug kalbėjom, kaip reikia elgtis gavus dovanėlę, nors ir nepatinkančią, tai akivaizdžiai nieko neparodė ir nesakė. Džiaugiuosi
Ačiū už mintį dėl ketureilio Nors vaikai jau ne kartą deklamavo prieš klasę eilėraštį, bet kai reikėjo sakyti ketureilį ir pasveikinti draugą, tai labai jaudinosi. Vaikai sakė, kad buvo nerealu. Juk pirmą kartą
Šiandien su vaikais apsikeitėm dovanėlė. Viskas vyko Jokio nepasitenkinimo, nors ir matėsi kai kurių veiduose nusivylimas. Bet kadangi prieš tai daug kalbėjom, kaip reikia elgtis gavus dovanėlę, nors ir nepatinkančią, tai akivaizdžiai nieko neparodė ir nesakė. Džiaugiuosi
Ačiū už mintį dėl ketureilio Nors vaikai jau ne kartą deklamavo prieš klasę eilėraštį, bet kai reikėjo sakyti ketureilį ir pasveikinti draugą, tai labai jaudinosi. Vaikai sakė, kad buvo nerealu. Juk pirmą kartą
QUOTE(Jolita 02 @ 2011 12 21, 16:21)
Gal galėtumėt ta pasaką atsiųsti man i paštą. labai suintrigavot. Nesugalvoju ką nuveikti su tėvais. Ačiū.
Jei nebūtų sunku, gal ir man galėtum į paštą pasaką įmesti.
QUOTE(pusele30 @ 2011 12 21, 00:21)
PELIUK kai turesi laiko, imesk tuos lapus, pastudijuosiu Daznai reikia tokio dalyko
ir aš norėčiau išmokti muziką sukarpyti ir suklijuoti. Visai nebloga trečia tema mūsų seminarui " Audacity galimybės". Pranešėja: peliukas.
Papildyta:
QUOTE(smilga1972 @ 2011 12 21, 08:04)
nieko stebuklingo, bet vistiek, manau vaikams turėtų patikti ... Esu pasidariusi sau tokį su savo nuotraukomis
Smilgute, man labai patiko. Liuks Aš taip nemoku... O labai norėčiau. Va, ir ketvirtą pranešėją turime temai "Publisher 2007 panaudojimas kalendoriaus gamybai".
Gal ir per vėlai mes sugalvojome dalyvauti, bet vis tiek turiu prašymėlį Gal galėtumėte pabalsuoti už mano mažių sukurtus eko žaisliukus:
http://elektromagija...eries/Item/1117
http://elektromagija...eries/Item/1115
http://elektromagija...eries/Item/1113