Daivute, man tavo darbai visada atrodo nepriekaistingai. Ir si palaidine ne isimtis O tas jaudinimasis tai oi kaip pazistamas
Tavi, noriu pamatyti darkona! As tai turiu minti mazam drakoniukui, noriu savo maziu sventems papuost, ale vis neprieinu iki to darbelio.
Agnietea, tavo darbeliai is ties puikus, juo labiau kaip pirmi. Gedintis tikrai ner ko. Dirbk ir mus padziugink, lauksim pasirodant!
O ka turi galvoj sakydama stakles? Siaip tai remus.
butybe ačiū
Agnietea ... rėmus, o kas per stalkės
Agnietea ... rėmus, o kas per stalkės
QUOTE(Agnietea @ 2011 12 15, 19:41)
Likau suzaveta DaivaV jusu salikeliu dabar isvis savo darbus gedinsiuosi rodyt
Kai matau DaivosV darbus - tiek daug triuso ideta!
savi atrodo: na ner ka rodyt
buvau sau nurodzius, kad prie silku <ne>, kol megzginio nebaigsiu, bet drauges gimtadienis...nesugalvojau nieko "protingo"...tai bandysiu padovanot "vasaros nuotaika" (tik valandziuke darbo - atrodau tokia tingine)
http://public.fotki....es-roziu-sodas/
p.s. vakar fotografavau, nors nustatinejau fotika , vis tiek, spalvos klaikios, siandien darbe perfotografavau...vis tikroviskesnes
Bircis, pažįstama technika
Bircis man grazu
QUOTE(tavi @ 2011 12 16, 13:00)
Bircis, pažįstama technika
Tai vienintele technika, kuri man sekasi
(nors si kart dariau ne taip kaip visada - daugiau tokio budo nenaudosiu, kad ir "free style", bet siokia tokia kontrole noris turet )
**
daivaV, dekavoju
Nevyk dievo į medį ir kiti darbai tikiu neblogi. Tik reik dirbti ir rodyti. Jau kokie mano baisūs pirmieji O ir dabar žinok pastoviai nepatenkinta savo darbais ir žaviuos visų kitų piešiniais
QUOTE(Agnietea @ 2011 12 16, 19:57)
Na gavau nuo tevu dovanu stakles, is ju galiu susideti bet kokio dydzio remus... na didziausias butu 1,5 kvadratinis metras:) tai pasidomejau gal dar kas tokias naudoja:)
labai idomu, nufotkink parodyk!
QUOTE(butybe @ 2011 12 16, 21:25)
labai idomu, nufotkink parodyk!
kuria diena butinai ikelsiu