riozyte tai prašau, jis parduodamas Jei ką rašyk į a.ž
Sveikutės, fantastiškai gražūs jūsų darbeliai Norėjau paklausti, jūs visos mokat piešti gražiai? Kaip jums gaunasi tokias grožybes sukurti?
Tęsiu pasitaškymą dažais, matyt vaikėju
Tavi, labai gražu...
visai nieko pasitaskymas
Ella, atrodo dar negyriau gelyciu, labai nuostabios
Tavi, liuks pasitaskymas . Man spalvos labai patinka, ir bendrai toks ryskus, pagyvinantis salikelis!
Tavi, liuks pasitaskymas . Man spalvos labai patinka, ir bendrai toks ryskus, pagyvinantis salikelis!
Ačiū, mergaitės. Bet žinokit kaip smagu taip spalvom žaist
QUOTE(Žuvelė @ 2012 01 29, 20:12)
Sveikutės, fantastiškai gražūs jūsų darbeliai Norėjau paklausti, jūs visos mokat piešti gražiai? Kaip jums gaunasi tokias grožybes sukurti?
Na aš galiu tik už save atsakyti. Man tai kažkiek duota buvo iš aukščiau, truputėlį mokiausi bet tai buvo seniai, o dabar kaip niekad jaučiu žinių ir įdirbio trūkumą. Stengiuosi jei tik turiu laiko, lavint ranką nors elementariai ant kokios nors skiautės.
Mokytis reikėtų būtinai Kokiu būdu, čia jau kaip kas sugeba ar iš knygų ar kursuose ar iš interneto (kas beja visai gerai). Visisškai kitas supratimas ir matymas atsiranda.
O kaip gaunasi tokias grožybes sukūrti Tu žinai, kartais labai nelengvai. Tenka gerokai pasikankinti ir dėl kompozicijos ir dėl atlikimo, o pirmiausiai reikia idėją pasigauti nes mano Mūza dažniausiai kažkur maklinėja (kai man jos taip reikia )
Tavi vėl pasikartosiu, spalvos nuostabios Kai už lango toks speigas, tavo darbas kelia nuotaiką
Aha saulės noriu. vat dar vienas pasitaškymas. jau lyg ir reiktų prie rimtesnių darbų eit
Tavi paskutitis tai išvis superinis išėjo toks akvarelinis
Va kaip iš pasitaškymo galima išgauti puikų kūrinį
Kur visos dingusios mažoka kažkaip temoje žmogučių
Va kaip iš pasitaškymo galima išgauti puikų kūrinį
Kur visos dingusios mažoka kažkaip temoje žmogučių
Užšalo
Savaitgalį dar vieną pasitaškymą įkelsiu, rudu atspalvių, jei užsifiksuos gerai ir neatrodys baisiai
Savaitgalį dar vieną pasitaškymą įkelsiu, rudu atspalvių, jei užsifiksuos gerai ir neatrodys baisiai
Laba. Žiūriu, ne aš viena pasiilgau pavasario, gėlių ir spalvų Tavi, Ella - "Sakuros":