su nauja temele mergiukai wub.gif
graziai pradejai Yyy biggrin.gif
arba per fotki.com ir bet kokia kita paveiksleliu/nuotrauku talpykla nete ax.gif biggrin.gif bet kokiu atveju spaudi ant nuotraukos pelytes desini klavisiuka ir pasirenki "Kopijuoti paveikslo adresa", sis adresas buna ir paveikslo savybese. Tada cia forume, atsakymo zinuteje, spausi iterpti paveiksleli ir ta paveiksliuko adresa idedi i atsiverusi languti 4u.gif
wauu, kaip grazu..atrodo, kad radau dovaną mamytei
Josette nuostabu Kaip gerai, kad foną palikai baltą man taip gražu
QUOTE(~ella~ @ 2012 03 14, 14:07)
Josette nuostabu Kaip gerai, kad foną palikai baltą man taip gražu
ačiū ella
Tikrai labai grazu!!!
Pritariu, grazu
Gintarejj
O bet pastebejot, kaip silkas pabranges artinn ir dazai issluoti, sake kai parduotuves baigs likucius, silkas dar brangs
Jauciasi, kad sezonas ateina, tiek uzsakymu, kad net vaikas padejo piest vienai skarytei kapiec
Gintarejj
O bet pastebejot, kaip silkas pabranges artinn ir dazai issluoti, sake kai parduotuves baigs likucius, silkas dar brangs
Jauciasi, kad sezonas ateina, tiek uzsakymu, kad net vaikas padejo piest vienai skarytei kapiec
QUOTE(Yyy @ 2012 03 14, 18:00)
Pritariu, grazu
Gintarejj
Gintarejj
.....silkas brangsta ne tik Lietuvelej
QUOTE(daivaV @ 2012 03 15, 20:58)
.....silkas brangsta ne tik Lietuvelej
Matyt krizė ir voriukams - streikuoja kokonus besukdami
Šilkas brangsta, nes Kinijoje dėl stichinių nelaimių žuvo nemažai plantacijų. O mūsų buvusios sovietų sąjungos Azijos šalių šilkas yra nekokybiškas. Senos staklės ir šilkas išaudžiamas su nelygiai įtemtais siūlais ir pats siūlas nelygus. Tempiant tokį šilką ant rėmo jis kreivalioja ir dažas blogais teka. Tiesa jis pigesnis
ELIJA prajuokinai o ka... jie irgi turi teisiu... gal...
taip pigiai gal tie audiniai sintetiniai? sudeti skaitet? atlasinio/satininio pynimo gaminami ir sintetiniai audiniai
QUOTE(pliuske123 @ 2012 03 16, 11:06)
pc "Kalnieciuose" 2-am aukste kaune maciau atlaso ir satino, kainos 15-21lt
taip pigiai gal tie audiniai sintetiniai? sudeti skaitet? atlasinio/satininio pynimo gaminami ir sintetiniai audiniai
na.... mano obuoliukas
man taip patiko.... kepdešinas, kad dabar ant jo tik ir tapau
man taip patiko.... kepdešinas, kad dabar ant jo tik ir tapau
Gražu.
Žiūrėsim kas ryt iš mano daikto bus po fiksavimo
Žiūrėsim kas ryt iš mano daikto bus po fiksavimo
tavi aciu,
o koki daikta fiksuosi?
o koki daikta fiksuosi?