Jo pirma šibori, paskui temiu ant rėmo ir žiūriu ką galima išspaust. Piešiu kontūru ką noriu, paskui žiedlapius sudrėkinu, su servetėle nuspaudžiu ir dedu dažus. Aplamai tai masochizmas
Josette, rodyk, nes taip tik galėsim pasakyt kas negerai ar dar ką nors. Nieko baisaus kad kopijuotas. Aš taip pat kartais kopijuoju tik stengiuos perdirbt. Net tos kurios seniai dirba (rusaitės) ir tos kopijuoja.
tavi, jau gyriau, bet negaliu nepagirti čia. Nu tu šaunuolė, šakės, šis labai labai patinka, jau spalvų grožis... ir motyvas toooks išplaukęs gražiai suderintas, nu apakus žodžiu.
Uoj Daivut, leisk ką nors sugadinti man... prašau nors dabar mėtausi, ar peckiot ar ne... maniškis irgi leptelėjo: atseit gal nevertėtų nieko piešt, o jei nepavyks
QUOTE(daivaV @ 2012 03 19, 22:40)
ELIJA jei man labai patiktu pirktas salikelis - jo nekonturuociau, o jei kas nepavyks, ar per daug sukietins silka konturas...
Uoj Daivut, leisk ką nors sugadinti man... prašau nors dabar mėtausi, ar peckiot ar ne... maniškis irgi leptelėjo: atseit gal nevertėtų nieko piešt, o jei nepavyks
QUOTE(ELlJA @ 2012 03 20, 10:39)
tavi, jau gyriau, bet negaliu nepagirti čia. Nu tu šaunuolė, šakės, šis labai labai patinka, jau spalvų grožis... ir motyvas toooks išplaukęs gražiai suderintas, nu apakus žodžiu.
tai pajamk naują šilko šalikelį, parink tau patinkančią spalvą fonui ir varyk su kontūru
o mes lauksim ir įvertinsim
Josette greit RODAI
QUOTE(daivaV @ 2012 03 20, 10:51)
tai pajamk naują šilko šalikelį, parink tau patinkančią spalvą fonui ir varyk su kontūru
Ne ne, nejuokauk mergyt, kam gadinti šalikėlį už 15 lt, jei gali sugadinti už dvigubai daugiau thats my style !!! plius jei sako: nedaryk! Taigi kaip tik imi ir padarai
bet sitas salikelis tau dabar gooooooooooood o koks bus labai neaisku
Papildyta:
nieko nenurodineju/neaiskinu o reisiu savo nuomone
Papildyta:
QUOTE(daivaV @ 2012 03 20, 11:52)
bet sitas salikelis tau dabar gooooooooooood o koks bus labai neaisku
Papildyta:
Papildyta:
Daiva, pribaigei - tikrai einu piešti
Elija, negadink, geriau man atiduok o aš tau galiu ir sugadinta vietoj to atiduok - vargti nereiks
QUOTE(tavi @ 2012 03 20, 12:11)
Elija, negadink, geriau man atiduok o aš tau galiu ir sugadinta vietoj to atiduok - vargti nereiks
tavi, tu labai mielai, aš būtinai apie tai pagalvosiu
Josette superinis spalvu derinys
ir meniska grazi nuotrauka!
ir meniska grazi nuotrauka!
QUOTE(daivaV @ 2012 03 20, 12:47)
ačiū
Sveikos. Tavi, Josette - super
Pas Tavi tokios kaip chrizantemos išsirutuliavo
Ten gi suvyniot kažkaip tą šibori reikia, ane?
Elija - o aš paišyčiau. Nes jis dabar tiesiog nuostabaus mėlynumo, o bus nepakartojamas nuostabaus mėlynumo
Nu ir prijunkit piešimą ant tekstilės kitą kartą, nes kur gi man rodytis..?
Mano mažojo šuninės kelnytės:
Pas Tavi tokios kaip chrizantemos išsirutuliavo
Ten gi suvyniot kažkaip tą šibori reikia, ane?
Elija - o aš paišyčiau. Nes jis dabar tiesiog nuostabaus mėlynumo, o bus nepakartojamas nuostabaus mėlynumo
Nu ir prijunkit piešimą ant tekstilės kitą kartą, nes kur gi man rodytis..?
Mano mažojo šuninės kelnytės: