Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie šilko tapybą

Net žadą atėmė! bigsmile.gif Na nerealiai gražu!

QUOTE(daivaV @ 2012 03 27, 18:06)
oi Nacyt.... batsiuvys be batų.....  ax.gif  biggrin.gif

mano paskutinis darbelis ax.gif
user posted image

o cia busimas didelis darbas, ant jo ir fotografavau savo orchidejas, dar viena toki pat reikes tempti.. tik kai mano mazyle pasveiks...labai smarkiai persalo, sedi kaip moliugelis verysad.gif
user posted image

Atsakyti
daiva, jau gyriau, bet noriu dar girti girti girti, tikrai aukštas pilotažas, aš neturiu žodžių.
Atsakyti
Defliune, Svelniukas, ELIJUK labai aciu mergaiciukes blush2.gif blush2.gif
.. as vis dar mokausi ax.gif
kas tapo su AvantGarde, gama garais fiksuojamais dazais gal pravers - dazus skiesti galima sodos tirpalu: saukstelis valgomosios sodos + virinto silto vandens puodeliukas, maisyti galima iki 1 prie 1 - geriau lygiau liejasi spalvos, intensyvesnes, juoda spalva skiezdiama tik su puse saukstelio sodos ir tiek pat vandens iki 1:1 proporcijomis thumbup.gif
o avantgarde kondicionieriu galima pakeisti 2 arbatiniai sauksteliai 9% acto+ 1 litras vandens, isplauta darba palaikyti 10 min - pasidaro svelnutis, zvilgantis silkas, tai ypac reikalinga tankesniems silko audiniams ax.gif 4u.gif

QUOTE(Defliune @ 2012 03 27, 19:41)
gal gali isduoti paslapti su kuo darai konturus?

o busimas darbas tai 150*150 turbut, nerealus, labai laukiu rezultato

tikrai nepaslaptis Linute - AvantGarde guta plius, tik labai smarkiai itempiu silka ir proporcijas gutos ir dazu gaudau 4u.gif
Atsakyti
Na tikrai, Daiva nerealiai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
wau daivaV, super gražu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
tavi gražus paskutinis darbelis, jis toks švelnus atrodo, ir katinas koks mielas, juodas bigsmile.gif kaip pantera biggrin.gif
kaip pasipylė darbai biggrin.gif smagu biggrin.gif bet dar laukiu ellos pagalveles ax.gif biggrin.gif

Atsakyti
Daiva, gražu.
Josette, ačiū. Tas mėlynas tik dėl spalvos kėliau nes anksčiau rodžiau patį piešinį, tik blankokai tada gavos.
Daiva, už patarimus ačiū ir sveikatos mažiukei.
Atsakyti
Nuostabūs darbai, mergicos. 4u.gif
Atsakyti
nacyte, Josette, tavi, Crazy Daisy aciu mergaiciukes 4u.gif biggrin.gif

Atsakyti
Sveikos 4u.gif
DaivaV, nerealūs Jūsų darbai, vis įkišu nosį pasigrožėti, ir kiekvieną kartą vis labiau nustembu. Kruopštumas Jūsų wub.gif
Atsakyti
Debasy ačiū 4u.gif ax.gif
Atsakyti
sveikutėlės mergaičiukės ir moteros biggrin.gif
kadangi pabaiginėju gamos dažus, o gamos gutos taip ir nebuvau išbandžius - vakar pabandžiau.... dieve apsaugok nuo tokios smardalynės doh.gif doh.gif doh.gif ar kas dar bandėt? be protelio pabandžiau ant naujo darbo, o ne ant atraižos cool.gif ar kas bandet ją??????? ar ji gerai išsiplauna...???????????????? cool.gif cool.gif neišpasakyta vėpla... nežinau ar man čia išmesti ką pradėjau ar galima toliau tiesiog kita guta pabaigti.... blink.gif verysad.gif
Atsakyti
Josette ir daivaV, labai gražios spalvos ok.gif
Atsakyti