QUOTE(Šarkka @ 2011 12 15, 00:13)
Man dirbant su PUPA mažoka skaitymui tekstų
man uztenka, nes nekokie skaitytojai....vis atsvieciu jiems is skaitiniu knygos, pazengusiems is tolimesniu straipsneliu, o kitiems tuos pradzios pusinukus...
QUOTE(agė-melagė @ 2011 12 15, 17:22)
Šiandien darėm eglutes iš čia
http://www.youtube.c...h?v=YgW_4JYxnNw labai gerai sekėsi. Trečiokai iš stiliaus per pusę pamokos sulankstė
Per kitą laiką papuošė. Man patiko. Ačiū už nuorodą
mes su pirmokais irgi darem, labai sauniai pavyko, ir su savo penkiameciu isbandziau, liuks
issinese siandien i darzeli
QUOTE(Toblera @ 2011 12 15, 20:02)
Pritariu 100 procentų
Sveikutės.
Protui "nušvitus" užbėgau pas jus, nes įtariu iki mokslo metų pabaigos tokių nušvitimų tik retės....
Nors geriu ir B grupės vitaminus.....
Mergaitės pasakykite -kaip su klasės sąsiuviniais. Ar me turime juos tikrinti, taisyti ir kaip dažnai. Aš nespėju ištaisyti privalomų testų, anglų klb.sasiuvinių, o jau apie klasės darbų sąsiuvinius nebėra nei ko svajoti. Jei dar juos rinkti ir tikrinti, tai miegot nebebūtų kada. Nors girdėjau, kad mums už sąsiuvinių taisymą moka pusę val.per savaitę.
Pasidalinkite, kai elgiatės jūs. Ar aš čia tik nespėju
anksciau tikrindavau viska viska..... ir tada vaiku apie 18-20 turejau, o dabar kai vaiku 10, netikrinu
juokauju, tikrinu, bet ne viska, labai daznai kai dirba per pamoka, tada perbegu, is karto ir klaidas taiso ar perraso jeigu reikia. Arba megstu, kai visi savarankiskai dirba, su silpnesniu prie lentos padirbti, tada anu lieka netaisyta....
QUOTE(lutute1 @ 2011 12 16, 17:46)
Sveikos, darbščiosios bitelės. Gal kuri dalyvavote masinėje mankštoje? Ar jau gavote įrėmintą padėką? Mums žadėjo gruodžio pirmą savaitę, bet vis nesulaukiame.
taip gavom