Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie šilko tapybą

Jei ką tai ir aš jungiuos gaut kontūrų ax.gif
Atsakyti
Sveikos. Butybe - nu tikrai vau... 4u.gif

Čia tinkamo oro fotkinimui taip ir nesulaukę, bet iškeliauti turėję žiemiški laumžirgiai:

user posted image

ax.gif
Atsakyti
o kuo tie Marabu skiriasi nuo paprastu? g.gif
Atsakyti
Crazy Daisy pasikartosiu biggrin.gif - labai grazu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Crazy Daisy graziai ziurisi smile.gif) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Crazy Daisy @ 2011 12 12, 18:32)
Čia tinkamo oro fotkinimui taip ir nesulaukę, bet iškeliauti turėję žiemiški laumžirgiai:

super duper drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Daisy , ne mano spalvos, bet gražiai atliktas
Agnietea Jie geriau susigeria į medžiagą, galima dirbti su plonu antgaliu ir juos galima garint.
Atsakyti
Crazy Daisy, labai grazu! thumbup.gif
Aciu visoms uz grazius zodzius mano darbui blush2.gif Gal kas daugiau kaklaraisciu darot galetumet patarti? Kiek pati bandziau, tai lygiai nudazyti ilgaja kaklaraiscio dali taip ir nepavyko. Si kart labai stengiausi, bespalviu konturavau visus galimus nubegimus, kisau i vidu neperslampama popieriu kiek lindo, bet vis tiek gavosi kai kur nubegimai, tokios tarsi dazu demes. Dabar mastau, ar dar galima kaip nors taisyti, ar tiesiog palikti taip galvojant kad nieko cia tokio. gal zmogui netapanciam tai ir nekrenta i akis, bet man tai visada buna labai nepatogu atiduoti darba del tokiu "kleksu" Nebezinau ar ten kokiu sakeliu pripiest ar palikt ramybej, patarkit?
Del marabu, gal dar neuzsakinejot? Mes su AlinaRs norejom bendra uzsakyma daryt, tik kad po ne daug visko reikia, tai taip dar ir nesusimetem. Gal galim prie bendros kruvos jungtis?
Atsakyti
QUOTE(butybe @ 2011 12 12, 21:43)
Crazy Daisy, labai grazu! thumbup.gif
Aciu visoms uz grazius zodzius mano darbui  blush2.gif Gal kas daugiau kaklaraisciu darot galetumet patarti? Kiek pati bandziau, tai lygiai nudazyti ilgaja kaklaraiscio dali taip ir nepavyko. Si kart labai stengiausi, bespalviu konturavau visus galimus nubegimus, kisau i vidu neperslampama popieriu kiek lindo, bet vis tiek gavosi kai kur nubegimai, tokios tarsi dazu demes. Dabar mastau, ar dar galima kaip nors taisyti, ar tiesiog palikti taip galvojant kad nieko cia tokio. gal zmogui netapanciam tai ir nekrenta i akis, bet man tai visada buna labai nepatogu atiduoti darba del tokiu "kleksu" Nebezinau ar ten kokiu sakeliu pripiest ar palikt ramybej, patarkit?
Del marabu, gal dar neuzsakinejot? Mes su AlinaRs norejom bendra uzsakyma daryt, tik kad po ne daug visko reikia, tai taip dar ir nesusimetem. Gal galim prie bendros kruvos jungtis?

Siandien paskutinediena pas vida uzsakyti. Kita kartapo ilgos pertraukos bus.
Atsakyti
na gal kada ir as iki tokiu isaugsiu, garinimas kolkas man tikras kosmosas biggrin.gif
Atsakyti
Defliune, jei tu uzsakineji gal galetumei viena bespalvi kontura man paimti, ta kur didesne tutele? Butu proga susitikti smile.gif Veliau ir as pas ji uzsakinesiu, bet kol kas kai daug nieko nereikia tai neapsimoka del vieno konturo.
Atsakyti
QUOTE(butybe @ 2011 12 12, 22:20)
Defliune, jei tu uzsakineji gal galetumei viena bespalvi kontura man paimti, ta kur didesne tutele? Butu proga susitikti smile.gif Veliau ir as pas ji uzsakinesiu, bet kol kas kai daug nieko nereikia tai neapsimoka del vieno konturo.

Be problemu. O kokio 25 ar 50 ml? As imu stiklainiukus. O tutele 25.
Atsakyti