butybe, labai gražus kaklaraištis
Aciu mergaites. Rodos ir uzsakovei patiko, tai tarsi akmuo nusirito, nes taip sunku su tais uzsakomais darbais. Darai ir nezinai ar i ta puse dirbi. Technikos tai cia jokios ypatingos. Is pradziu liejau fona, su vandeniu praskirsciau spalvas kad toks liejimas gautusi. Paskui konturu piesiau sakeles. Buvo sunkiau su sniegu nes nesugalvojau kaip ji padaryti balta, tai uzpiesinejau ivairiais dengianciais dazais. Visokiu primaisiau ir balta kontura praskiedus teptuku tepliojau. Ir dar teptuku sakeliu ant virsaus dadejau. Tai kas man nelabai patiko, tai kad toks sluoksnelis gavosi. Bet kadangi kaklaraistis, tai gal ir visai pritiko. An kokio salio taip nesigautu, sukietintu medziaga. O vat su saule ir susimoviau. Todel nebelabai aisku saule cia ar menulis nors turejo buti saule medzio sakose. Ten ne spinduliai, bet sakeles isryskeja saules sviesoje. (nu zodziu nesviecia ji kaip turetu. Per daug dazu privariau toj vietoj. Bet nebebuvo kur trauktis, tai taip ir gavosi) Gal veliau dar nufotkinsiu kokybiskiau, cia tiesiog siaip jusu akiai ikeliau, nes pati nebesupratau pavyko cia ar ne...
Nu ir prirasiau, turbut nieko suprantamo, visai jau nupusau
Nu ir prirasiau, turbut nieko suprantamo, visai jau nupusau
butybe... kaip kazkas man pasake... tik padares darba ziuri i ji kaip kurejes, t.y. priekabiai ir panasiai, o po kurio laiko jau kaip vertintojas, stebetojas ir t.t. - po kurio laiko paziuresi ir pamatysi vauuu...
o del uzsakymu tu visiskai teisi.... sunkiau nebuna, nebus ir nebuvo...........
o del uzsakymu tu visiskai teisi.... sunkiau nebuna, nebus ir nebuvo...........
Butybe, šaunuolė
Kaip senai cia buvau, net naujus namus turite Sveikinu
Butybe, kaklaraistis idomus, sudetingas, dziaugiuos, kad uzsakovei patiko
NOrejau paklausti, kur pas mus parduoda Marabu konturus po 50 ml, buteliukuose?
Butybe, kaklaraistis idomus, sudetingas, dziaugiuos, kad uzsakovei patiko
NOrejau paklausti, kur pas mus parduoda Marabu konturus po 50 ml, buteliukuose?
Defliune, marabu iš Vido gaunu
Butybe
butybe, nu žinok čia tai pavarei. Žiauriai gražus kaklaraištis
QUOTE(Defliune @ 2011 12 12, 09:48)
Siauliuose tai parduoda.
QUOTE(naca @ 2011 12 12, 13:38)
Siauliuose tai parduoda.
O gal galima placiau? Ar tai parduotuve? Kaip vadinas? Pasiklausinesiu, ar i vln siuncia?
Vadinasi Skize. Nemanau, kad jie siuncia. Jau geriau is Vido. Turbut ir kiek pigiau.