Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie šilko tapybą

Daiva, tai ant pagalvėlių man rodos geriau su lygintuvu fiksuojamais
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2012 03 23, 14:55)
Daiva, tai ant pagalvėlių man rodos geriau su lygintuvu fiksuojamais

tikriausiai todel pas mane pagalveliu ir nera biggrin.gif
~ella~ tau kantrybes - su siuvinejimo lankeliu......gerai jei visas piesinys telpa, o jei ne.... doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaV @ 2012 03 23, 11:39)
o kaip garinti su uztrauktuku???? juk issilydis g.gif
cia nebent lygintuvu fiksuojamais dazais tapyti ax.gif

As tai esu piesusi tik su uzlyginamais dazais, bet kazkodel galvoju, kad uztrauktukas tai neturetu nuo garinimo issilydyti. Juk jie arba metaliniai arba labai tvirtos plastmases. Aisku, nebandziau, tad negaliu 100% teigti....
Siaip piesti ant tu "atviru" pagalveliu lengva. Tiesiog ant remo itempi ir viskas. smile.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Gražu, ir spalviniai vykęs.
Atsakyti
Josette koks mielas šalikėlis. Pritariu Tavi, spalvos gražiai parinktos thumbup.gif

O aš savo užvalkaliuką pagaliau "damušiau" doh.gif doh.gif . Dažus naudojau lygintuvu fiksuojamus. Su užtrauktuku manau būtų galima garinti, gal ir atlaikytų, tik kaip suvynioti, susiūta gi, glaustųsi pusėmis g.gif Na man užteko bigsmile.gif jei dar kada darysiu, tai pati ir susisiūsiu. Tikiuosi šią savaitę tą savo iškankintą kūrinėlį parodysiu, jau išskalbiau, liko tik išlyginti ir nufotografuoti.
Atsakyti
Na bus nuotraukų, o tai aš iš naujo fotiko įkelt nemoku ir gėda ir juokas
Atsakyti
ačiū tavi, ella 4u.gif
Atsakyti
Na parodysiu kas pas man3 gavos
user posted image
user posted image
ir vat kod4l skara taip baisiai atrodo. mano pagalbininks
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Grazus jusu darbeliai wub.gif . Kaip pasiilgau tapybos wub.gif . Turbut pavasaris veikia doh.gif . Kazkaip niekas nebeuzsako salikeliu, gal todel , kad nieko ir nebeparodau rolleyes.gif
Reiktu man del saves paveiksla nusitapyti. Niekad nebuvo vietos jam kabinti, o dabar apsigyvensime namelyje, tai galesiu drasiai. Bet paciai sau per dideli reikalavimai doh.gif kazin ar itaikysiu biggrin.gif
Atsakyti
oi Nacyt.... batsiuvys be batų..... ax.gif biggrin.gif

mano paskutinis darbelis ax.gif
user posted image

o cia busimas didelis darbas, ant jo ir fotografavau savo orchidejas, dar viena toki pat reikes tempti.. tik kai mano mazyle pasveiks...labai smarkiai persalo, sedi kaip moliugelis verysad.gif
user posted image
Atsakyti
Daivut,darbas nuostabus, kruopstus, auksto pilotazo smile.gif
As lenkiu zemai galva pries tave, tavo darbai man yra akstinas tobuleti, mokytis blush2.gif
gal gali isduoti paslapti su kuo darai konturus?

o busimas darbas tai 150*150 turbut, nerealus, labai laukiu rezultato
Atsakyti