Yyy, sergat?
Naujas, mi6ri technika. Šibori ant vamzdžio ir tapymas.
Ruduo
Paskutinė nuotrauka nereali ir naujos skaros gražios o kas per šibori ant vamzdžio?
Mozaika, šilkas vyniojamas ant vanzdžio,apvyniojama virve ir sutraukiama, po to lašinami, pilami dažai ir leidžiama išdžiūti, prieš pilant dažus šilkas sušlapinamas, kad dažai geriau įsigertų
Zuvele sveika prisijungus tikrai grazi pradzia!
Defliune linksmas ir grazus darbas
tavi drugiai ir klevo lapai
tiek nauju darbu
Defliune linksmas ir grazus darbas
tavi drugiai ir klevo lapai
tiek nauju darbu
Aha, idomus darbas ir technika
Tavi, dabar jau as sergu vaikai siaip sveiki tfu tfu tfu, po Kaledu cia su ligoninem, dar pries savaite vel ligonine, bet ten mazas prarijo magnetuku linksminames zodz
Tavi, dabar jau as sergu vaikai siaip sveiki tfu tfu tfu, po Kaledu cia su ligoninem, dar pries savaite vel ligonine, bet ten mazas prarijo magnetuku linksminames zodz
Jetau , užjaučiu. Na svarbu jau vaikai sveiki dabar jau tau sveikatėlės
mano drakoniukai su lotosais
užkliuvo man drakoniukai norėčiau dar...
užkliuvo man drakoniukai norėčiau dar...
Daiva - labai gražu ale nematau drakoniukų
krastelis beveik visas drakoniuku ornamentu, is vieno krasto salio, is abieju pusiu stilizuoto lotoso - po drakoniuka...
nejau taip nusipaisiau ir tik viena matau
nejau taip nusipaisiau ir tik viena matau
Nu padirbėjai, pražilt galima
O aš matau drakoniukus . Daiva, darbas superinis bet jau kruopštumas gi tavo ir kantrybė - pagarba
tavi, ~ella~ ačiū mergiukai labai
~ella~ jau buvau išsigandus, kad nusipaišiau čia žmogeliukui gimusiam ugninio drakono metais ir švenčiančiam gražų jubiliejų
o kantrybė ir pas tave pavydėtina, kiek mačiau tavo darbų
~ella~ jau buvau išsigandus, kad nusipaišiau čia žmogeliukui gimusiam ugninio drakono metais ir švenčiančiam gražų jubiliejų
o kantrybė ir pas tave pavydėtina, kiek mačiau tavo darbų