Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie šilko tapybą

Daivute, man tavo darbai visada atrodo nepriekaistingai. Ir si palaidine ne isimtis wub.gif O tas jaudinimasis tai oi kaip pazistamas doh.gif
Tavi, noriu pamatyti darkona! As tai turiu minti mazam drakoniukui, noriu savo maziu sventems papuost, ale vis neprieinu iki to darbelio.
Agnietea, tavo darbeliai is ties puikus, juo labiau kaip pirmi. Gedintis tikrai ner ko. Dirbk ir mus padziugink, lauksim pasirodant!
Atsakyti
Dar toks idomus klausimas iskilo:) silko tapybai naudojat stakles ar remus?smile.gif
Papildyta:
Aciu butybe uz padrasinima 4u.gif
Atsakyti
O ka turi galvoj sakydama stakles? Siaip tai remus.
Atsakyti
butybe ačiū oro_buckis.gif

Agnietea ... rėmus, o kas per stalkės g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnietea @ 2011 12 15, 19:41)
Likau suzaveta DaivaV jusu salikeliu 4u.gif  dabar isvis savo darbus gedinsiuosi rodyt blush2.gif

Kai matau DaivosV darbus - tiek daug triuso ideta!
savi atrodo: na ner ka rodyt doh.gif

buvau sau nurodzius, kad prie silku <ne>, kol megzginio nebaigsiu, bet drauges gimtadienis...nesugalvojau nieko "protingo"...tai bandysiu padovanot "vasaros nuotaika" ax.gif (tik valandziuke darbo - blush2.gif atrodau tokia tingine)
http://public.fotki....es-roziu-sodas/
p.s. vakar fotografavau, nors nustatinejau fotika , vis tiek, spalvos klaikios, siandien darbe perfotografavau...vis tikroviskesnes

Atsakyti
Bircis, pažįstama technika smile.gif
Atsakyti
Bircis man grazu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2011 12 16, 13:00)
Bircis, pažįstama technika smile.gif

Tai vienintele technika, kuri man sekasi rolleyes.gif
(nors si kart dariau ne taip kaip visada - daugiau tokio budo nenaudosiu, kad ir "free style", bet siokia tokia kontrole noris turet ax.gif )

**
daivaV, dekavoju
Atsakyti
Nevyk dievo į medį ir kiti darbai tikiu neblogi. Tik reik dirbti ir rodyti. Jau kokie mano baisūs pirmieji doh.gif O ir dabar žinok pastoviai nepatenkinta savo darbais ir žaviuos visų kitų piešiniais
Atsakyti
Na gavau nuo tevu dovanu stakles, is ju galiu susideti bet kokio dydzio remus... na didziausias butu 1,5 kvadratinis metras:) tai pasidomejau gal dar kas tokias naudoja:)
Atsakyti
QUOTE(Agnietea @ 2011 12 16, 19:57)
Na gavau nuo tevu dovanu stakles, is ju galiu susideti bet kokio dydzio remus... na didziausias butu 1,5 kvadratinis  metras:) tai pasidomejau gal dar kas tokias naudoja:)

labai idomu, nufotkink parodyk!
Atsakyti
QUOTE(butybe @ 2011 12 16, 21:25)
labai idomu, nufotkink parodyk!

kuria diena butinai ikelsiu wink.gif
Atsakyti