Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie šilko tapybą

Jus man ,tundrai, dar paaiškinkit kur juos gaut blush2.gif
Atsakyti
tavi butent siuos maciau tik Amerikoj biggrin.gif turetu buti ir Europoj, bet as neieskojau ax.gif LT tokiu dalyku pirkti nemaciau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaV @ 2012 05 08, 12:43)
tavi butent siuos maciau tik Amerikoj biggrin.gif turetu buti ir Europoj, bet as neieskojau ax.gif LT tokiu dalyku pirkti nemaciau schmoll.gif

verysad.gif
Atsakyti
[I]Ikeliu Botanikos sodo sventes programele. Silko tapytojos dalyvaus kurybineje programoje kartu su kitais rankdarbiais "Geliu dirbtuvele". Jei dar kas sugalvotumete papuosti savo darbeliais svente, rasykite. Kaip supratote labiausiai tinka darbai geliu tematika, bet nebutinai mirksiukas.gif biggrin.gif [/I]

TARPTAUTINEI BIOLOGINĖS ĮVAIROVĖS DIENAI SKIRTA ŠVENTĖ
2012 m. gegužės 19 d. (šeštadienį)
VU Botanikos sode Kairėnuose

Programa:

11.30 val. Liaudiškos muzikos ir šokių ansamblis „Pinavija“ (vad. V. Komka).
12.00 val. Šventės atidarymas.
12.20 val. R. Radzevičiaus tapybos parodos pristatymas. Koncertuos A. Smilgevičiūtė ir R. Radzevičius.
12.45 val. Pažintinė ekskursija „Šaltiniuotų pakrančių augalai“.
13.30 val. Žurnalo „Sodo spalvos“ rengiamo konkurso „Mano sodyba“ laureatų apdovanojimas.
14.00 val. EV Meninio ugdymo studijos bigbendas „The Magic Time Orchestra“ (vad. E. Vedeckas).
15.15 val. Ansamblis “Linksmuoliai” (vad. O. Kavaliukienė).
Šventės metu galėsite:
Aplankyti:
●Botanikos sodo augalų kolekcijas ir savaiminės floros taką
●Lietuvos jaunųjų gamtininkų centro ●Felinologų (kačių augintojų) draugijos “Bubastė” Vilniaus klubo “Bastėja”augintinius.
Pažiūrėti parodas:
●R. Gudaitienės floristinių paveikslų ● R. Radzevičiaus tapybos.
Dalyvauti kūrybinėje programoje: ●Ogmios centro gėlių salono “Vaikystės sekretai”
●„Gėlių dirbtuvėlės”
Atsakyti
butybe aciukas uz info wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Mano visos priemones is dharma pirktos, bet sito skalbimui skirto dalyko dar nebandziau bigsmile.gif Kazkaip neaptikau anksciau g.gif
Nekantrauju pamatyt vestuvine suknele, bet net neabejoju, kad bus ispudinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lasvegiete @ 2012 05 08, 16:50)
Mano visos priemones is dharma pirktos, bet sito skalbimui skirto dalyko dar nebandziau  bigsmile.gif  Kazkaip neaptikau anksciau  g.gif
Nekantrauju pamatyt vestuvine suknele, bet net neabejoju, kad bus ispudinga  smile.gif

ka naudoji is Dharma?? pasipasakok.... ax.gif 4u.gif
is kur siuntiesi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 08 gegužės 2012 - 14:54
Nu gerai cia, su vestuvine suknele bigsmile.gif
Man bresta reikalas irgi ant rubo papiest vienai dizainerei, kaip baisu ir pagalvot doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Panos, jus man įvarysit mirtiną baimę ir taip naktimis nemiegu, o čia...
Atsakyti
QUOTE(daivaV @ 2012 05 08, 05:54)
ka naudoji is Dharma?? pasipasakok.... ax.gif  4u.gif
is kur siuntiesi?

As gyvenu JAV, tai man labai paprasta is ten uzsisakyti priemones internetu. Naudoju Jacquard zaliaja linija, turiu visas spalvas ir tos rusies guttas. Taciau kita karta pirksiu is raudonosios linijos, nes jie yra daug labiau koncentruoti turetu buti ryskesnes spalvos. Taip pat is ten perku silka, no flow primer, zodziu viska, nes parduotuvese neteko aptikti silkui skirtu priemoniu g.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti