Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie šilko tapybą

Jo pirma šibori, paskui temiu ant rėmo ir žiūriu ką galima išspaust. Piešiu kontūru ką noriu, paskui žiedlapius sudrėkinu, su servetėle nuspaudžiu ir dedu dažus. Aplamai tai masochizmas
Josette, rodyk, nes taip tik galėsim pasakyt kas negerai ar dar ką nors. Nieko baisaus kad kopijuotas. Aš taip pat kartais kopijuoju tik stengiuos perdirbt. Net tos kurios seniai dirba (rusaitės) ir tos kopijuoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tavi: 20 kovo 2012 - 07:54
tavi, jau gyriau, bet negaliu nepagirti čia. Nu tu šaunuolė, šakės, šis labai labai patinka, jau spalvų grožis... ir motyvas toooks išplaukęs gražiai suderintas, nu apakus žodžiu. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
QUOTE(daivaV @ 2012 03 19, 22:40)
ELIJA jei man labai patiktu pirktas salikelis - jo nekonturuociau, o jei kas nepavyks, ar per daug sukietins silka konturas... ax.gif  4u.gif  4u.gif

Uoj Daivut, leisk ką nors sugadinti man... lotuliukas.gif prašau biggrin.gif nors dabar mėtausi, ar peckiot ar ne... maniškis irgi leptelėjo: atseit gal nevertėtų nieko piešt, o jei nepavyks bicycle.gif
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2012 03 20, 10:39)
tavi, jau gyriau, bet negaliu nepagirti čia. Nu tu šaunuolė, šakės, šis labai labai patinka, jau spalvų grožis... ir motyvas toooks išplaukęs gražiai suderintas, nu apakus žodžiu.  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Uoj Daivut, leisk ką nors sugadinti man...  lotuliukas.gif prašau  biggrin.gif nors dabar mėtausi, ar peckiot ar ne... maniškis irgi leptelėjo: atseit gal nevertėtų nieko piešt, o jei nepavyks  bicycle.gif

tai pajamk naują šilko šalikelį, parink tau patinkančią spalvą fonui ir varyk su kontūru cool.gif biggrin.gif smoke.gif tease.gif
o mes lauksim ir įvertinsim biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Josette greit RODAI wink.gif lens.gif lens.gif lens.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 20 kovo 2012 - 09:53
QUOTE(daivaV @ 2012 03 20, 10:51)
tai pajamk naują šilko šalikelį, parink tau patinkančią spalvą fonui ir varyk su kontūru cool.gif  biggrin.gif  smoke.gif  tease.gif
o mes lauksim ir įvertinsim biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Ne ne, nejuokauk mergyt, kam gadinti šalikėlį už 15 lt, jei gali sugadinti už dvigubai daugiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thats my style !!! flirt.gif plius jei sako: nedaryk! Taigi kaip tik imi ir padarai blush2.gif
Atsakyti
bet sitas salikelis tau dabar gooooooooooood biggrin.gif o koks bus labai neaisku cool.gif tongue.gif
Papildyta:
nieko nenurodineju/neaiskinu biggrin.gif o reisiu savo nuomone liezuvis.gif hihihi.gif alc.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaV @ 2012 03 20, 11:52)
bet sitas salikelis tau dabar gooooooooooood biggrin.gif o koks bus labai neaisku cool.gif  tongue.gif
Papildyta:
nieko nenurodineju/neaiskinu biggrin.gif o reisiu savo nuomone liezuvis.gif  hihihi.gif  alc.gif

Daiva, pribaigei - tikrai einu piešti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ELlJA: 20 kovo 2012 - 11:09
Elija, negadink, geriau man atiduok hihihi.gif o aš tau galiu ir sugadinta vietoj to atiduok - vargti nereiks
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2012 03 20, 12:11)
Elija, negadink, geriau man atiduok hihihi.gif o aš tau galiu ir sugadinta vietoj to atiduok - vargti nereiks

lotuliukas.gif tavi, tu labai mielai, aš būtinai apie tai pagalvosiu 4u.gif cool.gif
Atsakyti
daivaV prajuokinai lotuliukas.gif
rodausi

user posted image
Atsakyti
Josette superinis spalvu derinys thumb_yello.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
ir meniska grazi nuotrauka!
Atsakyti
QUOTE(daivaV @ 2012 03 20, 12:47)
Josette superinis spalvu derinys thumb_yello.gif  clap_1.gif  clap_1.gif  clap_1.gif
ir meniska grazi nuotrauka!

ačiū smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Tavi, Josette - super 4u.gif
Pas Tavi tokios kaip chrizantemos išsirutuliavo thumbup.gif
Ten gi suvyniot kažkaip tą šibori reikia, ane?
Elija - o aš paišyčiau. Nes jis dabar tiesiog nuostabaus mėlynumo, o bus nepakartojamas nuostabaus mėlynumo ax.gif
Nu ir prijunkit piešimą ant tekstilės kitą kartą, nes kur gi man rodytis..? biggrin.gif
Mano mažojo šuninės kelnytės:
user posted image

Atsakyti