Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie šilko tapybą

QUOTE(daivaV @ 2012 02 29, 19:43)
Josettee... ne, nevisai naujas darbas, cia vieno zmogeliuko palaidine biggrin.gif
pradejau tapyti ant silko uzsikretus supermamoj ax.gif ir baisiai sena jauciuosi vadinama jus biggrin.gif    alc.gif

aš taip pat čia užsikrėčiau smile.gif Gal prieš kokius 5 metus kai laukiausi, žiūrinėjau temas apie rankdarbius ir buvau užsukus i temelę apie šilką, pasigrožėjau darbais ir nė svajot nesvajojau, kad galėčiau ir aš tuo užsiimt.bet visai neseniai viena anytos draugė papasakojo apie šilką padarytą šibori technika, ir kažkaip vėl čia užsukau, ir sakau pabandysiu biggrin.gif Labai noriu nusipirkti garais fiksuojamus dažus,nes su lygintuvu fiksuojamais dažais šilkas net ir išplautas nebūna minkštutis, o kažkaip kitokio šilko neįsivaizduoju smile.gif

Atsakyti
Kiek suminkštėja įmerkus į gerai parūgštinta actu vandenį, arba gali bandyti pagarinti tokį darbą, bus minkštesnis. Tik ne 2 valandas o valanda
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2012 02 29, 22:30)
Kiek suminkštėja įmerkus į gerai parūgštinta actu vandenį, arba gali bandyti pagarinti tokį darbą, bus minkštesnis. Tik ne 2 valandas o valanda

o nuo acto spalvos nepablunka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Josette: 29 vasario 2012 - 23:08
Ne, tai tik padeda išryškinti
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2012 03 01, 08:17)
Ne, tai tik padeda išryškinti

wau bigsmile.gif puiku tada
turbūt dauguma jūsų dirbat su garais fiksuojamais dažais?
Atsakyti
Aš visai neseniai pradėjau, visą laik su lygintuvu fiksuojamais dirbau. Pvz Oze buvo išstatyta Stakėnienės tapyto šilko suknelės, jos ištapytos lygintuvu fiksuojamais dažais.
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2012 03 01, 21:32)
Aš visai neseniai pradėjau, visą laik su lygintuvu fiksuojamais dirbau. Pvz Oze buvo išstatyta Stakėnienės tapyto šilko suknelės, jos ištapytos lygintuvu fiksuojamais dažais.

koks grožis, ir kiek darbo įdėta.gal buvote jos parodoje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Josette: 01 kovo 2012 - 21:12
QUOTE(Josette @ 2012 03 01, 21:09)
koks grožis, ir kiek darbo įdėta.gal buvote jos parodoje?

tik tuos kur Oze ir mačiau. seniai norėjau juos pamatyt
Atsakyti
tavi o suknutės dar yra Oze? ir kurioj vietoj? ax.gif biggrin.gif
jau susiradau, iki kovo 6 dienos galima paziureti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 02 kovo 2012 - 09:56
Ten pirmam aukšte kur visos parduotuvės vat tik nepačiupinėjau jų bet man rodos ten siūta iš šilko 8 arba 10 numerio, šaliai šifonas
Atsakyti
Josettee man taip pat labai patiko tavo darbai wub.gif . Prisidedu prie pageidavimų pamatyti iš arčiau ir detaliau šalikėlį su pauksčiukais (ten kažkas laaaabai gražaus wub.gif wub.gif )
Atsakyti
QUOTE(~ella~ @ 2012 03 02, 11:48)
Josettee man taip pat labai patiko tavo darbai  wub.gif . Prisidedu prie pageidavimų pamatyti iš arčiau ir detaliau šalikėlį su pauksčiukais (ten kažkas laaaabai gražaus  wub.gif  wub.gif )

ačiū ella ax.gif

štai ir paukštukas iš arčiau.ir nepabijokit pakritikuoti.man pačiai trūksta užbaigimo.kažko kampuose norisi, man jie per tušti atrodo, bet taip nesinori vel traukti jį ant rėmų, ir tuo pačiu atrodo, kad gal ir gerai, toks lengvutis šalikėlis.

user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Josette: 02 kovo 2012 - 13:33