Oi dar kiek esu sugadinus, yra darbų į kuriuos pažiūrėjus man gėda
Na va prisiduodu, fotkinau dabar. Fonas yra vanilė
Na savo sugadintus stengiuos panaudot
tavi gražuuuuuuuuuuuuu!
Ačiū, Daiva
Valio ir Tavi gyva ir darbas gražus Ištiesų šitas tai jau labai labai
Klausimukas kaip auksinis kontūras garinamas ar minkštas gaunasi ir kurio gamintojo jis yra? Nesu dar bandžiusi, tik bespalvis ir juodas pas mane naudotas.
Klausimukas kaip auksinis kontūras garinamas ar minkštas gaunasi ir kurio gamintojo jis yra? Nesu dar bandžiusi, tik bespalvis ir juodas pas mane naudotas.
Aha, gyva, o kiek nervų buvo
Dirbu dabar su Marabu ir rusiškais gamma firmos. Tiek vienus tiek kitus galima garint, medžiagos nekietina, gerai susigeria į medžiagą.
Na Marabu tai gerai bet Gama iš kur tu ją trauki? Ir kaip gera? Nes aš apie ją daug neigiamų atsiliepimų pas rusaites skaičiau dėl to kažkaip net nebandžiau jų jieškoti pabandymui
Tai man atveža. Man patinka tik kontūrai, na kas nemėgsta benzino tai jo geriau su jais nedirbt. Man jie normalūs, nesiskundžiu, tik reik per daug neatskiesti jų ir gerai, na dar vienas nepatogumas dirbama stikliniais vamzdeliais. Vat čia kaip tik gama kontūras
Supratau Tada aš jų nenoriu
QUOTE(~ella~ @ 2012 02 28, 11:16)
Supratau Tada aš jų nenoriu
Galėsi, kad pas manę namie pabandyt
QUOTE(daivaV @ 2012 02 27, 08:20)
...reikia remo silkui itempti, silko, dazu, konturo, teptuku jei tapyti lygintuvu fiksuojamais dazais
o priemones kas siunciasi, kas Lietuvoj perka - ivairiai.
tavi laukiam
o priemones kas siunciasi, kas Lietuvoj perka - ivairiai.
tavi laukiam
Nenoreciau Jusu labai trukdyti,bet gal galetumet paskayti,kurie dazai yra fiksavimui lygintuvu?,Kokias priemones geriau pirkti. Aciu
QUOTE(juratere @ 2012 02 28, 12:00)
Nenoreciau Jusu labai trukdyti,bet gal galetumet paskayti,kurie dazai yra fiksavimui lygintuvu?,Kokias priemones geriau pirkti. Aciu
jei netingi eik paskaityti čia
http://www.auksarank...opic.php?t=1978,
be to ten yra ne viena tema apie mokymus