Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie šilko tapybą

Oi dar kiek esu sugadinus, yra darbų į kuriuos pažiūrėjus man gėda
Na va prisiduodu, fotkinau dabar. Fonas yra vanilė
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Na savo sugadintus stengiuos panaudot
Atsakyti
tavi gražuuuuuuuuuuuuu! wub.gif
Atsakyti
Ačiū, Daiva
Atsakyti
Valio ir Tavi gyva biggrin.gif ir darbas gražus thumbup.gif Ištiesų šitas tai jau labai labai thumbup.gif wub.gif
Klausimukas ax.gif kaip auksinis kontūras garinamas ar minkštas gaunasi ir kurio gamintojo jis yra? Nesu dar bandžiusi, tik bespalvis ir juodas pas mane naudotas.
Atsakyti

Aha, gyva, o kiek nervų buvo ax.gif
Dirbu dabar su Marabu ir rusiškais gamma firmos. Tiek vienus tiek kitus galima garint, medžiagos nekietina, gerai susigeria į medžiagą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tavi: 28 vasario 2012 - 10:25
Na Marabu tai gerai thumbup.gif bet Gama bigsmile.gif iš kur tu ją trauki? Ir kaip gera? Nes aš apie ją daug neigiamų atsiliepimų pas rusaites skaičiau dėl to kažkaip net nebandžiau jų jieškoti pabandymui g.gif
Atsakyti
Tai man atveža. Man patinka tik kontūrai, na kas nemėgsta benzino tai jo geriau su jais nedirbt. Man jie normalūs, nesiskundžiu, tik reik per daug neatskiesti jų ir gerai, na dar vienas nepatogumas dirbama stikliniais vamzdeliais. Vat čia kaip tik gama kontūras
user posted image
user posted image
Atsakyti
Supratau g.gif Tada aš jų nenoriu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(~ella~ @ 2012 02 28, 11:16)
Supratau  g.gif  Tada aš jų nenoriu  schmoll.gif

Galėsi, kad pas manę namie pabandyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaV @ 2012 02 27, 08:20)
...reikia remo silkui itempti, silko, dazu, konturo, teptuku jei tapyti lygintuvu fiksuojamais dazais 4u.gif  biggrin.gif
o priemones kas siunciasi, kas Lietuvoj perka - ivairiai.

tavi laukiam biggrin.gif

Nenoreciau Jusu labai trukdyti,bet gal galetumet paskayti,kurie dazai yra fiksavimui lygintuvu?,Kokias priemones geriau pirkti. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juratere @ 2012 02 28, 12:00)
Nenoreciau  Jusu labai trukdyti,bet gal galetumet paskayti,kurie dazai yra fiksavimui lygintuvu?,Kokias priemones geriau pirkti. Aciu 4u.gif

jei netingi eik paskaityti čia
http://www.auksarank...opic.php?t=1978,
be to ten yra ne viena tema apie mokymus
Atsakyti