Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie šilko tapybą

su nauja temele mergiukai wub.gif
graziai pradejai Yyy biggrin.gif

arba per fotki.com ir bet kokia kita paveiksleliu/nuotrauku talpykla nete ax.gif biggrin.gif bet kokiu atveju spaudi ant nuotraukos pelytes desini klavisiuka ir pasirenki "Kopijuoti paveikslo adresa", sis adresas buna ir paveikslo savybese. Tada cia forume, atsakymo zinuteje, spausi iterpti paveiksleli ir ta paveiksliuko adresa idedi i atsiverusi languti 4u.gif

wauu, kaip grazu..atrodo, kad radau dovaną mamytei wub.gif
Atsakyti
Josette nuostabu wub.gif wub.gif Kaip gerai, kad foną palikai baltą thumbup.gif man taip gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(~ella~ @ 2012 03 14, 14:07)
Josette nuostabu  wub.gif  wub.gif  Kaip gerai, kad foną palikai baltą  thumbup.gif  man taip gražu  wub.gif

ačiū ella ax.gif
Atsakyti
Tikrai labai grazu!!!
Atsakyti
Pritariu, grazu bigsmile.gif

Gintarejj 4u.gif

O bet pastebejot, kaip silkas pabranges g.gif artinn ir dazai issluoti, sake kai parduotuves baigs likucius, silkas dar brangs swoon.gif

Jauciasi, kad sezonas ateina, tiek uzsakymu, kad net vaikas padejo piest doh.gif vienai skarytei kapiec biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yyy @ 2012 03 14, 18:00)
Pritariu, grazu bigsmile.gif

Gintarejj 4u.gif
O bet pastebejot, kaip silkas pabranges g.gif artinn ir dazai issluoti, sake kai parduotuves  baigs likucius, silkas dar brangs swoon.gif

Jauciasi, kad sezonas ateina, tiek uzsakymu, kad net vaikas padejo piest doh.gif vienai skarytei kapiec biggrin.gif

.....silkas brangsta ne tik Lietuvelej unsure.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaV @ 2012 03 15, 20:58)
.....silkas brangsta ne tik Lietuvelej  unsure.gif  cool.gif

Matyt krizė ir voriukams - streikuoja kokonus besukdami biggrin.gif
Atsakyti
Šilkas brangsta, nes Kinijoje dėl stichinių nelaimių žuvo nemažai plantacijų. O mūsų buvusios sovietų sąjungos Azijos šalių šilkas yra nekokybiškas. Senos staklės ir šilkas išaudžiamas su nelygiai įtemtais siūlais ir pats siūlas nelygus. Tempiant tokį šilką ant rėmo jis kreivalioja ir dažas blogais teka. Tiesa jis pigesnis
Atsakyti
ELIJA lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif prajuokinai thumbup.gif o ka... jie irgi turi teisiu... biggrin.gif gal... rolleyes.gif

QUOTE(pliuske123 @ 2012 03 16, 11:06)
pc "Kalnieciuose" 2-am aukste kaune maciau atlaso ir satino, kainos 15-21lt

taip pigiai g.gif gal tie audiniai sintetiniai? sudeti skaitet? atlasinio/satininio pynimo gaminami ir sintetiniai audiniai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 16 kovo 2012 - 11:53
na.... mano obuoliukas biggrin.gif
man taip patiko.... kepdešinas, kad dabar ant jo tik ir tapau biggrin.gif ax.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
Gražu.
Žiūrėsim kas ryt iš mano daikto bus po fiksavimo
Atsakyti
tavi aciu,
o koki daikta fiksuosi? biggrin.gif
Atsakyti