Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie šilko tapybą

tavi, labai drąsu dėl vestuvinės suknelės. Man jaučiu rankos drebėtų belenkaip tapant ant vestuvinės. O savają patikėčiau nebent ponui Dievui ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Medžiaga pakeliui, rašo itališkas šilkas. Prašiau skiaučių, kad atsiūstų pabandymui

Elija, smile.gif tai manai belekaip tapau mirksiukas.gif vat todėl ir pasidariau repeticiją ant šilko
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2012 05 08, 07:51)
Medžiaga pakeliui, rašo itališkas šilkas. Prašiau skiaučių, kad atsiūstų pabandymui

Elija,  smile.gif tai manai belekaip tapau mirksiukas.gif vat todėl ir pasidariau repeticiją ant šilko

Baik, tavi, ne tą norėjau pasakyti nono.gif sakau, kad pati nedrįsčiau tapyti vestuvinės suknelės, nes neesu įgudusi tiek, todėl giriu tave už drąsą, net neabejoju, kad ji gausis puiki. O kadangi pati esu priekabi ir savikritiška, tai savo vestuvinės sau nepatikėčiau. Aš kalbu tik apie save.
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2012 05 08, 07:50)
Baik, tavi, ne tą norėjau pasakyti  nono.gif sakau, kad pati nedrįsčiau tapyti vestuvinės suknelės, nes neesu įgudusi tiek, todėl giriu tave už drąsą, net neabejoju, kad ji gausis puiki. O kadangi pati esu priekabi ir savikritiška, tai savo vestuvinės sau nepatikėčiau. Aš kalbu tik apie save.

lotuliukas.gif na va ir prisiprašiau komplimento su pipirų doze. Elija, nu žiūrėsim kuo baigsis ta avantiūra, bet kaip sako mano vyras visada būna pirmas kartas
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2012 05 08, 09:17)
lotuliukas.gif na va ir prisiprašiau komplimento su pipirų doze. Elija, nu žiūrėsim kuo baigsis ta avantiūra, bet kaip sako mano vyras visada būna pirmas kartas

hihihi.gif tavo vyras teisus. Nekantrauju pamatyti tą vestuvinę suknelę.... 4u.gif
Atsakyti
na taip... ELIJA teisi.. ax.gif ne tik rankos, bet ir kojos tapant toki atsakinga darba drebetu biggrin.gif cool.gif
tavi butinai pabandyk ant gabalelio, kai kuris silkas, skirtas drabuziu siuvimui, buna apdorotas... ir sudetinga ji tapyti, bei islenda visokiu niuansu...ant savo kailio patyriau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
ir as nekantrauju pamatyti suknute ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Aš irig laukiu suknutės 4u.gif

Tavi, tavo vietoje, šilką prieš tapant išplaučiau karštame vandenyje su muilu arba pamirkyčiau sintrapole.

Turiu ponge 5 matuojamo, 90 cm pločio po 10 lt, vienas gabaliukas 4,5 m drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Defliune: 08 gegužės 2012 - 10:21
Gerai kad priminėt apie skalbimą. Jo reiks išskalbti
Atsakyti
QUOTE(Defliune @ 2012 05 08, 12:20)
pamirkyčiau sintrapole.

Linute papasakok placiau apie si daikta ax.gif biggrin.gif 4u.gif
turi mintyje si?

user posted image
Synthrapol Detergent

ar bandei ji, jei taip tai kokie ispudziai???

o gal bandei ir sita????

user posted image
Dharma Professional Textile Detergent
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 08 gegužės 2012 - 11:34
Ne, Daivut, nenaudojau, as esu senamade biggrin.gif naudoju gera buda - karstas vanduo ir muilas biggrin.gif ir susitraukia, ir tekstiliniai klijai istirpsta
Atsakyti
QUOTE(Defliune @ 2012 05 08, 13:45)
Ne, Daivut, nenaudojau, as esu senamade  biggrin.gif naudoju gera buda - karstas vanduo ir muilas  biggrin.gif ir susitraukia, ir tekstiliniai klijai istirpsta

aciu biggrin.gif 4u.gif siuos giria, pagalvojau gal bandei ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
As irgi kur skaitau, tik gerus atsiliepimus matau cool.gif
Atsakyti