tavi, labai drąsu dėl vestuvinės suknelės. Man jaučiu rankos drebėtų belenkaip tapant ant vestuvinės. O savają patikėčiau nebent ponui Dievui
Medžiaga pakeliui, rašo itališkas šilkas. Prašiau skiaučių, kad atsiūstų pabandymui
Elija, tai manai belekaip tapau vat todėl ir pasidariau repeticiją ant šilko
QUOTE(tavi @ 2012 05 08, 07:51)
Medžiaga pakeliui, rašo itališkas šilkas. Prašiau skiaučių, kad atsiūstų pabandymui
Baik, tavi, ne tą norėjau pasakyti sakau, kad pati nedrįsčiau tapyti vestuvinės suknelės, nes neesu įgudusi tiek, todėl giriu tave už drąsą, net neabejoju, kad ji gausis puiki. O kadangi pati esu priekabi ir savikritiška, tai savo vestuvinės sau nepatikėčiau. Aš kalbu tik apie save.
QUOTE(ELlJA @ 2012 05 08, 07:50)
Baik, tavi, ne tą norėjau pasakyti sakau, kad pati nedrįsčiau tapyti vestuvinės suknelės, nes neesu įgudusi tiek, todėl giriu tave už drąsą, net neabejoju, kad ji gausis puiki. O kadangi pati esu priekabi ir savikritiška, tai savo vestuvinės sau nepatikėčiau. Aš kalbu tik apie save.
na va ir prisiprašiau komplimento su pipirų doze. Elija, nu žiūrėsim kuo baigsis ta avantiūra, bet kaip sako mano vyras visada būna pirmas kartas
QUOTE(tavi @ 2012 05 08, 09:17)
na va ir prisiprašiau komplimento su pipirų doze. Elija, nu žiūrėsim kuo baigsis ta avantiūra, bet kaip sako mano vyras visada būna pirmas kartas
tavo vyras teisus. Nekantrauju pamatyti tą vestuvinę suknelę....
na taip... ELIJA teisi.. ne tik rankos, bet ir kojos tapant toki atsakinga darba drebetu
tavi butinai pabandyk ant gabalelio, kai kuris silkas, skirtas drabuziu siuvimui, buna apdorotas... ir sudetinga ji tapyti, bei islenda visokiu niuansu...ant savo kailio patyriau
ir as nekantrauju pamatyti suknute
tavi butinai pabandyk ant gabalelio, kai kuris silkas, skirtas drabuziu siuvimui, buna apdorotas... ir sudetinga ji tapyti, bei islenda visokiu niuansu...ant savo kailio patyriau
ir as nekantrauju pamatyti suknute
Aš irig laukiu suknutės
Tavi, tavo vietoje, šilką prieš tapant išplaučiau karštame vandenyje su muilu arba pamirkyčiau sintrapole.
Turiu ponge 5 matuojamo, 90 cm pločio po 10 lt, vienas gabaliukas 4,5 m
Tavi, tavo vietoje, šilką prieš tapant išplaučiau karštame vandenyje su muilu arba pamirkyčiau sintrapole.
Turiu ponge 5 matuojamo, 90 cm pločio po 10 lt, vienas gabaliukas 4,5 m
Gerai kad priminėt apie skalbimą. Jo reiks išskalbti
QUOTE(Defliune @ 2012 05 08, 12:20)
pamirkyčiau sintrapole.
Linute papasakok placiau apie si daikta
turi mintyje si?
Synthrapol Detergent
ar bandei ji, jei taip tai kokie ispudziai???
o gal bandei ir sita????
Dharma Professional Textile Detergent
Ne, Daivut, nenaudojau, as esu senamade naudoju gera buda - karstas vanduo ir muilas ir susitraukia, ir tekstiliniai klijai istirpsta
QUOTE(Defliune @ 2012 05 08, 13:45)
Ne, Daivut, nenaudojau, as esu senamade naudoju gera buda - karstas vanduo ir muilas ir susitraukia, ir tekstiliniai klijai istirpsta
aciu siuos giria, pagalvojau gal bandei
As irgi kur skaitau, tik gerus atsiliepimus matau