Ačiū butybe
QUOTE(Yyy @ 2012 02 29, 13:49)
a tai su adatelem ,vinukais zinau, bet ta prasme, kai neapsiutas krastas, ir kad neduokdie sugadint net stipriai labai netempciau, nes piest nelabai daug reikia ant audinio.
as lenkiu krasta taip, kad knopke silka prisegciau prie remo per dviguba silka ir itempineju daug - viskas gerai
Fotografuojant geriau dėti ant baltos paklodės, geriau spalvos išryškėja arba lauke ant sniego, vasara ant krūmo. Bijai spalvų, tiksliau drąsesnių derinių. Bet visumoj šaunuolė
QUOTE(daivaV @ 2012 02 29, 15:19)
as lenkiu krasta taip, kad knopke silka prisegciau prie remo per dviguba silka ir itempineju daug - viskas gerai
aa, gal taip pabandyt nes pirkt lankelius siuvinejimo , biski
O neturi nuotraukeliu darbo eigos? kaip atrodo prisegta? tiesiog kloste padarai dvigubo silko ir tiek?
p.s. Josette, labai grazus, ypac su pauksciukais
Jossete, labai grazu. Konturas vientisas, nesimato nubegimu, fonas lygus, be demiu, nera nutekejimu krasteliuose, spalvu pojutis puikus - na sakyciau nuostabu
Paskutiniame spalvu perejimai tiesiog labai puikus, labai gerai atlikta, as suzaveta
Paskutiniame spalvu perejimai tiesiog labai puikus, labai gerai atlikta, as suzaveta
Josette puikus darbai ypac su paukstukais ir paskutinis butu smagu pamatyti su paukstukais salikelio daugiau super!
Yyy va viena nuotraukyte... taciau nelabai matosi...
uzlenkiu krasteli ir per jau gautus du sluoksnius prisegu o jei krepdesinas - tiesiog ties krastu smeigiu ir psio o itempiu kad silkas beveik traska
Yyy va viena nuotraukyte... taciau nelabai matosi...
uzlenkiu krasteli ir per jau gautus du sluoksnius prisegu o jei krepdesinas - tiesiog ties krastu smeigiu ir psio o itempiu kad silkas beveik traska
Daiva, nu koks gražus darbas
Papildyta:
Tiesa prieš tempiant šilką reik jį sudėkint , tada kai išdžista būna gerai ištemptas.
O dėl spalvų pasakiau kaip man atrodo. Kiek žmonių -tiek nuomonių. Visad gali pasirinkt kas tau geriau
Papildyta:
Tiesa prieš tempiant šilką reik jį sudėkint , tada kai išdžista būna gerai ištemptas.
O dėl spalvų pasakiau kaip man atrodo. Kiek žmonių -tiek nuomonių. Visad gali pasirinkt kas tau geriau
QUOTE(Defliune @ 2012 02 29, 16:37)
Jossete, labai grazu. Konturas vientisas, nesimato nubegimu, fonas lygus, be demiu, nera nutekejimu krasteliuose, spalvu pojutis puikus - na sakyciau nuostabu
Ačiū Tavi, Yyy Teks pirkti baltą paklodę kažkaip neturiu aš jų
Ačiū ir Defliunei labai malonu iš jūsų girdėti pagyrimus mergaitės
Nubėgimų neišvengiau, jų tik nesimato Pirmąjame darbe ranka ojoi kaip drebėjo, dėl per tiršto kontūro, bet praskiedus su vandenuku darbas žymiai palengvėjo.Dirbu su kontūru is buteliuko. Ir vientisą foną dar tik mokausi lieti.
O tu nepergyvenk, vientisą foną gerai padėt ir įgudusiom nevisad gaunas. Tiesiog plėmus reik išmokti paslėpti, kartais visai gerai pavyksta Mano mokytoja sakė nėra plėmų- yra tik nemokėjimas juos apžaist
QUOTE(tavi @ 2012 02 29, 17:18)
O tu nepergyvenk, vientisą foną gerai padėt ir įgudusiom nevisad gaunas. Tiesiog plėmus reik išmokti paslėpti, kartais visai gerai pavyksta Mano mokytoja sakė nėra plėmų- yra tik nemokėjimas juos apžaist
tiksliai buvau pamiršus, kad galima ir apžaisti, užuot pergyvenus kad nepavyko.Užsirašysiu šią mintį į užrašus
daivaV ar čia jūsų naujasis darbelis? kiek pamenu iš senu temų jūsų darbai visad buvo puikūs ir krupštūs jūs jau atėjot į SM su puikiais darbais. ar čia bus skara?
jei tik nepamiršiu, vėliau įkelsiu nuotraukų su paukštukais iš arčiau.
Josettee... ne, nevisai naujas darbas, cia vieno zmogeliuko palaidine
pradejau tapyti ant silko uzsikretus supermamoj ir baisiai sena jauciuosi vadinama jus
pradejau tapyti ant silko uzsikretus supermamoj ir baisiai sena jauciuosi vadinama jus