Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie šilko tapybą

riozyte tai prašau, jis parduodamas biggrin.gif Jei ką rašyk į a.ž ax.gif
Atsakyti
Sveikutės, fantastiškai gražūs jūsų darbeliai wub.gif Norėjau paklausti, jūs visos mokat piešti gražiai? Kaip jums gaunasi tokias grožybes sukurti?
Atsakyti
Tęsiu pasitaškymą dažais, matyt vaikėju
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Tavi, labai gražu...
Atsakyti
visai nieko pasitaskymas smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Ella, atrodo dar negyriau gelyciu, labai nuostabios wub.gif
Tavi, liuks pasitaskymas thumbup.gif . Man spalvos labai patinka, ir bendrai toks ryskus, pagyvinantis salikelis!
Atsakyti
Ačiū, mergaitės. Bet žinokit kaip smagu taip spalvom žaist smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žuvelė @ 2012 01 29, 20:12)
Sveikutės, fantastiškai gražūs jūsų darbeliai  wub.gif  Norėjau paklausti, jūs visos mokat piešti gražiai? Kaip jums gaunasi tokias grožybes sukurti?

Na aš galiu tik už save atsakyti. Man tai kažkiek duota buvo iš aukščiau, truputėlį mokiausi bet tai buvo seniai, o dabar kaip niekad jaučiu žinių ir įdirbio trūkumą. Stengiuosi jei tik turiu laiko, lavint ranką nors elementariai ant kokios nors skiautės.
Mokytis reikėtų būtinai ax.gif Kokiu būdu, čia jau kaip kas sugeba ar iš knygų ar kursuose ar iš interneto (kas beja visai gerai). Visisškai kitas supratimas ir matymas atsiranda.
O kaip gaunasi tokias grožybes sukūrti g.gif Tu žinai, kartais labai nelengvai. Tenka gerokai pasikankinti ir dėl kompozicijos ir dėl atlikimo, o pirmiausiai reikia idėją pasigauti nes mano Mūza dažniausiai kažkur maklinėja (kai man jos taip reikia doh.gif verysad.gif)

Tavi vėl pasikartosiu, spalvos nuostabios wub.gif Kai už lango toks speigas, tavo darbas kelia nuotaiką thumbup.gif
Atsakyti
Aha saulės noriu. vat dar vienas pasitaškymas. jau lyg ir reiktų prie rimtesnių darbų eit
user posted image
user posted image
Atsakyti
Tavi paskutitis tai išvis superinis išėjo thumbup.gif toks akvarelinis wub.gif
Va kaip iš pasitaškymo galima išgauti puikų kūrinį thumbup.gif

Kur visos dingusios unsure.gif g.gif mažoka kažkaip temoje žmogučių g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~ella~: 01 vasario 2012 - 11:07
Užšalo hihihi.gif
Savaitgalį dar vieną pasitaškymą įkelsiu, rudu atspalvių, jei užsifiksuos gerai ir neatrodys baisiai
Atsakyti
Laba. Žiūriu, ne aš viena pasiilgau pavasario, gėlių ir spalvų biggrin.gif Tavi, Ella - 4u.gif 4u.gif "Sakuros":
user posted image
Atsakyti