Na su javonos gutta man taip nebuvo, su marabu - patirpo.
man irgi, emus vandens ir dazu daugiau-tirpsta, bet mano atveju, tai tiko, tad neemiau i dusia
Kitai savaitei irgi reiks Guttos, ten stengiuos, kad nepratirptu, bet plotai bus nedideli, tai irgi neimu i dusia
Kitai savaitei irgi reiks Guttos, ten stengiuos, kad nepratirptu, bet plotai bus nedideli, tai irgi neimu i dusia
Tavi, kontūras tikrai išdžiūvęs buvo truputį nervoja kad po kiekvieno sluoksnio reiks beveik visą piešinį iš naujo kontūruot
Mozaika o kokios firmos kontūras? Man panašiai būna su pebeo bespalviu, jis skystas ir jeigu per skubėjimą dirbu greitai, linija išeina per plona, tada visko ir pasitaiko Tačiau jeigu kontūras gulasi nelabai plonai lygiai ir gražiai, bėdos būti netūrėtų, nebent kažkas blogai su pačiu kontūru
QUOTE(Mozaika. @ 2012 03 03, 18:38)
As skaidru pebeo buvau nusipirkusi, bet po pirmo tapymo padejau i stalciu neribotam laikui , nes istirpo betapant . Megstu dazyti smarkiai slapiai, o siam konturui tai netinka
Ir dar su kazkokiu bespalviu buvo panasiai atsitike, o vienas labai sunkiai nusiplove Dabar isvis nebenaudoju bespalviu del to ju neprognozuotumo
Dar gutta firmos sidabrinis nusiplove
labai, Josette
Man tai visada fono norisi, isbaigciau atrodo. Koki vos vos nerysku. Bet tau bus sunku fona be subegimu-uzdziuvimu padaryti, nes daugybe atviru tarpeliu
Man tai visada fono norisi, isbaigciau atrodo. Koki vos vos nerysku. Bet tau bus sunku fona be subegimu-uzdziuvimu padaryti, nes daugybe atviru tarpeliu
Josette gražu
man nemarga
kaip ir nacytei, man noretusi fono
man nemarga
kaip ir nacytei, man noretusi fono
as daryciau pagal naudota ciuuutttt zyyydra, arba ciut rooozine, alyyyvine
Grazu labai
Grazu labai
Labai gražu, o fonas tikrai tiktu vos matomas, bet bus vargo gerai uždėt, nes raštas sudėtingas, o plotų atvidų didelių yra. Sekanti kart stenkis raštą taip išdėliot, kad kuo mažiau didelių plotų būtų
Josette, o wauw, va čia tai pavarei nu žiauriai gražuuuuu, kruopštu, įspudinga kokia šaunuolė !~!!
Labai grazu. Bet man noretusi kontrastingo fono, siltos spalvos pvz. Geltono, zalsvo ar oranzinio. Tada isrysketu ornamentas. Bet cia aisku kiekvienam pagal skoni ir pagal nuotaika Teks paciai apsispresti ))