Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie šilko tapybą

Labai grazus paukstukas wub.gif Ar cia pacios kurtas, ar is kazkur pasiskolintas piesinukas?

Puikus debiutas, Josette!
Atsakyti
Josette labai gražutis paukšteliukas wub.gif
tik norėtūsi visą piešinėlį paslinkti į dešinę, kad būtų per viduriuką 4u.gif tada nieko nebetrūktų ir būtų užbaigtas darbukas ax.gif 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
O ką kritikuot? tikrai gražiai pasidarbavai su paukštuku, užskaitom mirksiukas.gif
Atsakyti
tavi taip gražiai užskaitė.... ax.gif o aš.... cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaV @ 2012 03 02, 14:52)
tavi taip gražiai užskaitė.... ax.gif o aš.... cool.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif
Iš aš užskaitau. PATINKA thumbup.gif
Atsakyti
ačiū visoms mergaitėms 4u.gif
naca paveiksliukas skolintas blush2.gif
daivaV ačiū už kritiką,gal reikėjo ilgesnę šaką tada padaryti, bet galvojau, gal dar kokią šakelę pridėsiu, bet taip ir nepridėjau blush2.gif

Atsakyti
nezinau kas cia darosi.... ar man cia vienai darosi g.gif luzineja nerealiai SM.....tiek prirasiau ir viskas dingo gun_rifle.gif gun_rifle.gif gun_rifle.gif
Josette tikai labai grazus darbukas good.gif dar daug ko prirasius buvau... pradingo... cool.gif
Atsakyti
taip strigineja au ne pirma diena mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, ateinu pasiguost. Skaidriu kontūru smulkiai išpiešiau nemažą skarą ir tapant nutiko taip, kad pusė kontūro ištirpo, likusią dalį spėjau išgelbėt su fenu išdžiovindama. Jum taip nebūna? Pirmą kart su skaidriu kontūru dirbdama sodresnes spalvas naudojau, turbūt todėl nieks neištirpo g.gif Galvoju ar man dabar nutapytą plotą iškart fenu džiovint ar yra koks kitas būdas?
Atsakyti
Ar piešiai neišdžiuvus kontūrui? Paprastai tirpsta ten kur dar neišdžiuvęs
Atsakyti
Mozaika. piesiant guta ir naudojant daug vandens ir dazu man konturas visada tirpsta, nors ir kaip gerai isdziuves butu... taip pat, kaip ir tu, griebiu dziovintuva ax.gif
Atsakyti
patinka 4u.gif
Atsakyti