Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie šilko tapybą

Na su javonos gutta man taip nebuvo, su marabu - patirpo.
Atsakyti
man irgi, emus vandens ir dazu daugiau-tirpsta, bet mano atveju, tai tiko, tad neemiau i dusia biggrin.gif
Kitai savaitei irgi reiks Guttos, ten stengiuos, kad nepratirptu, bet plotai bus nedideli, tai irgi neimu i dusia biggrin.gif
Atsakyti
Tavi, kontūras tikrai išdžiūvęs buvo mirksiukas.gif truputį nervoja kad po kiekvieno sluoksnio reiks beveik visą piešinį iš naujo kontūruot unsure.gif
Atsakyti
Mozaika o kokios firmos kontūras? Man panašiai būna su pebeo bespalviu, jis skystas ir jeigu per skubėjimą dirbu greitai, linija išeina per plona, tada visko ir pasitaiko doh.gif Tačiau jeigu kontūras gulasi nelabai plonai lygiai ir gražiai, bėdos būti netūrėtų, nebent kažkas blogai su pačiu kontūru g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mozaika. @ 2012 03 03, 18:38)

As skaidru pebeo buvau nusipirkusi, bet po pirmo tapymo padejau i stalciu neribotam laikui , nes istirpo betapant doh.gif . Megstu dazyti smarkiai slapiai, o siam konturui tai netinka schmoll.gif

Ir dar su kazkokiu bespalviu buvo panasiai atsitike, o vienas labai sunkiai nusiplove unsure.gif Dabar isvis nebenaudoju bespalviu del to ju neprognozuotumo schmoll.gif

Dar gutta firmos sidabrinis nusiplove unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 05 kovo 2012 - 13:41
labutis visoms smile.gif
kaip manot, ar reikia fono? kol dar nenuimta nuo remo,man marga akyse jau biggrin.gif jei vis delto reikia fono, niekaip nesumastau kokia spalva butu galima pasirinkti. zinau, geriausias variantas padeti kur nors toliau nuo akiu biggrin.gif biggrin.gif bet nelabai kur paslepsi visa rema tongue.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Josette: 08 kovo 2012 - 18:06
labai, Josette wub.gif

Man tai visada fono norisi, isbaigciau atrodo. Koki vos vos nerysku. Bet tau bus sunku fona be subegimu-uzdziuvimu padaryti, nes daugybe atviru tarpeliu
Atsakyti
Josette gražu wub.gif
man nemarga ax.gif 4u.gif
kaip ir nacytei, man noretusi fono biggrin.gif
Atsakyti
as daryciau pagal naudota ciuuutttt zyyydra, arba ciut rooozine, alyyyvine bigsmile.gif
Grazu labai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yyy: 08 kovo 2012 - 20:10
Labai gražu, o fonas tikrai tiktu vos matomas, bet bus vargo gerai uždėt, nes raštas sudėtingas, o plotų atvidų didelių yra. Sekanti kart stenkis raštą taip išdėliot, kad kuo mažiau didelių plotų būtų
Atsakyti
Josette, o wauw, va čia tai pavarei wub.gif nu žiauriai gražuuuuu, kruopštu, įspudinga wub.gif kokia šaunuolė !~!!
Atsakyti
Labai grazu. Bet man noretusi kontrastingo fono, siltos spalvos pvz. Geltono, zalsvo ar oranzinio. Tada isrysketu ornamentas. Bet cia aisku kiekvienam pagal skoni ir pagal nuotaika smile.gif Teks paciai apsispresti smile.gif))
Atsakyti