Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie šilko tapybą

Sveikos šilkininkės 4u.gif

Turiu plastmasinių pipečių, 3 ml, jei ką domina smile.gif

Noriu parodyti savo paskutinį darbą, atrodo po truputį pradedu susidraugauti su šifonu

Gėlių kvapas, 90*90

user posted image
Atsakyti
ačiū ELIJA smile.gif smile.gif prisidedu prie daivosV, lauksiu tavo aguonėlių biggrin.gif

Defliune oho koks grožis wub.gif wub.gif wub.gif
ir kiek daug prideda geras pateikimas thumbup.gif
Atsakyti
Defliune, labai gražu, dailu, subtilu - kaip visada wub.gif wub.gif 4u.gif

Na va, jau tuoj baigsis darbas, grįžusi sutvarkysiu pakraščiuką ir atitempsiu savo aguonyną. cool.gif
Atsakyti
na štai - užsakymas temperamentingai moterai gimtadienio proga. Kadangi aš žiauriai savikritiška, tai neesu lb patenkinta, bet yra kaip yra smile.gif
Stilizuotos "Aguonos" visais rakursais biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ELlJA: 13 balandžio 2012 - 17:26
ELIJA... man labai labai labai GRAZU, krastelis, aguonos, apie kotelius apsivijimai wub.gif wub.gif wub.gif ir maiseliuka kaip graziai pasiuvai wub.gif thumbup.gif SAUNUOLE!!!!!!!!!

Defliune jau gyriau wub.gif wub.gif superinis darbas!

pasipyle grazuoliai darbai wub.gif labai labai smagu, gera, yra kur akeles paganyti! tada ir paciai prabunda noras ka nors nuveikti rolleyes.gif tongue.gif
o tai dabar jau akys baigia isvarveti nuo kompo.... cool.gif info apie visokius musu zemeles uzkampius beieskant doh.gif o dar apie vaiku stovyklas prisiskaiciau - praitais metais nedaskaiciau, tai siemet prisivijau trukuma lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 13 balandžio 2012 - 17:47
Ačiū, aukseli mano wub.gif wub.gif wub.gif Po pagyrų ir man norisi vėl eiti piešti hihihi.gif
Atsakyti
tik pamacius nuotraukos krasteli, pagalvojau oba lotuliukas.gif gal toks paaugliskas issireiskimas, bet nuostabu ELIJA wub.gif wub.gif
tempiu ir as savo biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Josette: 13 balandžio 2012 - 18:23
mergiukai man labai patiko gal ir jums bus idomu wub.gif piesia, dengia dazais, vel piesia, garina, ... vienu zodziu dar ir issiuvineja wub.gif
http://www.youtube.c...p;v=MKG13KDqKj8
Atsakyti
Šaunuolės, gerai darbuojatės. Gražu
Atsakyti
Ideja

http://www.youtube.c...feature=related

p.s. palyginus DaivaV-os pasiulyta technika ir sia - na tingine as, tingine smile.gif . Manau, labai tiktu vaikuciu kurybai, jei ne ne tirpilkio kvapas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bircis: 16 balandžio 2012 - 09:28
Bircis idomiai cia, ten kazkokiais markeriais paiso biggrin.gif
mane zavi nerealus darbai... ikeliau nuoroda pasigrozeti, taip, kaip jie ten pavaro... nemanau, kad sugebeciau.... ax.gif blush2.gif taciau be galo grazu wub.gif eksperimentuoti, stengtis lygiuotis i superinius darbus - tobuleti smile.gif , kiekvienas issukis - super dalykas biggrin.gif taciau po tokiu dalyku pas mane daznokokai darbas keliauja i siuksliu deze..... lotuliukas.gif svarbu tokiems reikalams naudoti nebrangu silka biggrin.gif cool.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaV @ 2012 04 16, 10:54)
..
mane zavi nerealus darbai... ikeliau nuoroda pasigrozeti, taip, kaip jie ten pavaro... nemanau, kad sugebeciau.... ax.gif  ..

tamsta, sugebetum ir dar geriau irnesakyk.gif
be to, matei kiek ten personu tai dare - butum "10 in 1"

nors nesupratau: kodel siuvinejimui skirtus plotus daze ar net aukso folga klijavo mastau.gif "sviestas sviestuota"

p.s. mane tavo kruopstumas labai zavi (kad suprastum ka man reiskia "kruopsciau atlikta" pavyzdys, na, ir proga galit pasijuokt: kai buvau airisku neriniu muziejuje - apsizliumbiau. I darbelius tiek daug darbo ideta doh.gif, kad man tai kaip kosmosas...nepasiekiamas)
Atsakyti