Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie šilko tapybą

Kaip čia gražu bigsmile.gif
Užeinu ir atgaiva akims wub.gif

Su šv. Velykom oro_buckis.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikutes, su svente Jus!
As gal but ne i tema, bet ieskau skareles, salikelio nupirkt, gal kuri darot pardavimui, a turit parduodamu, parasykit i AZ. Aciu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nelsi @ 2012 04 09, 12:43)
Sveikutes, su svente Jus!
As gal but ne i tema, bet ieskau skareles, salikelio nupirkt, gal kuri darot pardavimui, a turit parduodamu, parasykit i AZ. Aciu!  4u.gif

sveikute, daugelis musu turi savo temas supermamoj biggrin.gif ir laisvu darbu.
Supermamų klubas > Skelbimų lenta > Rankdarbiai 4u.gif
Atsakyti
Visas su praėjusiom šventėm, tegul Jūsų numarginti margučiai kuo greičiau atneša šiltą pavasarį ir pakilią nuotaiką į Jūsų namučius. Daug įkvėpimo, gražių darbų ir svarbiausia - šypsenos 4u.gif

Gražuoliai visų šalikėliai, super, galėčiau girti ir girti visas. Šaunuolės, mergytės wub.gif
Atsakyti
mano pirmas pabandymas piešti be kontūro ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Josette gražutis, lengvutis šalikėlis thumbup.gif
Atsakyti
Josette - man tai labai gražu. O kaip tu čia? Gruntavai? g.gif

Mano ne ant šilko, bet čia dar lyg ir nerodyta. Pražydau ant lino biggrin.gif
user posted image
ax.gif
Atsakyti
daivaV,crazy daisy ačiukas ax.gif man jis pačiai mielas ax.gif
crazy daisy dariau be grunto,bet koks tavo mielas darbelis, kaip man patinka linas, o dar pieštas biggrin.gif labai gražios gėlės wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Josette: 11 balandžio 2012 - 18:27
Josette, nu labai žavu wub.gif Paprasta, bet taaaaaip geraaaai. 4u.gif Nu meskit į mane akmenį, bet tokiu atveju turiu pakartoti savo auksinę taisyklę: genealumas slypi paprastume cool.gif
Daisy, wow wub.gif labai gražu. Su kokiais dažais piešei? ax.gif
Nepatikėsit, bet ir pas mane dabar ant rėmo pražydo aguonos. Nenorėjau jų piešti, bet kolegė paprašė vienai moteriai dovanų šalikėlio ir kai pamačiau tą moterį nusprendžiau - jai tiks tik klasika. Kadangi aguonos šilko tapyboje tas pats kas mamos karbonadas lietuvių virtuvėje, tai teko jas piešti. Galiu pasakyti, sekasi sudėtingai g.gif
Atsakyti
Ačiū, mielosios 4u.gif Elija - čia paprasti Javana tekstiliniai.
Atsakyti
Labai grazu bigsmile.gif manes irgi praso ant tekstiles kai ka vis papiest, bet vis nenusiperku dazu ax.gif

O pas Vida matuojamo silko, koks plotis, ar kas zinot? smile.gif
Atsakyti
ELlJA laaaaaaaaaaaaaaabai laukiu tavo aguoneliu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bigsmile.gif galetum dazniau dziuginti musu akeles wub.gif biggrin.gif

Crazy Daisy super wub.gif taciau gyvai dar daug daug graziau wub.gif wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 13 balandžio 2012 - 10:45