Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie šilko tapybą

QUOTE(daivaV @ 2012 03 30, 15:01)
sveikutėlės mergaičiukės ir moteros biggrin.gif
kadangi pabaiginėju gamos dažus, o gamos gutos taip ir nebuvau išbandžius - vakar pabandžiau.... dieve apsaugok nuo tokios smardalynės doh.gif  doh.gif  doh.gif ar kas dar bandėt? be protelio pabandžiau ant naujo darbo, o ne ant atraižos cool.gif ar kas bandet ją??????? ar ji gerai išsiplauna...???????????????? cool.gif  cool.gif neišpasakyta vėpla... nežinau ar man čia išmesti ką pradėjau ar galima toliau tiesiog kita guta pabaigti.... blink.gif  verysad.gif

Brangioji, tai tu čia kalbi apie gamos ar guttos, kad smirda??? Ar čia koks jungtinis gama-gutta?? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ELlJA: 02 balandžio 2012 - 07:46
daivaV dievuliau koks grožis rolleyes.gif rolleyes.gif kaip kruopštu, ryšku veinu žodžiu - super thumbup.gif

Štai ir aš pagaliau galiu įkelti savo išvargtą pagalvėlę biggrin.gif Užduotis buvo sunaudoti kuo daugiau man nereikalingų nenaudojamų kontūrų (senai besivoliojančių stalčiaus kampe) ir kažkaip ištapyti patį užvalkaliuką jo neardant. Motyvą tapiau iš "lempos", kas užeidavo perkėlus lankelį doh.gif fono nedariau nes ir taip jau viskas buvo nepatogu doh.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~ella~: 02 balandžio 2012 - 10:55
rosebud1 ačiū 4u.gif

~ella~ nerealiai graži pagalvėlė wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif

ELIJA gamos dažų guta... benzininiu pagrindu cool.gif
user posted image
tik atidarius buvo lyg ir nieko... o paskui doh.gif visi namai pradvokė... tai šveičiau į kampą tą guta unsure.gif tik vienas dalykas patiko - stiklinis vamzdelis kontūrui piešti, gamos guta taki, tai vamzdeliu super.
AvantGardo guta iš stiklinio vamzdelio nebega, ji netaki verysad.gif
vat tas darbas, jį jau išploviau... išsiplovė lyg gerai ta gamos guta... unsure.gif
user posted image
jei viskas pavyks bus ilga suknelė, čia dvi dalys sukneles sijono, dar dvi jau ant rėmo rolleyes.gif dar viršutinę dalį reikės užtempt.. buvau užmiršus ką reiškia tiek darbo doh.gif - vaikai juokiasi... sako, kad aš jau ne kartą sakiau "daugiau niekada..." doh.gif
suknutė ne man.. kitaip jau būčiau ją padėjus geresniems laikams... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 02 balandžio 2012 - 11:00
Aaaa, nu jau vien perskaičius "benzininiu pagrindu" nieko gero (kvapo atžvilgiu) tikėtis negalima biggrin.gif
Kaip gaila, kad darbe neužkrauna fotkių, tai nematau dabar, kas ten per grožis pas Daivuką. ax.gif
Beeeet, užtat matosi ~ella~ pagalvėlė, nu super atrodo wub.gif Aš manau, kad dėl tokio vaizdo buvo verta pasikankinti ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Daiva, super, truksta zodziu fantastiski darbai!
Ella, labai grazi pagalvyte!
Atsakyti
Ačiū merginos 4u.gif
daivaV ir vėl be proto gražu wub.gif Bandau įsivaizduoti kaip fantastiškai žiūrėsis užbaigtas darbas (suknelė wub.gif rolleyes.gif thumbup.gif )
Atsakyti
butybe, ~ella~ ačiū 4u.gif
... iki pabaigos dar tooooooooooooli... įdomiai taposi ant šio šilko, būtinai prieš tapant reikia šlapinti šilką, jis gana storas satinas (charmeuse) 19,5mm... tai iš abiejų pusių kontūrą dėti reikia, dar naują didelį greitpuodį išbandžiau ax.gif tai.....o jo joiiiiii kaip rankos drebėjo kišant šilką į vandenį plauti... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 02 balandžio 2012 - 15:10
Jau ir aš pamačiau... nu kaip visada - man TOBULA. Jau tau atsibodo turbūt tuos pačius komentarus skaityti, nu bet kaip dar viską galima išreikšt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2012 04 02, 17:18)
Jau ir aš pamačiau... nu kaip visada -  man TOBULA. Jau tau atsibodo turbūt tuos pačius komentarus skaityti, nu bet kaip dar viską galima išreikšt  ax.gif

ELIJA ačiū tau labai, tokie komentarai NEGALI atsibosti NIEKADA!!!!!!!!
gal tu ir neatsimeni.... tačiau kai aš tik pradėjau tapyti ant šilko tu labiausiai ir pastūmėjai mane toliau tai daryti ax.gif tavo pagyrimai net ir tuomet, kai nelabai gaudavosi.... mane skatino... labai biggrin.gif taip kad oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif
...o tobulų darbų nebūna biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaV @ 2012 04 02, 16:26)
ELIJA ačiū tau labai, tokie komentarai NEGALI atsibosti NIEKADA!!!!!!!!
gal tu ir neatsimeni.... tačiau kai aš tik pradėjau tapyti ant šilko tu labiausiai ir pastūmėjai mane toliau tai daryti ax.gif tavo pagyrimai net ir tuomet, kai nelabai gaudavosi.... mane skatino... labai biggrin.gif taip kad  oro_buckis.gif  oro_buckis.gif  oro_buckis.gif
...o tobulų darbų nebūna biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

oro_buckis.gif na kad aš nemačiau nei vieno Tavo darbo, kuris būtų nesigavęs (manau čia dauguma man pritartų) g.gif Tiesiog visi man jie labai gražūs.
Tobulų nėra, kai vertini paties savo darbą, prie kurio dirbdamas akeles varvinai ir nakteles nemiegojai. Man patinka sveika kritika ir savikritika. smile.gif Bet kai žiūri į kito darbą iš šalies, kuris tau patinka ir prie kurio neturi nei ką pridėt nei ko atimt - nenusižengi pasakydamas, kad jis tobulas. Na bent jau man, gal kitų nuomonė kitokia - aš kalbu už save ax.gif 4u.gif
Atsakyti
ačiū ELIJYTE wub.gif - tada aš toliau medų laižysiu ir tapysiu biggrin.gif
nors jaučiu po suknelės man reikės atostogų rolleyes.gif biggrin.gif o ir į darbą jau reiks čiuožt... tiek nepritapysi po darbo cool.gif
Atsakyti
Pritariu ELIJAI 100% wub.gif
Atsakyti