Labai gražus Josette darbas. Aš irgi dėčiau foną. Kokį pastelinį - alyvinį ar rožinį, kaip kažkas siūlė.
o pas mane galvos skausmas jau kuri laika tesiasi....prisipiesiau ne viena ir ne du ekizus vyriskam saliui... nezinau nei kaip nei ka piesti vyrukas siek tiek stileiva, patinka raudona spalva
Įmk raudoną plytų, bordo. Piešinyje naudok turkišką agurką. Tas motyvas dažnas kaklaraiščiuose
aciu tavi apie tai jau galvojau.... dar turbut reikalas ir manyje...
Kas tas turkiskas agurkas
numirčiau, kol tą agurką nupieščiau Nors motyvas tai žiauriai gražus, man patinka toks Daivuko stiliaus
Gali supaprastinti, nebūtina viską smulkiai atkartotį
ačiū už patarimus ir pagyras
kol kas atidedu šį darbelį į šoną. o foną tikrai bus nelengva padaryti, bet teks, nes vis dėlto trūksta jo.
butybe nebloga mintis daryti kontrastingą foną.
kol kas atidedu šį darbelį į šoną. o foną tikrai bus nelengva padaryti, bet teks, nes vis dėlto trūksta jo.
butybe nebloga mintis daryti kontrastingą foną.
Daiva, ir man si uzduotis butu sunki, nes neisivaizduoju vyro su silkiniu saliu
Josette, as tavo vietoje kai kur sujungciau piesinius, kad tarpeliu nebutu , ypac kur jie visai mazi
Josette, as tavo vietoje kai kur sujungciau piesinius, kad tarpeliu nebutu , ypac kur jie visai mazi
QUOTE(naca @ 2012 03 09, 15:36)
Daiva, ir man si uzduotis butu sunki, nes neisivaizduoju vyro su silkiniu saliu
ačiū naca pasinaudosiu tavo patarimu
nacyt ir as sioj vietoj uzsiklynijau.... - silkinis salis ant vyro.. dar raudona spalva dominuojancia...
tavi grazus tavo ikelti agurkeliai man jie labai patiko ELIJUKAS tikriausiai teisi - man labai labai patinka ornamentai
beieskodama is kur ikelei agurkelius, ten radau dar daug ko idomaus pvz. silko tapyba su akvareliniai piestukais http://irenabatik.ru...randashami.html
ir irisus, ir dar ten visko neperziurejau
va kokiu groziu ten dar sudeta
sitos as noreciau
tavi grazus tavo ikelti agurkeliai man jie labai patiko ELIJUKAS tikriausiai teisi - man labai labai patinka ornamentai
beieskodama is kur ikelei agurkelius, ten radau dar daug ko idomaus pvz. silko tapyba su akvareliniai piestukais http://irenabatik.ru...randashami.html
ir irisus, ir dar ten visko neperziurejau
va kokiu groziu ten dar sudeta
sitos as noreciau