Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie šilko tapybą

Daiva, o kokį paišymui daiktą užsisakei? Gali parodyt?
Atsakyti
QUOTE(Defliune @ 2012 04 23, 13:01)
Na lauksim... jei jau pasigirei, turesi visas detales papasakoti, kaip su ta Maskva bendrauti... bigsmile.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(tavi @ 2012 04 23, 13:02)
Daiva, o kokį paišymui daiktą užsisakei? Gali parodyt?

user posted image aisku ir transformatoriu kartu biggrin.gif
Atsakyti
O geras ir kur tai parduoda?
Daiva, duok pilną info, kur, kaip po kiek? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tavi: 23 balandžio 2012 - 11:35
QUOTE(daivaV @ 2012 04 23, 11:06)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
user posted image aisku ir transformatoriu kartu biggrin.gif

Jau laukiu tavo darbu su juo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2012 04 23, 13:34)
O geras ir kur tai parduoda?
Daiva, duok pilną info, kur, kaip po kiek? blush2.gif

brannnnnnnnnngiai... uzkiso vasko tirpinimai, changlinkai ir etc..... vyras pasirase wub.gif - uzsisakiau biggrin.gif
parasiau i az.

Defliune kad tu zinotu kaip as laukiu... biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 23 balandžio 2012 - 11:50
Vat ir aš tokio noriu
Atsakyti
As tai tik i toki ziurejau: http://www.dharmatra...989386-AA.shtml , bet kad nekokie atsiliepimai g.gif
Atsakyti
LT parduotuvej buvau nusipirkus, tik ne sitos firmos, ale pakaitalas karsto vasko - man nepatiko.... nepatiko kaip dengesi, nepatiko kaip issiplove, gal cia kitos fimos kitaip... bet dar karta nepirkciau ax.gif 4u.gif voliojasi kazkur tik pabandytas, gal jau ir uzdziuvo biggrin.gif
Atsakyti
kur visos prapuolet g.gif
karsta... cool.gif - vat zmogus sutverimas...salta - blogai, karsta - blogai... lotuliukas.gif doh.gif
NORIU ATOSTOGU>> o ju dar taip ilgaiiiiiiiiii laukti bash.gif biggrin.gif
tavi kaip tu paatostogavai????? a.... ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na taip, aki karšta, nesinori sėdėt prie kompo, nei tapyt, nei kažką apskritai daryti, sėdi kaip daržovė ir egzistuoji ax.gif karsta.gif
O man dar tiek daug reikia padaryti... o dėl atostogų pritariu - iki jų dar tiek daug laiko. doh.gif Geriausia tai, kad ėmiau atostogas savo vestuvėms, o mano vadovai (užsieniečiai) tokie kiauri, kad atostogas patvirtino taip: penktadienį dirbsiu iki 16h, o šeštadienį vestuvės lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsiprašau už poster_offtopic.gif , norėjau pasiguost ax.gif
Atsakyti
jetau... ELIJA kaip viska suspesi... uzjauciu labai labai labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif o gal gali dar parasyti prasyma ir penktadieni nedirbti.. g.gif
nors iki to laiko jau ir taip viska busi pasiruosus, o pas kirpeja tikriausiai anksti sestadienio ryte eisi ir viskas bus ciki biggrin.gif 4u.gif
faina wub.gif turiu minty vestuves wub.gif wub.gif daug smagiu rupesciu, mamytem asaru, juoko ir lyg naujas gyvenimo slekstis bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Aš tai puikiai , bet Elja, nu užjaučiu (ot padlos)
Atsakyti