Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie šilko tapybą

Labai grazu wub.gif As dar nepraradau svajones padaryti vestuvines sukneles silko tapybos+veltinio rolleyes.gif . Na bet kur as ja deciau doh.gif

Daiva, matyt mes nelankscios biggrin.gif Bet tau ornamentikei nera ko nerimauti ir sukti galva. Tiktu drakonu, skarabeju, ereliu, medziu motyvai, arba kokie abstraktus. Spalvas raudona, bordine prigesink su juoda, pilka, nepamaisys ir kokia ruda. ir tikrai pataikysi mirksiukas.gif

O kodel tu kaklaraisciu netapai, tavieji butu tokie klasikiniai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2012 03 09, 17:44)
Labai grazu wub.gif  As dar nepraradau svajones padaryti vestuvines sukneles silko tapybos+veltinio rolleyes.gif . Na bet kur as ja deciau  doh.gif

lotuliukas.gif kur kur... - dar karteli tekesim biggrin.gif ta prasme uztvirtinsim lotuliukas.gif as ir noriu sukneles biggrin.gif biggrin.gif

kaklaraisciai netraukia manes... ax.gif ax.gif ax.gif biggrin.gif
uzsikabliavau ant drabuziu silkiniu, tik nervina, kad turiu dalimis sukneles daryti... netelpa ant vieno remo viskas kartu, o ir i puoda viskas kartu NETELPAAAAAAAAA....aaa...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 09 kovo 2012 - 15:54
Labai uzsimaniau nupiesti ta agurka smile.gif zinau tokius ornamentus, tik nezinojau kad tai agurkas.
Atsakyti
manau Nacyt, kad jei darytum silkines sukneles tapytas + vilna - norinciu pas tave tikrai butu labai daug!!!!!!!! pasiziurejus tavo ir sesutes kurtus salius... be galo grazus wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

butybe lauksiu tavo agurkeliu!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 09 kovo 2012 - 16:03
aga butybe, tau puikiai pavyktų, krupšti esi, tad pirmyn. tavi čia nerealią mintį pakišo smile.gif
Daivuk, manau vyrui toks motyvas žiauriai tiktų, paskambink jam ir pasakyk: "ant tavo šaliko nupiešiu turkišką agurką. Raudoną" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tikrai bus sužavėtas lotuliukas.gif
Atsakyti
laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
ELIJA saipaisi.. aaaane tongue.gif biggrin.gif
ar radai silka sau?
Atsakyti
QUOTE(daivaV @ 2012 03 09, 19:50)
ELIJA saipaisi.. aaaane  tongue.gif  biggrin.gif
ar radai silka sau?

Mažute, aš negalėčiau iš tavęs šaipytis ax.gif flirt.gif gali ir nenaudoti mano pasiūlymo rolleyes.gif lotuliukas.gif
Nea, kažkokia tragedija... na, tiksliau meluoju, radau !!! 1 metras kainuoja 850 Lt lotuliukas.gif o man viso labo TIK kokių 5 reikia viršutiniam sluoksniui smile.gif
Su siuųvėja nuėjom į audinių parduotuvę ir ji man pasiūlė kitą variantą - pirkti storesnį šilką ir ant viršaus dėti gifiūrą. Parodė kaip atrodytų, tai man labai wub.gif wub.gif Tik kad va gifiūras irgi 250 Lt už metrą lotuliukas.gif
Atsakyti
paskambinciau... tik nezinau kaip sureguos hihihi.gif gal ir netikrinsiu lotuliukas.gif tongue.gif
niu... joooo..... kaineles doh.gif cool.gif ka darysi...? mastau.gif unsure.gif
Atsakyti
Va kaip tik ruošiuos daryt kaklaraištį su agurku supaprastintu liezuvis.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaV @ 2012 03 09, 20:15)
paskambinciau... tik nezinau kaip sureguos hihihi.gif gal ir netikrinsiu lotuliukas.gif  tongue.gif
niu... joooo..... kaineles doh.gif  cool.gif ka darysi...? mastau.gif  unsure.gif

Važiuosiu į gariūnus, nes girdėjau, kad ten gana didelis medžiagų pasirinkimas g.gif smile.gif ir tie patys itališki šilkai gariūnuose kainuoja per pus pigiau nei pas mus garsiojoj Šilko tekstilėj smile.gif

QUOTE(tavi @ 2012 03 09, 20:30)
Va kaip tik ruošiuos daryt kaklaraištį su agurku supaprastintu liezuvis.gif

nekantrauju pamatyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2012 03 09, 18:07)
Nea, kažkokia tragedija... na, tiksliau meluoju, radau !!!  1 metras kainuoja 850 Lt  lotuliukas.gif  o man viso labo TIK kokių 5 reikia viršutiniam sluoksniui  smile.gif
Su siuųvėja nuėjom į audinių parduotuvę ir ji man pasiūlė kitą variantą - pirkti storesnį šilką ir ant viršaus dėti gifiūrą. Parodė kaip atrodytų, tai man labai  wub.gif  wub.gif  Tik kad va gifiūras irgi 250 Lt už metrą  lotuliukas.gif

Nerealu! Negi gali tiek audinys kainuoti? Cia kazkoks kosmosas. O kas ten per silkas uz tokia kaina - tiesiog smalsu pasidare - gal koks super retas ranku audimo? Gal tu kur nors uzsieniuose pasiziurek online. Kartais siuncia i kitas salis. Pvz. Anglijoje yra parduotuviu, kur silko satina gali gauti uz £20-30 uz metra, priklausomai nuo audinio plocio. Koks nors dar silkas buna uz £40-50 svaru. Aisku, reiketu dar uz siuntima moketi. Bet tikrai nesiektu kaina 850 LT. Baisu!!!
Arba tikrai, rinkis gipiura, jei tiek daug reikia...
Atsakyti