Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie šilko tapybą

QUOTE(tavi @ 2012 02 28, 12:15)
jei netingi eik paskaityti čia
http://www.auksarank...opic.php?t=1978,
be to ten yra ne viena tema apie mokymus

Aciukas uz nuoroda mirksiukas.gif
Atsakyti
juratere as kazkada pradejau nuo "JAVANA" lygintuvu fiksuojamu dazu ir konturu
user posted image
man jie patiko 4u.gif kitu, lygintuvu fiksuojamu dazu, nebandziau ax.gif
konturus iki siol naudoju su garinamais dazais biggrin.gif
gana didelis pasirinkimas lygintuvu fiksuojamu dazu, garinamu dazu LT laaaaabai mazai verysad.gif tiksliau pasakius... Vilniuje vienoj parduotuvej - viena rusis doh.gif bent as tiek teradau... visus kitus ivairiai siunciausi/gavau cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 28 vasario 2012 - 13:28
Dar neblogi yra Pebeo, spalvos ryškesnės nei Javana ir jei nedaug pieši, pigiau Pebeo
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2012 02 28, 14:23)
Dar neblogi yra Pebeo, spalvos ryškesnės nei Javana ir jei nedaug pieši, pigiau Pebeo

Joa spalvos tai tikrai ryškesnės rolleyes.gif nors pati irgi pradėjau nuo Javana ir šiaip jų turiu daugiausia... Plius patarimas, jei jau rinksies Javana ir norėsi intensyvios spalvos, tai rinkis tamsias spalvas: mėlyną, raudoną, žalią, citrinos geltoną. Nes aš buvau nusipirkus pilką, persikinę (lygiai tokią pačia, kaip Daivos įkeiltoj foto), tai ten net spalva negalėčiau pavadinti, toks jausmas, kad į vandenį porą lašelių dažų įvarvinta ir išmaišyta...Na, fonui tai visai suėjo, tik gaila 14Lt už tokį skiedalą, kai pati gali tokią spalvytę pasigaminti ax.gif
Atsakyti
Sveikos darbštuoliukės 4u.gif

Tavi labai gražus jūsų darbelis wub.gif Perskaičiau visas temas,klausimais neuzpulsiu lotuliukas.gif Užkabino ir mane šilkas. Tapau dar neilgai, tik vieną mėnesiuką ax.gif Talento piešti deja neturiu, bet teplioti ant šilko labai patinka biggrin.gif
Atsakyti
Aciu merginos,kad skyrete man laiko mirksiukas.gif Turbut reiks bandyti ax.gif
Atsakyti
Tai dabar ir klausinėt galėsi smile.gif
Atsakyti
Mergaites, gal galit pavyzdziu vaizdiniu ir patarimu, kaip tvirtint silko gabala, ne skara, piesimui g.gif knopem ten kazkaip , ane, o dar? g.gif
Atsakyti
Dar taip
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
a tai su adatelem ,vinukais zinau, bet ta prasme, kai neapsiutas krastas, ir kad neduokdie sugadint g.gif biggrin.gif net stipriai labai netempciau, nes piest nelabai daug reikia ant audinio.
Atsakyti
Naudok siuvinėjimo lankelį, jų yra įvairaus dydžio
Atsakyti
Kaip grazu, Tavi!!!
Atsakyti