Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie šilko tapybą

Tavi, labai gražu... paprasta, bet tokios jau gražios spalvos...

O čia rezultatas. Aišku, išsiliejo labai daug kur... reik perprasti tą techniką...
user posted image
Atsakyti

Zuvele, labai grazus pavasariskai siltas darbelis Graziai suderinai ir isliejai spalvas, ziedlapeliai tiesiog svyti wub.gif
Tavi, svelnus salikiukas.
Defliune, zalias grazus!
O kokia suknele bigsmile.gif ir as tokios noreciau blush2.gif
Atsakyti
Butybe, ačiū 4u.gif

O sakykit, kur jūs priemones perkate? Nes pažiūrėjau, kainelės tai... doh.gif
Ypač domina porėmis, nes mes šilką tvirtinome su knopkutėmis, taip pagalvojau, jei piešti skarelę, toks tvirtinimas negerai...
Atsakyti
tokiu atveju nukerpi ir apsiuvi. Jei nori skaros, tai pirk kabliukus kuriuos prie rėmo tvirtinsi su gumutėm ir apsiūtųs šilkus. Kas liečia rėmus tai jau kas kaip gali sukas. PIgiausiai rėmus nupirksi pas Vidą. Jei ruošies daug dirbti įmk porą rėmų kuriu detales . ir turėsi įvairaus dydžio rėmų. Skarom ir šalikams teks atskirai užsakinėt.
Dažus gali per Defliunė, gali per Vidą, bus pigiau.
Vido e-mailas
v.vidis@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2012 02 05, 17:04)
tokiu atveju nukerpi ir apsiuvi. Jei nori skaros, tai pirk kabliukus kuriuos prie rėmo tvirtinsi su gumutėm ir apsiūtųs šilkus. Kas liečia rėmus tai jau kas kaip gali sukas. PIgiausiai rėmus nupirksi pas Vidą. Jei ruošies daug dirbti įmk porą rėmų kuriu  detales .  ir turėsi įvairaus dydžio rėmų. Skarom ir šalikams teks atskirai užsakinėt.
Dažus gali per Defliunė, gali per Vidą, bus pigiau.
Vido e-mailas
v.vidis@gmail.com

Ačiū, būtinai pasidomėsiu 4u.gif Noriu labai sau šalio...
Atsakyti
Tavi,Defliune, merginos kaip gražiai dirbate wub.gif wub.gif wub.gif
Žuvele, sveikinu su pradžia 4u.gif Tapyba ant šilko tai nuostabu rolleyes.gif
Beja, man tvirtinimas su "knopkėm" visai netrukdo. Po skalbimo lyginimo skylutės dingsta ax.gif . Be abejo jei jau pertempsi tai gali ir įplyšti. Oi pamatytum kaip aš kartais įtempinėju hihihi.gif dvi kraštinės su "knopkėm" dvi su gumytėm ir siuvėjų smeigtukais......tenka prisitaikyti nes turiu du rėmus o medžiag pasitaiko įvairių netikusių matmenų. Ašku idealu būtų tie spec kabliukai, bet kol kas man niekaip savo skūpumo negaliu nugalėt ir jų nusipirkti blush2.gif vis atidedu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~ella~: 06 vasario 2012 - 15:33
Sakuros dėkoja už komplimentus 4u.gif
Labai skaniai žalias Defliunes darbas - thumbup.gif
Žuvelės, Tavi - tikroviškos gėlės 4u.gif 4u.gif

Noriu Pebeo kontūrą auksinį pakeikti - nu jau tokio tirštumo doh.gif Kaip varškė - gabalais gula. Nežinau, ar per habotai 8 persigers g.gif Ar čia mano kokis sugedęs?
Atsakyti
Crazy Daisy, naudok geriau marabu. Tikrai geri, atlaiko ir lygintuvą ir garinimą ir gražiai gula
Ačiū visom už gražius žodžius
Atsakyti
Na štai mano drugeliai
Drugelių šokis
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
O... be žodžių... man tai fantastiškai gražu... wub.gif

Apsirgau pati, tad kol kas atidedu ir pirkinius visus ir piešimą...

QUOTE(tavi @ 2012 02 11, 11:58)
Na štai mano drugeliai
Drugelių šokis

Atsakyti
Žuvele, ačiū smile.gif
Atsakyti
gražu bigsmile.gif

man jau koma, reiks kažkaip prie vyresnėlio piešt, nes sėdim namie pora mėn visi smile.gif
Jau tiek idėjų prisirinko, eilutė skarų blush2.gif
Atsakyti