Kaip čia gražu
Užeinu ir atgaiva akims
Su šv. Velykom
Sveikutes, su svente Jus!
As gal but ne i tema, bet ieskau skareles, salikelio nupirkt, gal kuri darot pardavimui, a turit parduodamu, parasykit i AZ. Aciu!
As gal but ne i tema, bet ieskau skareles, salikelio nupirkt, gal kuri darot pardavimui, a turit parduodamu, parasykit i AZ. Aciu!
QUOTE(nelsi @ 2012 04 09, 12:43)
Sveikutes, su svente Jus!
sveikute, daugelis musu turi savo temas supermamoj ir laisvu darbu.
Supermamų klubas > Skelbimų lenta > Rankdarbiai
Visas su praėjusiom šventėm, tegul Jūsų numarginti margučiai kuo greičiau atneša šiltą pavasarį ir pakilią nuotaiką į Jūsų namučius. Daug įkvėpimo, gražių darbų ir svarbiausia - šypsenos
Gražuoliai visų šalikėliai, super, galėčiau girti ir girti visas. Šaunuolės, mergytės
Gražuoliai visų šalikėliai, super, galėčiau girti ir girti visas. Šaunuolės, mergytės
mano pirmas pabandymas piešti be kontūro
Josette gražutis, lengvutis šalikėlis
Josette - man tai labai gražu. O kaip tu čia? Gruntavai?
Mano ne ant šilko, bet čia dar lyg ir nerodyta. Pražydau ant lino
Mano ne ant šilko, bet čia dar lyg ir nerodyta. Pražydau ant lino
daivaV,crazy daisy ačiukas man jis pačiai mielas
crazy daisy dariau be grunto,bet koks tavo mielas darbelis, kaip man patinka linas, o dar pieštas labai gražios gėlės
crazy daisy dariau be grunto,bet koks tavo mielas darbelis, kaip man patinka linas, o dar pieštas labai gražios gėlės
Josette, nu labai žavu Paprasta, bet taaaaaip geraaaai. Nu meskit į mane akmenį, bet tokiu atveju turiu pakartoti savo auksinę taisyklę: genealumas slypi paprastume
Daisy, wow labai gražu. Su kokiais dažais piešei?
Nepatikėsit, bet ir pas mane dabar ant rėmo pražydo aguonos. Nenorėjau jų piešti, bet kolegė paprašė vienai moteriai dovanų šalikėlio ir kai pamačiau tą moterį nusprendžiau - jai tiks tik klasika. Kadangi aguonos šilko tapyboje tas pats kas mamos karbonadas lietuvių virtuvėje, tai teko jas piešti. Galiu pasakyti, sekasi sudėtingai
Daisy, wow labai gražu. Su kokiais dažais piešei?
Nepatikėsit, bet ir pas mane dabar ant rėmo pražydo aguonos. Nenorėjau jų piešti, bet kolegė paprašė vienai moteriai dovanų šalikėlio ir kai pamačiau tą moterį nusprendžiau - jai tiks tik klasika. Kadangi aguonos šilko tapyboje tas pats kas mamos karbonadas lietuvių virtuvėje, tai teko jas piešti. Galiu pasakyti, sekasi sudėtingai
Ačiū, mielosios Elija - čia paprasti Javana tekstiliniai.
Labai grazu manes irgi praso ant tekstiles kai ka vis papiest, bet vis nenusiperku dazu
O pas Vida matuojamo silko, koks plotis, ar kas zinot?
O pas Vida matuojamo silko, koks plotis, ar kas zinot?
ELlJA laaaaaaaaaaaaaaabai laukiu tavo aguoneliu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! galetum dazniau dziuginti musu akeles
Crazy Daisy super taciau gyvai dar daug daug graziau
Crazy Daisy super taciau gyvai dar daug daug graziau