Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie šilko tapybą

QUOTE(daivaV @ 2012 03 18, 18:23)
Josette o kokiais dazais ant kokio silko piesiai?

dirbau su marabu, lygintuvu fiksuojamais, šilkas ponge 8. bet jau nekantrauju išbandyti krepdešiną.
Atsakyti
QUOTE(Josette @ 2012 03 18, 19:46)
dirbau su marabu, lygintuvu fiksuojamais, šilkas ponge 8. bet jau nekantrauju išbandyti krepdešiną.

bent man, piesiant ant krepdesino, reikia smarkiai ji itempti, kad konturas gerai persigertu ir dazai neprabegtu. konturus piesiant vasku tai ne taip svarbu ax.gif
sekmes!!!!!!!!! lauksiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaV @ 2012 03 18, 19:13)
bent man, piesiant ant krepdesino, reikia smarkiai ji itempti, kad konturas gerai persigertu ir dazai neprabegtu. konturus piesiant vasku tai ne taip svarbu ax.gif
sekmes!!!!!!!!! lauksiu  biggrin.gif

turėsiu omeny mirksiukas.gif
bet kol sugalvosiu kokiu piešiniu papuošti šilką, trys dienos praeis doh.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Josette: 18 kovo 2012 - 18:35
Gerai pasidarbavai
Atsakyti
Nu mergaites, pavarot!
Daivute, labai grazus isbaigtas ir idomus darbukas, labai grazu atspindziai!
Tavi, tobulas grozis! Cia tokia romantine nuotaika, tokios spalvos. Nei per daug nei per mazai, labai noreciau deveti toki salikeli smile.gif
Josette, puikus gelynelis!
Atsakyti
vakar klaidžiojau Akropolyje ir užtikau indų parodą, ten pardavinėjo įvairius audinius, kilimus, prieskonius, papuošalus ir t.t. nu ir ką gi, nusipirkau nuostabau mėlynumo šilkinę skarelę, galvoju, gal pažaisti su kontūru g.gif g.gif g.gif tik nežinau kokios spalvos ax.gif turiu juodą, smaragdinį, auksinį, sidabrinį, pilką, baltą, blizgantį baltą, tamsiai pilką, avietinį, oranžinį biggrin.gif
Atsakyti
Aš derinčiau su sidabriniu kontūru, bet kitiems gali būt gražiau baltas ar auksinis
Butybe, ačiū
Atsakyti
Vajej vajej kiek daug darbu, kiek daug parašyta 4u.gif
Šaunu, kai kuriama - visi darbai labai gražūs.

Ateinu pasidžiaugu ir greitai nubėgu nuo kompiuterio, pavasaris su savo ligomis nesuteikia galimybės padirbėti sad.gif

Daiva, aš kaip visada labai sužavėta smile.gif thumbup.gif

O šilkas tikrai pabrangęs, baisingai g.gif Tikiuosi, mano tiekėjai nesugalvos jau labai užsikelti kainas sad.gif

Dar vis turiu pigesnio šilko, kol likučiai neišsibaigs
Atsakyti
tavi, butybe ačiū smile.gif

išbandžiau krepdešiną,baisiai patenkinta, šilkas legvesnis, ne toks kietas atrodo, spalvos ryškesnes, žodžiu super biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ELlJA @ 2012 03 19, 14:59)
vakar klaidžiojau Akropolyje ir užtikau indų parodą, ten pardavinėjo įvairius audinius, kilimus, prieskonius, papuošalus ir t.t. nu ir ką gi, nusipirkau nuostabau mėlynumo šilkinę skarelę, galvoju, gal pažaisti su kontūru  g.gif  g.gif  g.gif  tik nežinau kokios spalvos  ax.gif turiu juodą, smaragdinį, auksinį, sidabrinį, pilką, baltą, blizgantį baltą, tamsiai pilką, avietinį, oranžinį  biggrin.gif

o kokio atsplavio mėlynumas? šviesus ar tamsus?
Atsakyti
Fotkinau dabar tai spalvos blogai matos. šibori, laiva tapyba
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tavi: 19 kovo 2012 - 20:47
tavi man sis tavo salikelis labai labai grazus, jis toks.... man prie sirdies wub.gif biggrin.gif is pradziu sibori, veliau konturas?

butybe, Defliune aciu 4u.gif

Josette kada parodysi???????

ELIJA jei man labai patiktu pirktas salikelis - jo nekonturuociau, o jei kas nepavyks, ar per daug sukietins silka konturas... ax.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
tavi man labai gražu, kai šibori derini su kontūru wub.gif aš ir taip noriu išmokti rolleyes.gif

daivaV nerodysiu rolleyes.gif biggrin.gif nes darbelis juokingai lengvas,be to kopijuotas blush2.gif
kaupiuosi rimtesniam darbui biggrin.gif
Atsakyti