Daiva, o kokį paišymui daiktą užsisakei? Gali parodyt?
QUOTE(Defliune @ 2012 04 23, 13:01)
Na lauksim... jei jau pasigirei, turesi visas detales papasakoti, kaip su ta Maskva bendrauti...
QUOTE(tavi @ 2012 04 23, 13:02)
Daiva, o kokį paišymui daiktą užsisakei? Gali parodyt?
aisku ir transformatoriu kartu
O geras ir kur tai parduoda?
Daiva, duok pilną info, kur, kaip po kiek?
Daiva, duok pilną info, kur, kaip po kiek?
QUOTE(daivaV @ 2012 04 23, 11:06)
Jau laukiu tavo darbu su juo
QUOTE(tavi @ 2012 04 23, 13:34)
brannnnnnnnnngiai... uzkiso vasko tirpinimai, changlinkai ir etc..... vyras pasirase - uzsisakiau
parasiau i az.
Defliune kad tu zinotu kaip as laukiu...
Vat ir aš tokio noriu
As tai tik i toki ziurejau: http://www.dharmatra...989386-AA.shtml , bet kad nekokie atsiliepimai
LT parduotuvej buvau nusipirkus, tik ne sitos firmos, ale pakaitalas karsto vasko - man nepatiko.... nepatiko kaip dengesi, nepatiko kaip issiplove, gal cia kitos fimos kitaip... bet dar karta nepirkciau voliojasi kazkur tik pabandytas, gal jau ir uzdziuvo
kur visos prapuolet
karsta... - vat zmogus sutverimas...salta - blogai, karsta - blogai...
NORIU ATOSTOGU>> o ju dar taip ilgaiiiiiiiiii laukti
tavi kaip tu paatostogavai????? a....
karsta... - vat zmogus sutverimas...salta - blogai, karsta - blogai...
NORIU ATOSTOGU>> o ju dar taip ilgaiiiiiiiiii laukti
tavi kaip tu paatostogavai????? a....
Na taip, aki karšta, nesinori sėdėt prie kompo, nei tapyt, nei kažką apskritai daryti, sėdi kaip daržovė ir egzistuoji
O man dar tiek daug reikia padaryti... o dėl atostogų pritariu - iki jų dar tiek daug laiko. Geriausia tai, kad ėmiau atostogas savo vestuvėms, o mano vadovai (užsieniečiai) tokie kiauri, kad atostogas patvirtino taip: penktadienį dirbsiu iki 16h, o šeštadienį vestuvės
Atsiprašau už , norėjau pasiguost
O man dar tiek daug reikia padaryti... o dėl atostogų pritariu - iki jų dar tiek daug laiko. Geriausia tai, kad ėmiau atostogas savo vestuvėms, o mano vadovai (užsieniečiai) tokie kiauri, kad atostogas patvirtino taip: penktadienį dirbsiu iki 16h, o šeštadienį vestuvės
Atsiprašau už , norėjau pasiguost
jetau... ELIJA kaip viska suspesi... uzjauciu labai labai labai o gal gali dar parasyti prasyma ir penktadieni nedirbti..
nors iki to laiko jau ir taip viska busi pasiruosus, o pas kirpeja tikriausiai anksti sestadienio ryte eisi ir viskas bus ciki
faina turiu minty vestuves daug smagiu rupesciu, mamytem asaru, juoko ir lyg naujas gyvenimo slekstis
nors iki to laiko jau ir taip viska busi pasiruosus, o pas kirpeja tikriausiai anksti sestadienio ryte eisi ir viskas bus ciki
faina turiu minty vestuves daug smagiu rupesciu, mamytem asaru, juoko ir lyg naujas gyvenimo slekstis
Aš tai puikiai , bet Elja, nu užjaučiu (ot padlos)