Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie šilko tapybą

Labai gražus Josette darbas. Aš irgi dėčiau foną. Kokį pastelinį - alyvinį ar rožinį, kaip kažkas siūlė. wub.gif
Atsakyti
o pas mane galvos skausmas jau kuri laika tesiasi....prisipiesiau ne viena ir ne du ekizus vyriskam saliui... nezinau nei kaip nei ka piesti cool.gif vyrukas siek tiek stileiva, patinka raudona spalva biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 09 kovo 2012 - 11:41
Įmk raudoną plytų, bordo. Piešinyje naudok turkišką agurką. Tas motyvas dažnas kaklaraiščiuose
Atsakyti
aciu tavi 4u.gif biggrin.gif apie tai jau galvojau.... ax.gif dar turbut reikalas ir manyje... doh.gif cool.gif
Atsakyti
Kas tas turkiskas agurkas g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(butybe @ 2012 03 09, 12:44)
Kas tas turkiskas agurkas g.gif  lotuliukas.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
doh.gif doh.gif doh.gif numirčiau, kol tą agurką nupieščiau swoon.gif Nors motyvas tai žiauriai gražus, man patinka wub.gif toks Daivuko stiliaus ax.gif
Atsakyti
Gali supaprastinti, nebūtina viską smulkiai atkartotį
Atsakyti
ačiū už patarimus ir pagyras smile.gif
kol kas atidedu šį darbelį į šoną. o foną tikrai bus nelengva padaryti, bet teks, nes vis dėlto trūksta jo.
butybe nebloga mintis daryti kontrastingą foną.

Atsakyti
Daiva, ir man si uzduotis butu sunki, nes neisivaizduoju vyro su silkiniu saliu biggrin.gif

Josette, as tavo vietoje kai kur sujungciau piesinius, kad tarpeliu nebutu , ypac kur jie visai mazi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2012 03 09, 15:36)
Daiva, ir man si uzduotis butu sunki, nes neisivaizduoju vyro su silkiniu saliu  biggrin.gif

Josette, as tavo vietoje kai kur sujungciau piesinius, kad tarpeliu nebutu , ypac kur jie visai mazi  mirksiukas.gif

ačiū naca thumbup.gif pasinaudosiu tavo patarimu mirksiukas.gif
Atsakyti
nacyt ir as sioj vietoj uzsiklynijau.... doh.gif lotuliukas.gif - silkinis salis ant vyro.. dar raudona spalva dominuojancia... cool.gif

tavi grazus tavo ikelti agurkeliai wub.gif man jie labai patiko biggrin.gif ELIJUKAS tikriausiai teisi - man labai labai patinka ornamentai wub.gif
beieskodama is kur ikelei agurkelius, ten radau dar daug ko idomaus ax.gif biggrin.gif pvz. silko tapyba su akvareliniai piestukais http://irenabatik.ru...randashami.html
ir irisus, ir dar ten visko neperziurejau biggrin.gif
va kokiu groziu ten dar sudeta wub.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
sitos as noreciau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 09 kovo 2012 - 15:16