Sveikos šilkininkės
Turiu plastmasinių pipečių, 3 ml, jei ką domina
Noriu parodyti savo paskutinį darbą, atrodo po truputį pradedu susidraugauti su šifonu
Gėlių kvapas, 90*90
ačiū ELIJA prisidedu prie daivosV, lauksiu tavo aguonėlių
Defliune oho koks grožis
ir kiek daug prideda geras pateikimas
Defliune oho koks grožis
ir kiek daug prideda geras pateikimas
Defliune, labai gražu, dailu, subtilu - kaip visada
Na va, jau tuoj baigsis darbas, grįžusi sutvarkysiu pakraščiuką ir atitempsiu savo aguonyną.
Na va, jau tuoj baigsis darbas, grįžusi sutvarkysiu pakraščiuką ir atitempsiu savo aguonyną.
na štai - užsakymas temperamentingai moterai gimtadienio proga. Kadangi aš žiauriai savikritiška, tai neesu lb patenkinta, bet yra kaip yra
Stilizuotos "Aguonos" visais rakursais
Stilizuotos "Aguonos" visais rakursais
ELIJA... man labai labai labai GRAZU, krastelis, aguonos, apie kotelius apsivijimai ir maiseliuka kaip graziai pasiuvai SAUNUOLE!!!!!!!!!
Defliune jau gyriau superinis darbas!
pasipyle grazuoliai darbai labai labai smagu, gera, yra kur akeles paganyti! tada ir paciai prabunda noras ka nors nuveikti
o tai dabar jau akys baigia isvarveti nuo kompo.... info apie visokius musu zemeles uzkampius beieskant o dar apie vaiku stovyklas prisiskaiciau - praitais metais nedaskaiciau, tai siemet prisivijau trukuma
Defliune jau gyriau superinis darbas!
pasipyle grazuoliai darbai labai labai smagu, gera, yra kur akeles paganyti! tada ir paciai prabunda noras ka nors nuveikti
o tai dabar jau akys baigia isvarveti nuo kompo.... info apie visokius musu zemeles uzkampius beieskant o dar apie vaiku stovyklas prisiskaiciau - praitais metais nedaskaiciau, tai siemet prisivijau trukuma
Ačiū, aukseli mano Po pagyrų ir man norisi vėl eiti piešti
tik pamacius nuotraukos krasteli, pagalvojau oba gal toks paaugliskas issireiskimas, bet nuostabu ELIJA
tempiu ir as savo
tempiu ir as savo
mergiukai man labai patiko gal ir jums bus idomu piesia, dengia dazais, vel piesia, garina, ... vienu zodziu dar ir issiuvineja
http://www.youtube.c...p;v=MKG13KDqKj8
http://www.youtube.c...p;v=MKG13KDqKj8
Šaunuolės, gerai darbuojatės. Gražu
Ideja
http://www.youtube.c...feature=related
p.s. palyginus DaivaV-os pasiulyta technika ir sia - na tingine as, tingine . Manau, labai tiktu vaikuciu kurybai, jei ne ne tirpilkio kvapas
http://www.youtube.c...feature=related
p.s. palyginus DaivaV-os pasiulyta technika ir sia - na tingine as, tingine . Manau, labai tiktu vaikuciu kurybai, jei ne ne tirpilkio kvapas
Bircis idomiai cia, ten kazkokiais markeriais paiso
mane zavi nerealus darbai... ikeliau nuoroda pasigrozeti, taip, kaip jie ten pavaro... nemanau, kad sugebeciau.... taciau be galo grazu eksperimentuoti, stengtis lygiuotis i superinius darbus - tobuleti , kiekvienas issukis - super dalykas taciau po tokiu dalyku pas mane daznokokai darbas keliauja i siuksliu deze..... svarbu tokiems reikalams naudoti nebrangu silka
mane zavi nerealus darbai... ikeliau nuoroda pasigrozeti, taip, kaip jie ten pavaro... nemanau, kad sugebeciau.... taciau be galo grazu eksperimentuoti, stengtis lygiuotis i superinius darbus - tobuleti , kiekvienas issukis - super dalykas taciau po tokiu dalyku pas mane daznokokai darbas keliauja i siuksliu deze..... svarbu tokiems reikalams naudoti nebrangu silka
QUOTE(daivaV @ 2012 04 16, 10:54)
..
mane zavi nerealus darbai... ikeliau nuoroda pasigrozeti, taip, kaip jie ten pavaro... nemanau, kad sugebeciau.... ..
mane zavi nerealus darbai... ikeliau nuoroda pasigrozeti, taip, kaip jie ten pavaro... nemanau, kad sugebeciau.... ..
tamsta, sugebetum ir dar geriau
be to, matei kiek ten personu tai dare - butum "10 in 1"
nors nesupratau: kodel siuvinejimui skirtus plotus daze ar net aukso folga klijavo "sviestas sviestuota"
p.s. mane tavo kruopstumas labai zavi (kad suprastum ka man reiskia "kruopsciau atlikta" pavyzdys, na, ir proga galit pasijuokt: kai buvau airisku neriniu muziejuje - apsizliumbiau. I darbelius tiek daug darbo ideta , kad man tai kaip kosmosas...nepasiekiamas)