Pirmiausia AČIŪ už naujuosius namučius
Noriu padėkoti už gražius ir šiltus sveikinimus Buvau LABAI nustebinta Dėkui
Mergaites, gal galit pagelbet. Diskusijoje su darzeliu aukletojomis reikai skaityt pranesima artima diskusijos temai "Musu bendras tikslas - kiekvieno vaiko sekmingas mokyklinis startas". Gal kas galit man pagelbet?
Butu smagu, kad dalyvaujant konkursuose, nors ir nelaimetojai, bet vistiek skirtu nors smulkmeniskas dovaneles. Mokiniai tokie laimingi
Iš tiesų nors ir kuklios, bet visgi DOVANĖLĖS! Maniškiai pirmokėliai buvo maloniai nustebinti, nes apie būsimus prizus nieko nesakiau. Delsiau... Nesinorėjo vaikų nuvilti.
Elimak7, pritariu Tavo minčiai, kad vaikus skatintų aktyviau dalyvauti konkursuose net pačios mažiausios dovanėlės. Gaila, bet turbūt ne visų konkursų organizatorių kišenė ir supratimas vienodas.
[b]Papildyta:
Mielos kaunietės, vilnietės ir kaimynėle Šarkka, radau info apie Lietuvos jūrų muziejaus inicijuojamą projektą „SUSITIKIME PRIE BALTIJOS!“. Jis skirtas Vilniaus ir Kauno miestų bei Vilniaus ir Kauno rajonų mokyklų moksleiviams. O prizai laaaaabai viliojantys. Sudalyvaujam?
http://kauno_pradinukai_lt/
Prie gimtadienio sveikinimų ir aš prisidedu
Kaip visada pagiriamasis žodelis PELIUKUI už šventinius namučius,
Daug kas jau gavo knygutes ir saldainukų, o mes dar ne. Gal tikrai neatidavė, jei neaiškus adresatas, be konkrečios mokytojo pavardės?
Daug kas jau gavo knygutes ir saldainukų, o mes dar ne. Gal tikrai neatidavė, jei neaiškus adresatas, be konkrečios mokytojo pavardės?
Mano pavardė irgi nenurodyta, bet pagal vaikų pavardes, administracija atnešė į klasę
Šiandien darėm su vaikais eglutę iš tų popierinių pagaliukų. Gavosi Vaikus labai nustebino, kad taip paprastai ir gražiai pavyko... Pirmadienį nufotografuosiu, pasirodysiu, gal ir jūs pasinaudosit
Ačiū už naujus namučius
Mano pavardė irgi nenurodyta, bet pagal vaikų pavardes, administracija atnešė į klasę
Šiandien darėm su vaikais eglutę iš tų popierinių pagaliukų. Gavosi Vaikus labai nustebino, kad taip paprastai ir gražiai pavyko... Pirmadienį nufotografuosiu, pasirodysiu, gal ir jūs pasinaudosit
Sveikutės,
šiandien su ketvirtokais darėme kojinaites, kurias pasiūlė kažkuri kolegė [didelis didelis jai ], ta va kas gavosi.
kojinės1
kojinės 2
Papildyta:
Sveikutės,
šiandien su ketvirtokais darėme kojinaites, kurias pasiūlė kažkuri kolegė [didelis didelis jai ], ta va kas gavosi.
kojinės1
kojinės 2
kojinės1
kojinės 2
P.S. Ačiū ačiū už naujus žiemiškus namučius!!!
o Vilsonytei -
O dėl siuntinuko, kantriai kantriai lauksim
Inusia, labai gražios gavosi kojinės, spalvingos, o svarbiausia originalios ir skirtingos. Ko gero ir maniškius sudominsiu kojinių "mazgimu"
Džiaugiuosi, kad patiko. Jei kas-klauskite, būtinai padėsiu
O dar gal kam patiks mūsų papuošti klsaės langai. Paprastai, bet neprastai.
Maniškiams labai patiko.
langas 1
langas 2
Džiaugiuosi, kad patiko. Jei kas-klauskite, būtinai padėsiu
Maniškiams labai patiko.
langas 1
langas 2
Maniškiams labai patiko.
langas 1
langas 2
Bet tikrai, kokios jūs kūrybingos - labai originaliai atrodo langai Kojinytės irgi įspūdingos O, beje, nuo kurios vietos pradėjote rišti juostelę? Pabandysiu ir aš su savo pupuliais pirmokais - visai nebloga bus dovanėlė tėveliams.
Sveikutės,
Ir langai