Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie šilko tapybą

labai,labai graźu daivaV wub.gif wub.gif
kaip šauniai nutapytas vanduo su visais atspindžiais thumbup.gif

Atsakyti
Čia vis dar eksperimentuoju
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Tavi gražu wub.gif labai gražios spalvos smile.gif
Ir kaip šilkas blizga.

DaivaV kuo taip patiko krepdešinas? Aš kaip tik turiu jo nusipirkus,arba man pasirodė,arba jis jis iš tiesų labiau blizga biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū.
Josette, ant krepdešino kitaip gula dažas, darbai atrodo prabangesni, gražus kritimas. Man taip pat krepdešinas labai patinka, bet kelia darbų kainą.
Atsakyti
Tikrai grazus darbeliai. 4u.gif
DaivaV - spalvos tokios ryskios. Ar cia garinami dazai? Ir, jei ne paslaptis, kokios firmos kontura naudoji, nes as noreciau juodo, bet Marabu kazkaip neturi, o bandziau su Pebeo Gutta, tai jis man nusilupa... As daugiausia dabar su garinamais dazais dirbu, nors ir su prilyginamais dazais Pebeo netiko.

Tavi - o kas cia per fiksavimo technika? Idomiai tu vis taip eksperimentuoji. As tai kazkaip bijau silka sugadinti, tai daugiau tradiciskai bandau piesti.
Atsakyti
QUOTE(Josette @ 2012 03 17, 13:57)
Tavi gražu wub.gif labai gražios spalvos smile.gif
Ir kaip šilkas blizga.

DaivaV kuo taip patiko krepdešinas? Aš kaip tik turiu jo nusipirkus,arba man pasirodė,arba jis jis iš tiesų labiau blizga biggrin.gif

palyginus su habotai/ponge krepdesinas labiau zvilga, patvaresnis, svelnesnis, gaunasi intensyvesnes spalvos, bet ir dazu sugeria daugiau ax.gif
dar laaaaaaaabai grazus silkas satinas wub.gif bet zvilga tik viena audinio puse.
man ant krepdesino ir satino sunkiau piesti, bet rezultatas viska atperka 4u.gif
.....ir tavi teisi.... krepdesinas ir satinas braaaaaaaaaangus..... verysad.gif

tavi grazu

JuRu naudoju AvatGarde guta plius ir ja skiedziu norimos spalvos dazais 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 17 kovo 2012 - 12:32
JuRu, dirbu su garinamais dažais, o eksperimentuoju pagrindą dėdama. Paskui ant jo piešiu jau piešinį. Dirbu su Diupon dažais, kontūras pas mane marabu, dar rusiški būna Gamma kontūrai. Šitam šalikje naudojau bespalvį marabu , kurį maišiau su dažais.
Atsakyti
Aciu labai uz atsakymus. 4u.gif
Reikes ir man pabandyti bespalvi kontura maisyti su spalvomis.
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
je....Josette, koks grazus gelynelis thumbup.gif wub.gif saunuole!
Atsakyti
QUOTE(daivaV @ 2012 03 18, 18:06)
je....Josette, koks grazus gelynelis thumbup.gif  wub.gif saunuole!

ačiū smile.gif
Atsakyti
Josette o kokiais dazais ant kokio silko piesiai?
Atsakyti