Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie šilko tapybą

QUOTE(tavi @ 2012 02 02, 16:19)
lijan, jei nori drabužiui ,tai šilkas ponge 5 netiks reik mažiausiai 8. jis irgi plazdės, bet bus tvirtesnis. kreipkis į Vidą
v.vidis@mail.com

tavi, prie to paties ir aš paklausiu, gal žinai, koks pas tą žmogų asortimentas? KaKažin jis turėtų faktūrinio šilko? Aš ieškau vestuvinei suknelei, man iš vis kokių 10 metrų reikia... Įdomu į ką jis specializuojasi, į medžiagas drabužiams ar tik tapybai?
Atsakyti
Na drabužiams geriau krepdešinas,satinas jis geriau krenta. Apie faktūrinius šilkus tau gali Deliune papasakot. Ji nurodys iš kur atsisiūsti arba žinodama ko nori kreipkis pas Vidą. Šiuo metu pas ji yra šilko ponge 5,8 ir lyg tai 10, krepdešinas 8 90cm pločio, šifonas. Šifono neįmk suknelei jis tysta. Satino gal būt dar turi Deliune
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tavi: 02 vasario 2012 - 16:07
Dėkui, tavi, man reikia ne drabužiui, o dideliai skaraistei... šokiui. Tikriausiai tiktų ponge 5 (o ką reiškia tie skaičiai?)
Atsakyti
QUOTE(lijan @ 2012 02 02, 16:11)
Dėkui, tavi, man reikia ne drabužiui, o dideliai skaraistei... šokiui. Tikriausiai tiktų ponge 5 (o ką reiškia tie skaičiai?)

Medžiagos storį. Reik pilvo šokiams? Tiks ir 5 ponge
Atsakyti
Crazy Daisy gražios tavo sakuros. Pavasariu pakvipo wub.gif O jei fotografuoti ant kokio balto popieraus (fono) žiūrėtūsi dar geriau ax.gif
Atsakyti
Tavi, man tavo pasitaskymai ne pavasari primena, o vasara smile.gif Kaip as laukiu siltu oru, net negera darosi...

Crazy Dazy - sakuros nuostabios, noriu noriu bezydinciu medziu smile.gif

Elija, tu turbut apie zakarda kalbi, pas ji storiai skirtingi, tai irgi reikia pamastyti kurioje vietoje pas tave tas silkas bus. As neuzilgo darysiu nauja vezima, tai jei kas domins, galime pasiderinti. Jei darysi kazka is sifono, butinai reikia kirpti is kampo, ir duoti pakabewti ilga laika smile.gif Na bet turbut ne tu pati siusies suknute? smile.gif

As manau, jei pilvo sokiams tai tikrai galima ir ponge 5 - bus labai net lengvas ir permatomas tokiam tikslui

Ir as siek tiek inesiu zalumos
Marokas - 180*45, cia toks labiau vaikiskas smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Defliune @ 2012 02 03, 14:08)
Elija, tu turbut apie zakarda kalbi, pas ji storiai skirtingi, tai irgi reikia pamastyti kurioje vietoje pas tave tas silkas bus. As neuzilgo darysiu nauja vezima, tai jei kas domins, galime pasiderinti. Jei darysi kazka is sifono, butinai reikia kirpti is kampo, ir duoti pakabewti ilga laika smile.gif Na bet turbut ne tu pati siusies suknute? smile.gif

Linute, nea, ne iš šifono, kaip tik noriu storesnio šilko ir svarbiausia, kad žiauriai sunku kažką sprčsti nemačius. Plius viena pirkti nenorėčiau, reikia, kad siuvėja pažiūrėtų, ar tinkama medžiaga ar ne. 4u.gif Va tokia suknelė žada būti, tai matosi ir faktūra ir kad pati medžiaga tokia standesnė.

user posted image

Atsakyti
Supratau, tai cia gali buti fakturinis zorzetas su velvetu, dar kitur vadina tafta, ji irgi labai skirtinga buna smile.gif

As jei ka nors rasiu, atsiusiu nuoradas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Defliune: 03 vasario 2012 - 18:34
Aaaačiū, mergyt oro_buckis.gif Aš medžiagose nei bum bum. Daivukas irgi kontaktų davė, tai gal su Jūsų, mielosios pagalba kažką susirasiu 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės,

aš ką tik po kursų... Patiko labai labai...
Čia tik darbo viduriukas:
user posted image
Rezultatą ryt bandysiu įdėti.
Atsakyti
Žuvele, gera pradžia bigsmile.gif

lauksim foto mirksiukas.gif
Atsakyti
Žuvele, gražu

user posted image
user posted image
Atsakyti