Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie šilko tapybą

aciu uz pastabas ir ivertinima 4u.gif pirmasis darbas uztemtas ant faneros ir tadaremintas, antrasis su posportu, na bet ir pirmiau uztemtas ant faneros smile.gif
del remo irgi sutinku, isireminau paskubom, nes labai norejau giminaiciam pasirodyt ;D teko rinktis is to ka meistras turejo vietoj smile.gif

Pirmajam paveiksle moteru ideja kilo pamacius vienos dailininkes grafikos darbus, kuri beja ir buvo mano mokytoja silko tapyboje smile.gif) ji man leido nuvogt jos minti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(tavi @ 2011 12 09, 15:26)
Piešinyje su drugeliu daryčiau ne vienodą, o išplaukusį foną, lietą, mėlyna žaisčiau kaip drugelio sparne

oi man dar labai toli iki drasos tokios:/ ir isvis nesuprantu kodel jusu darbai daug ryskesni? as labai mazai vandens naudoju, ir tik fonui, visur kitur grynas dazas be vandens :/
Atsakyti
Pebeo, pvz yra ryškesni nei Javana kai kurios spalvos, be to yra spalvos kurios vieną kitą tiesiog išryškina.
O pas mus daugumoj ryškios nes dirbam su garinamais. Jie duoda žymiai ryškesnę spalvą
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2011 12 09, 15:44)
Pebeo, pvz yra ryškesni nei Javana kai kurios spalvos, be to yra spalvos kurios vieną kitą tiesiog išryškina.
O pas mus daugumoj ryškios nes dirbam su garinamais. Jie duoda žymiai ryškesnę spalvą

geras niekada apie tokius net negirdejusi, butinai reiks pasigooglint doh.gif , ACIU! rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(butybe @ 2011 12 09, 12:54)
lotuliukas.gif ot naujiena ir pas mane toks gyvena! Kai tiek visko reikia daryt, nezinai uz ko griebtis. Tada jis paprastai smurkst ir kompe isitaiso. Tada sedziu ir rasineju vietoj to kad dirbti.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Agnietea labai grazus darbai thumbup.gif ypac patiko aguoneles wub.gif
Atsakyti
Grazios aguoneles! Saunuole. O fotografuoti stenkis be blykstes, dienos sviesoje. Tada spalvos gaunasi naturalesnes.
Atsakyti
ačiū mamytes už pagirimus blush2.gif , bandysiu kuria dienele dar viena paveiksla nufotografuot:)
Atsakyti
Ikeliu pasirodyti kaklaraisti. Dariau pagal uzsakyma, ale atrodo busiu nutamsinus. Kazko paskutiniu metu taip nesiseka isgauti to ko norisi... doh.gif

user posted image
Atsakyti
Butybe man nuostabiai grazu wub.gif wub.gif wub.gif taip neitiketinai tikroviska thumbup.gif Ar cia kokia kitokia technika? Papasakok ax.gif
Papildyta:
Agnietea, tikrai turi talenta thumbup.gif
Atsakyti
visiskai pritariu nacytei... butybe be galo grazu wub.gif wub.gif wub.gif
nuostabus kaklaraistis!!! ziema... miskas...vakaras, menulio spinduliai is po apsnigtu saku... labai wub.gif
ir as noriu zinoti kaip darei.... ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Man tik vienas mazytis minusiukas- saules spinduliai. Jie per daug dirbtiniai, per daug isryskinti. Bet visumoje 10+ wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 11 gruodžio 2011 - 18:49
UAU, tikrai nuostabiai, negaliu atsiziuret 4u.gif
Atsakyti