Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie šilko tapybą

Ačiū butybe
Atsakyti
QUOTE(Yyy @ 2012 02 29, 13:49)
a tai su adatelem ,vinukais zinau, bet ta prasme, kai neapsiutas krastas, ir kad neduokdie sugadint g.gif biggrin.gif net stipriai labai netempciau, nes piest nelabai daug reikia ant audinio.

as lenkiu krasta taip, kad knopke silka prisegciau prie remo per dviguba silka ir itempineju daug - viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
Mano darbai ax.gif labai nebarkit kad neišlyginta blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Fotografuojant geriau dėti ant baltos paklodės, geriau spalvos išryškėja arba lauke ant sniego, vasara ant krūmo. Bijai spalvų, tiksliau drąsesnių derinių. Bet visumoj šaunuolė
Atsakyti
QUOTE(daivaV @ 2012 02 29, 15:19)
as lenkiu krasta taip, kad knopke silka prisegciau prie remo per dviguba silka ir itempineju daug - viskas gerai 4u.gif

aa, gal taip pabandyt g.gif nes pirkt lankelius siuvinejimo , biski unsure.gif
O neturi nuotraukeliu darbo eigos? kaip atrodo prisegta? tiesiog kloste padarai dvigubo silko ir tiek? 4u.gif

p.s. Josette, labai grazus, ypac su pauksciukais bigsmile.gif
Atsakyti
Jossete, labai grazu. Konturas vientisas, nesimato nubegimu, fonas lygus, be demiu, nera nutekejimu krasteliuose, spalvu pojutis puikus - na sakyciau nuostabu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Paskutiniame spalvu perejimai tiesiog labai puikus, labai gerai atlikta, as suzaveta bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Defliune: 29 vasario 2012 - 15:39
Josette puikus darbai thumbup.gif ypac su paukstukais ir paskutinis wub.gif butu smagu pamatyti su paukstukais salikelio daugiau ax.gif biggrin.gif super!

Yyy va viena nuotraukyte... taciau nelabai matosi...
uzlenkiu krasteli ir per jau gautus du sluoksnius prisegu 4u.gif o jei krepdesinas - tiesiog ties krastu smeigiu ir psio biggrin.gif o itempiu kad silkas beveik traska ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 29 vasario 2012 - 15:57
Daiva, nu koks gražus darbas
Papildyta:
Tiesa prieš tempiant šilką reik jį sudėkint , tada kai išdžista būna gerai ištemptas.
O dėl spalvų pasakiau kaip man atrodo. Kiek žmonių -tiek nuomonių. Visad gali pasirinkt kas tau geriau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tavi: 29 vasario 2012 - 16:01
QUOTE(Defliune @ 2012 02 29, 16:37)
Jossete, labai grazu. Konturas vientisas, nesimato nubegimu, fonas lygus, be demiu, nera nutekejimu krasteliuose, spalvu pojutis puikus - na sakyciau nuostabu  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Paskutiniame spalvu perejimai tiesiog labai puikus, labai gerai atlikta, as suzaveta  bigsmile.gif

Ačiū Tavi, Yyy ax.gif Teks pirkti baltą paklodę kažkaip neturiu aš jų biggrin.gif

Ačiū ir Defliunei 4u.gif labai malonu iš jūsų girdėti pagyrimus mergaitės 4u.gif biggrin.gif

Nubėgimų neišvengiau, jų tik nesimato blush2.gif Pirmąjame darbe ranka ojoi kaip drebėjo, dėl per tiršto kontūro, bet praskiedus su vandenuku darbas žymiai palengvėjo.Dirbu su kontūru is buteliuko. Ir vientisą foną dar tik mokausi lieti.
Atsakyti
O tu nepergyvenk, vientisą foną gerai padėt ir įgudusiom nevisad gaunas. smile.gif Tiesiog plėmus reik išmokti paslėpti, kartais visai gerai pavyksta hihihi.gif Mano mokytoja sakė nėra plėmų- yra tik nemokėjimas juos apžaist
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2012 02 29, 17:18)
O tu nepergyvenk, vientisą foną gerai padėt ir įgudusiom nevisad gaunas.  smile.gif Tiesiog plėmus reik išmokti paslėpti, kartais visai gerai pavyksta hihihi.gif Mano mokytoja sakė nėra plėmų-  yra tik nemokėjimas juos apžaist

tiksliai thumbup.gif buvau pamiršus, kad galima ir apžaisti, užuot pergyvenus kad nepavyko.Užsirašysiu šią mintį į užrašus biggrin.gif

daivaV ar čia jūsų naujasis darbelis? kiek pamenu iš senu temų jūsų darbai visad buvo puikūs ir krupštūs smile.gif jūs jau atėjot į SM su puikiais darbais. ar čia bus skara?
jei tik nepamiršiu, vėliau įkelsiu nuotraukų su paukštukais iš arčiau.
Atsakyti
Josettee... ne, nevisai naujas darbas, cia vieno zmogeliuko palaidine biggrin.gif
pradejau tapyti ant silko uzsikretus supermamoj ax.gif ir baisiai sena jauciuosi vadinama jus biggrin.gif alc.gif
Atsakyti