Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie šilko tapybą

Yyy, sergat?

Naujas, mi6ri technika. Šibori ant vamzdžio ir tapymas.
Ruduo
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Paskutinė nuotrauka nereali thumbup.gif ir naujos skaros gražios smile.gif o kas per šibori ant vamzdžio? g.gif
Atsakyti
Mozaika, šilkas vyniojamas ant vanzdžio,apvyniojama virve ir sutraukiama, po to lašinami, pilami dažai ir leidžiama išdžiūti, prieš pilant dažus šilkas sušlapinamas, kad dažai geriau įsigertų
Atsakyti
Zuvele sveika prisijungus thumbup.gif tikrai grazi pradzia!
Defliune linksmas ir grazus darbas biggrin.gif thumbup.gif
tavi drugiai ir klevo lapai thumbup.gif
tiek nauju darbu thumbup.gif wub.gif

Atsakyti
Aha, idomus darbas smile.gif ir technika smile.gif

Tavi, dabar jau as sergu biggrin.gif vaikai siaip sveiki tfu tfu tfu, po Kaledu cia su ligoninem, dar pries savaite vel ligonine, bet ten mazas prarijo magnetuku doh.gif linksminames zodz biggrin.gif
Atsakyti
Jetau , užjaučiu. Na svarbu jau vaikai sveiki dabar jau tau sveikatėlės
Atsakyti
mano drakoniukai su lotosais ax.gif
user posted image
užkliuvo man drakoniukai biggrin.gif norėčiau dar... lotuliukas.gif ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Daiva - labai gražu 4u.gif ale nematau drakoniukų blush2.gif
Atsakyti
biggrin.gif krastelis beveik visas drakoniuku ornamentu, is vieno krasto salio, is abieju pusiu stilizuoto lotoso - po drakoniuka...
nejau taip nusipaisiau doh.gif ir tik viena matau lens.gif smoke.gif
Atsakyti
Nu padirbėjai, pražilt galima
Atsakyti
O aš matau clap.gif clap.gif drakoniukus yess.gif . Daiva, darbas superinis thumbup.gif clap_1.gif bet jau kruopštumas gi tavo ir kantrybė - pagarba hi.gif
Atsakyti
tavi, ~ella~ ačiū mergiukai labai wub.gif

~ella~ clap.gif clap.gif jau buvau išsigandus, kad nusipaišiau cool.gif čia žmogeliukui gimusiam ugninio drakono metais ir švenčiančiam gražų jubiliejų biggrin.gif ax.gif
o kantrybė ir pas tave pavydėtina, kiek mačiau tavo darbų biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 17 vasario 2012 - 11:07