Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie šilko tapybą

QUOTE(tavi @ 2012 04 30, 18:19)
Aš tai puikiai , bet Elja, nu užjaučiu (ot padlos)

lotuliukas.gif ačiu, taviuk 4u.gif papasakok, ka nuveikei ir kada parodysi savo nuostabius darbus ax.gif
Atsakyti
Mano kelionė iššaukė mano inkstų akmenų kelionę, tai po grįžimo tik tik medžiagą tunikai paruošiau. Daugiau nieko dar nedariau, bandau atsigaut nuo akmenų kelionės
Atsakyti
Sveikutes, esu atitrukus nuo silko tapybos ir paskui temele nebespeju. Saunuoles, fantastiski paskutiniai darbai!
Turiu jums pasiulyma pristatyti savo darbelius renginyje! Vilniaus un. Botanikos sode geguzes 19 d. organizuojama Biologines ivairoves dienos svente. Tai labai grazi gamtos, augaleliu, gyvuneliu, meno ir muzikos svente visai seimai.
Jei ka domina, rasykit man az mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo butybe: 02 gegužės 2012 - 14:32
QUOTE(butybe @ 2012 05 02, 16:32)
Sveikutes, esu atitrukus nuo silko tapybos ir paskui temele nebespeju. Saunuoles, fantastiski paskutiniai darbai!
Turiu jums pasiulyma pristatyti savo darbelius renginyje! Vilniaus un. Botanikos sode geguzes 19 d. organizuojama Biologines ivairoves dienos svente. Tai labai grazi gamtos, augaleliu, gyvuneliu, meno ir muzikos svente visai seimai.
Jei ka domina, rasykit man az mirksiukas.gif

ir siaip idomu butu atvaziuoti, pasivaikscioti, jei tik iseis...
galesi parasyti kas, kaip, kada 4u.gif
Atsakyti
Butinai atvaziuokit pasivaikscioti thumbup.gif
O jei turite darbeliu, kuriuos galetumet parodyti tai dar geriau!
Programa dar nesudaryta, bet numatoma: (kai bus programa, parasysiu tiksliau)
Romualdo Radziaviciaus tapybos parodos pristatymas (labai grazus paveikslai, butina pamatyti!), koncerteliai po atviru dangum, gyvuneliu pasirodymas, arkliukai, poniukas vaikams!, dar visokiu netiketumu planuojama, ir siaip pasivaiksciojimas gamtoje.
Planuojama viena pavesine skirti silko tapybai ir kitu rankdarbiu pristatymui. Todel nebutina tureti daug darbu. Tai ne muge, daugiau paroda, na, bet viena kita darbeli galesit parduoti, pasireklamuoti. Cia labai gera galimybe pasirodyti kuriancioms, nes nera dalyvio mokescio ir dar pavesine suteikiama smile.gif Taip pat gera proga mums susitikti. Galim organizuoti pasipaisyma gamtoje sventes metu. Viskas priklauso nuo musu paciu! Tai kvieciu jungtis thumbup.gif Rasykit, nes reikia pasiplanuoti kiek bus dalyviu, kiek reiks vietos, stalu ir pan.
Atsakyti
Jau paruošiau darbus smile.gif ir aguonas dar kankinu doh.gif nu bet patinka gi liaudžiai cool.gif
Atsakyti
" ..ir aguonas dar kankinu nu bet patinka gi liaudžiai "

faktas rolleyes.gif
Atsakyti
Butybe, jei iseis butinai atvyksim smile.gif

Tavi, o kokias aguonas darai?
Atsakyti
Kol kas ant šaliko kaip repeticiją vestuviniai suknelei
Atsakyti
Labai laukiam rezultato 4u.gif
Atsakyti
Štai kas gavos
user posted image

user posted image
Atsakyti
fantastiškos aguonos tavi biggrin.gif bigsmile.gif Ne veltui taip ilgai kankinai biggrin.gif
Atsakyti