Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie šilko tapybą

JuRu, tas šilkas už 850 LT irgi iš Anglijos parsiųstas. Nežinau, koks ten audimas, bet labai gražus, storas šilkas su faktūra. smile.gif Aš apie medžiagas neišmanau, man arba graži arba ne biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif o toji tikrai graži, bet dar tiek neišprotėjus esu smile.gif
Atsakyti
maciau dar brangesniu audiniu biggrin.gif - nerealaus grozio wub.gif tik jie isrinktiesiems skirti, stoooooooru piniginiu ar saskaitu savininkams ... ne mums paprastiems zmogeliams... cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 10 kovo 2012 - 14:07
na tikrai kosmosas. Manau ir is nebrangaus audinio galima pasisiuti puikiausia suknele, ypac, jei ji vienkartine ax.gif

o koks skirtumas- naturalus silkas ar ne? Juk nenesiosi kasdien, nemiegosi su ja. Na cia mano poziuris, nesuprantu as to pinigu kisimo vienadieniam daktui, ypac, jei ir groziui itakos neturi tongue.gif Pirmenybe teikiu sumodeliavimui .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 10 kovo 2012 - 14:38
manau viskas priklauso nuo turimų galimybių dydžio.. ax.gif aš iki šiol prisimenu kokios suknelės norėjau... gera atrodyti tokią dieną taip kaip norisi tongue.gif biggrin.gif
o švaisto pinigus dažniausiai tas, kas nelabai jų turi cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
As irgi turejau tokia, kokia norejau. ir ji man kainavo apie 120 lt (tai maza kaina anais laikais, nelabai skiriasi nuo dabartiniu). Siuvausi pati is nebrangios medziagos, siuvinejau. Dabar dar puikiai atrodo ir mano dukra tikisi su ja kada nors teketi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 10 kovo 2012 - 14:51
parodysi nacyt? ax.gif biggrin.gif 4u.gif
mano draugė savo vestuvinę suknelę siuvo beveik metus, specialias stakles sukonstravo prisiuvinėti nėrinius, atrodė nerealiai gražiai wub.gif wub.gif wub.gif ir dabar, praėjus tikrai nemažai metų, suknutę galima būtų dėtis ir atrodyti labai labai labai gražiai wub.gif
aš tik už tai, kad kiekvienas rinktųsi, tai kas jo manymu jam yra geriausiai 4u.gif

tik neseniai grizau is kaziuko muges mokyklos biggrin.gif kaip grazu ziureti - vaikai pasitempe, parduoda savo gamintus skanestus, papuosalus ir etc., vienas kita padrasina nusipirkdami vienas is kito, na ir suaugusieji padeda wub.gif
dar suaugusieji koncerteli surenge su gyva muzika, vien zodziu geru emociju pasikroviau - sedziu ir sypsausi dabar biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
o vakar visa vakara su dukriuku kepem keksiukus su sokoladu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 10 kovo 2012 - 15:24
QUOTE(naca @ 2012 03 10, 13:34)
na tikrai kosmosas. Manau ir is nebrangaus audinio galima pasisiuti puikiausia suknele, ypac, jei ji vienkartine ax.gif

o koks  skirtumas- naturalus silkas ar ne? Juk nenesiosi kasdien, nemiegosi su ja. Na cia mano poziuris, nesuprantu as to pinigu kisimo vienadieniam daktui, ypac, jei ir groziui itakos neturi  tongue.gif Pirmenybe teikiu sumodeliavimui .

drinks_cheers.gif
Pritariu visiskai. Is tiesu, vienkartinei suknelei tikrai nereikia audiniu uz tukstancius, na, nebent tikrai labai turtinga esi... Cia tik muziejuose paskui grozimes buvusiu karalieniu rankomis siuvinetomis silko suknelemis, o saviske tai dazniausiai i spinta kabiname ir dulka ji ten, laukdama gal dukros (jeigu tokia bus) eiles... Aisku, galima bandyti parduoti, bet irgi nelengva, o uz deveta maziau ir gausi. Zodziu, manau, geriau jau dailus kirpimas, tinkantis modelis ir tiesiog grazi, gerai krintanti medziaga. Be to, juk ir aksesuarus naudosi, tai neturi viskas vienas kito uzgozti...
Atsakyti
Daivut, neparodysiu. Ikista i maisa susiglamziusi, o dar ir modelio reikia ax.gif Kolkas mano dukryte dar baisingai liekna paaugle. Nebent uz kokiu 2-3 m kai priaugs biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 11 kovo 2012 - 16:30
QUOTE(JuRu @ 2012 03 10, 20:11)
drinks_cheers.gif
Pritariu visiskai. Is tiesu, vienkartinei suknelei tikrai nereikia audiniu uz tukstancius, na, nebent tikrai labai turtinga esi... Cia tik muziejuose paskui grozimes buvusiu karalieniu rankomis siuvinetomis silko suknelemis, o saviske tai dazniausiai i spinta kabiname ir dulka ji ten, laukdama gal dukros (jeigu tokia bus) eiles... Aisku, galima bandyti parduoti, bet irgi nelengva, o uz deveta maziau ir gausi. Zodziu, manau, geriau jau dailus kirpimas, tinkantis modelis ir tiesiog grazi, gerai krintanti medziaga. Be to, juk ir aksesuarus naudosi, tai neturi viskas vienas kito uzgozti...

Taip, tu visiškai teisi, aš irgi tos nuomonės, mano siuvėja irgi. Sakė, jog ta suknelė tik vienam kartui, tai darysim taip, kad būčiau tiesiog graži tą dieną, o paskui kad ir velnias tegul nešioja tą suknelę smile.gif smile.gif smile.gif
mama231, ačių už info, nulėksiu pažiūrėti cool.gif
Atsakyti
Mano kaklaraiščio teks palaukt, pasirodo tas kaklarai6tis kur tur4jau yra su defektu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2012 03 12, 10:02)
Mano kaklaraiščio teks palaukt, pasirodo tas kaklarai6tis kur tur4jau yra su defektu doh.gif

koks gi ten defektas tavi, gal nieko baisaus? smile.gif

mh g.gif visos kaip prapuolę, panos neškit čia greitai savo grožius wub.gif
aš savo atnešiu, kai tik pavyks nufotografuoti biggrin.gif
bandysiu habotai šiandien, sakau gana žaisti su ponge 5 biggrin.gif
Atsakyti
Ech būtų ką nešti ax.gif nieko neturiu schmoll.gif verysad.gif kažkaip blaškausi tarp dviejų darbelių ir nė vieno dorai iki galo užbaigti negaliu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~ella~: 13 kovo 2012 - 14:04