Tavi, labai gražu... paprasta, bet tokios jau gražios spalvos...
O čia rezultatas. Aišku, išsiliejo labai daug kur... reik perprasti tą techniką...
Zuvele, labai grazus pavasariskai siltas darbelis Graziai suderinai ir isliejai spalvas, ziedlapeliai tiesiog svyti
Tavi, svelnus salikiukas.
Defliune, zalias grazus!
O kokia suknele ir as tokios noreciau
Butybe, ačiū
O sakykit, kur jūs priemones perkate? Nes pažiūrėjau, kainelės tai...
Ypač domina porėmis, nes mes šilką tvirtinome su knopkutėmis, taip pagalvojau, jei piešti skarelę, toks tvirtinimas negerai...
O sakykit, kur jūs priemones perkate? Nes pažiūrėjau, kainelės tai...
Ypač domina porėmis, nes mes šilką tvirtinome su knopkutėmis, taip pagalvojau, jei piešti skarelę, toks tvirtinimas negerai...
tokiu atveju nukerpi ir apsiuvi. Jei nori skaros, tai pirk kabliukus kuriuos prie rėmo tvirtinsi su gumutėm ir apsiūtųs šilkus. Kas liečia rėmus tai jau kas kaip gali sukas. PIgiausiai rėmus nupirksi pas Vidą. Jei ruošies daug dirbti įmk porą rėmų kuriu detales . ir turėsi įvairaus dydžio rėmų. Skarom ir šalikams teks atskirai užsakinėt.
Dažus gali per Defliunė, gali per Vidą, bus pigiau.
Vido e-mailas
v.vidis@gmail.com
Vido e-mailas
v.vidis@gmail.com
QUOTE(tavi @ 2012 02 05, 17:04)
tokiu atveju nukerpi ir apsiuvi. Jei nori skaros, tai pirk kabliukus kuriuos prie rėmo tvirtinsi su gumutėm ir apsiūtųs šilkus. Kas liečia rėmus tai jau kas kaip gali sukas. PIgiausiai rėmus nupirksi pas Vidą. Jei ruošies daug dirbti įmk porą rėmų kuriu detales . ir turėsi įvairaus dydžio rėmų. Skarom ir šalikams teks atskirai užsakinėt.
Vido e-mailas
v.vidis@gmail.com
Vido e-mailas
v.vidis@gmail.com
Ačiū, būtinai pasidomėsiu Noriu labai sau šalio...
Tavi,Defliune, merginos kaip gražiai dirbate
Žuvele, sveikinu su pradžia Tapyba ant šilko tai nuostabu
Beja, man tvirtinimas su "knopkėm" visai netrukdo. Po skalbimo lyginimo skylutės dingsta . Be abejo jei jau pertempsi tai gali ir įplyšti. Oi pamatytum kaip aš kartais įtempinėju dvi kraštinės su "knopkėm" dvi su gumytėm ir siuvėjų smeigtukais......tenka prisitaikyti nes turiu du rėmus o medžiag pasitaiko įvairių netikusių matmenų. Ašku idealu būtų tie spec kabliukai, bet kol kas man niekaip savo skūpumo negaliu nugalėt ir jų nusipirkti vis atidedu.
Žuvele, sveikinu su pradžia Tapyba ant šilko tai nuostabu
Beja, man tvirtinimas su "knopkėm" visai netrukdo. Po skalbimo lyginimo skylutės dingsta . Be abejo jei jau pertempsi tai gali ir įplyšti. Oi pamatytum kaip aš kartais įtempinėju dvi kraštinės su "knopkėm" dvi su gumytėm ir siuvėjų smeigtukais......tenka prisitaikyti nes turiu du rėmus o medžiag pasitaiko įvairių netikusių matmenų. Ašku idealu būtų tie spec kabliukai, bet kol kas man niekaip savo skūpumo negaliu nugalėt ir jų nusipirkti vis atidedu.
Sakuros dėkoja už komplimentus
Labai skaniai žalias Defliunes darbas -
Žuvelės, Tavi - tikroviškos gėlės
Noriu Pebeo kontūrą auksinį pakeikti - nu jau tokio tirštumo Kaip varškė - gabalais gula. Nežinau, ar per habotai 8 persigers Ar čia mano kokis sugedęs?
Labai skaniai žalias Defliunes darbas -
Žuvelės, Tavi - tikroviškos gėlės
Noriu Pebeo kontūrą auksinį pakeikti - nu jau tokio tirštumo Kaip varškė - gabalais gula. Nežinau, ar per habotai 8 persigers Ar čia mano kokis sugedęs?
Crazy Daisy, naudok geriau marabu. Tikrai geri, atlaiko ir lygintuvą ir garinimą ir gražiai gula
Ačiū visom už gražius žodžius
Ačiū visom už gražius žodžius
Na štai mano drugeliai
Drugelių šokis
Drugelių šokis
O... be žodžių... man tai fantastiškai gražu...
Apsirgau pati, tad kol kas atidedu ir pirkinius visus ir piešimą...
Apsirgau pati, tad kol kas atidedu ir pirkinius visus ir piešimą...
QUOTE(tavi @ 2012 02 11, 11:58)
Na štai mano drugeliai
Drugelių šokis
Drugelių šokis
Žuvele, ačiū
gražu
man jau koma, reiks kažkaip prie vyresnėlio piešt, nes sėdim namie pora mėn visi
Jau tiek idėjų prisirinko, eilutė skarų
man jau koma, reiks kažkaip prie vyresnėlio piešt, nes sėdim namie pora mėn visi
Jau tiek idėjų prisirinko, eilutė skarų