Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie šilko tapybą

gražu, Crazy Daisy
Atsakyti
Tavi, zavingi darbai. 4u.gif
Man tai daznai nesigauna spalvos, kuriu noriu...
Atsakyti
Crazy Daisy labai grazu wub.gif

JuRu ne pas tave viena hihihi.gif biggrin.gif atrodo jau jau... spalva kokios norejau, o ji ima ir po fiksavimo pasikeicia doh.gif gerai kai i geresne puse, o jei ne.... "smagumelis" biggrin.gif ax.gif

mano muza irgi kazur pasidejo... tikriausiai uzsalo biggrin.gif piesineju eskiziukus, neriu... vien zodziu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 01 vasario 2012 - 12:37
Crazy Daisy, tai dabar ir taškaus dažais, kad išsiaiškinčiau jų spalvas smile.gif Na stengiuos numatyt atspalvius, kad jau labai nenugrybaut
Atsakyti
Oi, koks pavasarelis, grazios sakuros!
Atsakyti
QUOTE(~ella~ @ 2012 01 31, 16:32)
Na aš galiu tik už save atsakyti.

Ella, ačiū. Vadinasi, teks ir man prisiminti piešimą. Kažkada ir man gerai sekėsi, o vėliau to tiesiog nereikėjo ir pasimiršo. Šeštadienį einu į kursus. O tada domėsiuosi giliau šia technika...

QUOTE(tavi @ 2012 01 31, 16:52)
Aha saulės noriu. vat dar vienas pasitaškymas. jau lyg ir reiktų prie rimtesnių darbų eit

Pačios tos spalvos niūriai ir šaltai žiemai... 4u.gif

QUOTE(Crazy Daisy @ 2012 02 01, 12:49)

Labai gražu 4u.gif
Atsakyti
sveikuteles 4u.gif
jei kas draugaujat su rusu kalba, geri saitai - pirmame aprasyta dalis dazu, patarimai ir pasiulymai kaip geriau viena ar kita dalyka daryti, saitas Elenos Jascinos
http://elka-art.ucoz.ru/publ/8-1-0-9
antram sudeta nemazai knygeliu, kurias galima skaityti nete arba atsisiusti
http://hudozhnikam.ru/catalog.html
man sie saitai labai patinka, gal pades ir jums jusu kuryboje biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū
Atsakyti
tavi, labai gražu mirksiukas.gif
Atsakyti
rosebud1, ačiū
Atsakyti
Sveikos, gal galėtumėt išduoti paslaptį, kur galima būtų Kaune nusipirkti tikro, plono, labai lengvo šilko. Reikia nemažo gabalo, ne tapybai, bet, kad gražiai plazdėtų smile.gif Būčiau dėkinga 4u.gif
Atsakyti
lijan, jei nori drabužiui ,tai šilkas ponge 5 netiks reik mažiausiai 8. jis irgi plazdės, bet bus tvirtesnis. kreipkis į Vidą
v.vidis@mail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tavi: 02 vasario 2012 - 15:21