Labai grazu As dar nepraradau svajones padaryti vestuvines sukneles silko tapybos+veltinio . Na bet kur as ja deciau
Daiva, matyt mes nelankscios Bet tau ornamentikei nera ko nerimauti ir sukti galva. Tiktu drakonu, skarabeju, ereliu, medziu motyvai, arba kokie abstraktus. Spalvas raudona, bordine prigesink su juoda, pilka, nepamaisys ir kokia ruda. ir tikrai pataikysi
O kodel tu kaklaraisciu netapai, tavieji butu tokie klasikiniai
QUOTE(naca @ 2012 03 09, 17:44)
Labai grazu As dar nepraradau svajones padaryti vestuvines sukneles silko tapybos+veltinio . Na bet kur as ja deciau
kur kur... - dar karteli tekesim ta prasme uztvirtinsim as ir noriu sukneles
kaklaraisciai netraukia manes...
uzsikabliavau ant drabuziu silkiniu, tik nervina, kad turiu dalimis sukneles daryti... netelpa ant vieno remo viskas kartu, o ir i puoda viskas kartu NETELPAAAAAAAAA....aaa...
Labai uzsimaniau nupiesti ta agurka zinau tokius ornamentus, tik nezinojau kad tai agurkas.
manau Nacyt, kad jei darytum silkines sukneles tapytas + vilna - norinciu pas tave tikrai butu labai daug!!!!!!!! pasiziurejus tavo ir sesutes kurtus salius... be galo grazus
butybe lauksiu tavo agurkeliu!
butybe lauksiu tavo agurkeliu!
aga butybe, tau puikiai pavyktų, krupšti esi, tad pirmyn. tavi čia nerealią mintį pakišo
Daivuk, manau vyrui toks motyvas žiauriai tiktų, paskambink jam ir pasakyk: "ant tavo šaliko nupiešiu turkišką agurką. Raudoną" tikrai bus sužavėtas
Daivuk, manau vyrui toks motyvas žiauriai tiktų, paskambink jam ir pasakyk: "ant tavo šaliko nupiešiu turkišką agurką. Raudoną" tikrai bus sužavėtas
ELIJA saipaisi.. aaaane
ar radai silka sau?
ar radai silka sau?
QUOTE(daivaV @ 2012 03 09, 19:50)
Mažute, aš negalėčiau iš tavęs šaipytis gali ir nenaudoti mano pasiūlymo
Nea, kažkokia tragedija... na, tiksliau meluoju, radau !!! 1 metras kainuoja 850 Lt o man viso labo TIK kokių 5 reikia viršutiniam sluoksniui
Su siuųvėja nuėjom į audinių parduotuvę ir ji man pasiūlė kitą variantą - pirkti storesnį šilką ir ant viršaus dėti gifiūrą. Parodė kaip atrodytų, tai man labai Tik kad va gifiūras irgi 250 Lt už metrą
paskambinciau... tik nezinau kaip sureguos gal ir netikrinsiu
niu... joooo..... kaineles ka darysi...?
Va kaip tik ruošiuos daryt kaklaraištį su agurku supaprastintu
QUOTE(daivaV @ 2012 03 09, 20:15)
paskambinciau... tik nezinau kaip sureguos gal ir netikrinsiu
Važiuosiu į gariūnus, nes girdėjau, kad ten gana didelis medžiagų pasirinkimas ir tie patys itališki šilkai gariūnuose kainuoja per pus pigiau nei pas mus garsiojoj Šilko tekstilėj
QUOTE(tavi @ 2012 03 09, 20:30)
Va kaip tik ruošiuos daryt kaklaraištį su agurku supaprastintu
nekantrauju pamatyti
QUOTE(ELlJA @ 2012 03 09, 18:07)
Nea, kažkokia tragedija... na, tiksliau meluoju, radau !!! 1 metras kainuoja 850 Lt o man viso labo TIK kokių 5 reikia viršutiniam sluoksniui
Su siuųvėja nuėjom į audinių parduotuvę ir ji man pasiūlė kitą variantą - pirkti storesnį šilką ir ant viršaus dėti gifiūrą. Parodė kaip atrodytų, tai man labai Tik kad va gifiūras irgi 250 Lt už metrą
Nerealu! Negi gali tiek audinys kainuoti? Cia kazkoks kosmosas. O kas ten per silkas uz tokia kaina - tiesiog smalsu pasidare - gal koks super retas ranku audimo? Gal tu kur nors uzsieniuose pasiziurek online. Kartais siuncia i kitas salis. Pvz. Anglijoje yra parduotuviu, kur silko satina gali gauti uz £20-30 uz metra, priklausomai nuo audinio plocio. Koks nors dar silkas buna uz £40-50 svaru. Aisku, reiketu dar uz siuntima moketi. Bet tikrai nesiektu kaina 850 LT. Baisu!!!
Arba tikrai, rinkis gipiura, jei tiek daug reikia...