oi kaip fainai, kokios šaunios kelnės berniukas turbūt džiaugiasi tokias turėdamas
tai aišku rodyk, piešimas ant tekstilės puikiai tinka prie batikos
Josette, tikrai dailus šalikutis
Crazy Daisy, ten rišta ant stiklinaičių
Josette, tikrai dailus šalikutis
Crazy Daisy, ten rišta ant stiklinaičių
Sunelis, tai griuk negyvas, pralinksmino, saunuole!
Tavi labai grazu. Spalviskai labai liuks!
Josette, grazus salikiukas
dekui tavi, butybe
Ačiū, nesitikėjau tiek teigiamų emocijų - matyt tiesą sako, kad šunys žmones teigiamai veikia
Josette - berniukas pasidžiaugė ir mikliai naujų užsakymų priformulavo
QUOTE(Crazy Daisy @ 2012 03 21, 10:56)
Ačiū, nesitikėjau tiek teigiamų emocijų - matyt tiesą sako, kad šunys žmones teigiamai veikia
mamytei regis teks raitotis rankoves ir kibti į darbus
Labutis Mergaitės kokių grožybių prikūrėte aš jau čia visko ir nebesuminėsiu, bet gi gražu nerealiai šalikėliai nuostabūs, kelnytės vaikučio superinės!
Na gal ir man greitai pavyks nediduką darbelį parodyti, jau beveik visai ir užbaigiau. Kankinu pagalvėlę. Pirkau prieš 100m, gulėjo gulėjo kol nusprendžiau kažką su ja daryti. Daugiau vargu ar kada pirksiu nei ten ją ardysi, nei ant kokio rėmo ištempsi. Vozonė ir tiek! Žaidžiau su siuvinėjimo lankeliu, fui, daugiau ni ni
Na gal ir man greitai pavyks nediduką darbelį parodyti, jau beveik visai ir užbaigiau. Kankinu pagalvėlę. Pirkau prieš 100m, gulėjo gulėjo kol nusprendžiau kažką su ja daryti. Daugiau vargu ar kada pirksiu nei ten ją ardysi, nei ant kokio rėmo ištempsi. Vozonė ir tiek! Žaidžiau su siuvinėjimo lankeliu, fui, daugiau ni ni
QUOTE(~ella~ @ 2012 03 22, 13:37)
Labutis Mergaitės kokių grožybių prikūrėte aš jau čia visko ir nebesuminėsiu, bet gi gražu nerealiai šalikėliai nuostabūs, kelnytės vaikučio superinės!
labutis
lauksim darbelio
o kaip atrodo tas rėmas pagalvėlei? jis turėtų būt storesnis? kad užvalkaliuką tiesiog aptraukti ant rėmo? ar su knopkytėm prsispausti prie rėmo? bet kaip tada neištepti antros pusės? oi kiek klausimų
Josette, tame ir blogumas, kad jokio rėmo neina pritaikyti dėl to ir žaidžiu su siuvinėjimo lankeliu po gabalėlį iškontūruodama ir ištapydama. Vienu žodžiu nesąmonė Su tuo lankeliu, bent jau smeigtukų nereikia, užtvirtini ir tiek, įsitempia visai neblogai.
QUOTE(~ella~ @ 2012 03 22, 15:59)
Josette, tame ir blogumas, kad jokio rėmo neina pritaikyti dėl to ir žaidžiu su siuvinėjimo lankeliu po gabalėlį iškontūruodama ir ištapydama. Vienu žodžiu nesąmonė Su tuo lankeliu, bent jau smeigtukų nereikia, užtvirtini ir tiek, įsitempia visai neblogai.
Siaip pasiziurek internete - buna pagalveliu, kurios nesusiutos per siules, t.y. uztrauktukas isiutas, o pabaigus darba reika tik siuvimo masina pervaziuoti krastus. Manau, su tokiom dirbti patogiau:)
Su lankeliu gerai jei reik ant gatavo drabužio piešt. Lankelių galima pirkt pakankamai didelių
QUOTE(JuRu @ 2012 03 23, 13:47)
Siaip pasiziurek internete - buna pagalveliu, kurios nesusiutos per siules, t.y. uztrauktukas isiutas, o pabaigus darba reika tik siuvimo masina pervaziuoti krastus. Manau, su tokiom dirbti patogiau:)
o kaip garinti su uztrauktuku???? juk issilydis
cia nebent lygintuvu fiksuojamais dazais tapyti