Ačiū mergaitės už pagyrimus
Tavi
O mane amžinai prieštaringi jausmai drasko vertinant savo darbus Tai man patinka, tai atrodo šiaip sau (galėjau ir geriau) Viskas susiguli po kurio laiko pasižiūrėjus nuotraukas, tada daug maž matau pavyko ar ne.
Beje savo paskutiniams darbams visai nedariau eskizo. Variau tiesiai ant šilko su pasteliniais pieštukais (dailės parduotuvėse yra pirkti) mane taip erzina tas piešinio perkėlimas. Buvau prieš tai išbandžiusi akvarelinį pieštuką bet jis kietokas o pasteliniai super minkšti ir puikiai nusiplauna. Aš čia dar buvau visokių paukščių pripiešusi ir visgi jų atsisakiau. Visa mano terlionė neįgyvendinta puikiai nusiplovė O ir ta laisvė patinka nes dažnai mėgstu eigoje eskizą keisti. Dalinuosi savo atradimais, gal kam prireiks
QUOTE(~ella~ @ 2012 01 20, 15:11)
Ačiū mergaitės už pagyrimus
Tavi
O mane amžinai prieštaringi jausmai drasko vertinant savo darbus Tai man patinka, tai atrodo šiaip sau (galėjau ir geriau) Viskas susiguli po kurio laiko pasižiūrėjus nuotraukas, tada daug maž matau pavyko ar ne.
Beje savo paskutiniams darbams visai nedariau eskizo. Variau tiesiai ant šilko su pasteliniais pieštukais (dailės parduotuvėse yra pirkti) mane taip erzina tas piešinio perkėlimas. Buvau prieš tai išbandžiusi akvarelinį pieštuką bet jis kietokas o pasteliniai super minkšti ir puikiai nusiplauna. Aš čia dar buvau visokių paukščių pripiešusi ir visgi jų atsisakiau. Visa mano terlionė neįgyvendinta puikiai nusiplovė O ir ta laisvė patinka nes dažnai mėgstu eigoje eskizą keisti. Dalinuosi savo atradimais, gal kam prireiks
Tavi
Del savu darbu pilnai pritariu, man ir visad taip buna. As ir labai nemegstu eskizu daryti, nebent atskirom detalem kur tikslumo reikia pasidarau, tai man sudomino tie pasteliniai piestukai. O kaip jie vadinasi, kur pirkai?
Nagi taip ir vadinasi - pasteliniai. Būna dailės reikmenų parduotuvėse ir kai kuriose kanceliarinėse. Parduoda po vieną reikiamų spalvų. Juos dailėje naudoja kaip papildymą pastelei ar vietoj jos net nežinau. Nesupainiokite su akvareliniais jie kietesni, bandžiau ir su jais bet man per kieti, nemaloniai kabina šilką.
Visi tie išradimai iš taupumo markeris brangoka, o ilgiau pagulėjus džiūsta.
Jei nepamiršiu-l saviškius nufotografuosiu.
Na štai kad ir Art inn turi, tik man rodos aš kiek pigiau pirkau kitur
Visi tie išradimai iš taupumo markeris brangoka, o ilgiau pagulėjus džiūsta.
Jei nepamiršiu-l saviškius nufotografuosiu.
Na štai kad ir Art inn turi, tik man rodos aš kiek pigiau pirkau kitur
Lauksim foto
Tavi ką tik radau pavyzdį nete ( žinutė aukščiau)
ar šie
Tai kreidinės, velveto efekto pastelės pieštuke. Kadangi jos yra sukurtos pieštuko principu, piešiant labai patogu naudoti, nesitepa rankos ir galima išpiešti net smulkiausias detales.
Tai kreidinės, velveto efekto pastelės pieštuke. Kadangi jos yra sukurtos pieštuko principu, piešiant labai patogu naudoti, nesitepa rankos ir galima išpiešti net smulkiausias detales.
Ella, darbas labai grazus, stilizuotas Tavi - visus traukia pavasaris, labai grazu.
Pasteliniai piestukai tai tikrai geras sprendimas. Paskutini karta tai teko pasiskolinti vaiko flomasterius, kurie vandeniu nusiplauna Bet po to dazai netekejo toje vietoje, gavosi tapyba su gruntu, kaip su spec. efektais.
Pasteliniai piestukai tai tikrai geras sprendimas. Paskutini karta tai teko pasiskolinti vaiko flomasterius, kurie vandeniu nusiplauna Bet po to dazai netekejo toje vietoje, gavosi tapyba su gruntu, kaip su spec. efektais.
Aš pirkau kitos firmos bet tai ne esmė. Šitie ir gi gerai ( tik aišku ne rinkinį pirkti brangūs ) parduoda po vieną.
Oi va dabar prisiūlysiu, o jums nepatiks Aš juos atsitiktinai atradau, naudoju pieštukus lėlių veidukų makijažui, o kai užtempiau šilką po ranka nieko nebuvo, čiupau šituos ir patiko
Oi va dabar prisiūlysiu, o jums nepatiks Aš juos atsitiktinai atradau, naudoju pieštukus lėlių veidukų makijažui, o kai užtempiau šilką po ranka nieko nebuvo, čiupau šituos ir patiko
tai visad galima nusipirkti vieną ir pabandyti, o gal patiks
Margaites, silkai jau atvaziavo
Mozaika, teptukas jusu laukia
Mozaika, teptukas jusu laukia
Defliune, vyras trims savaitėm išvažiuoja tai iki tavęs per tą laiką nu niekaip nepašoksiu
QUOTE(~ella~ @ 2012 01 20, 12:51)
Pavyko sėkmingai išgarinti, nieko nesugadinau Taigi rodausi
Šalis 2x0.50 dažai AvantGard. Čia tas dirbinys dėl kurio verkiau, kad dažai ne taip maišosi kaip man norisi.
Defliune, man irgi norėtūsi šilko visas atsargas baigiu išsemti. Rašysiu į a.ž
Tavi nugi pasižiūrėjau į tavo šalikėlį ir kas įdomiausia mus abi telepatiškai ant vienodos formos gėlių patraukė
Šalis 2x0.50 dažai AvantGard. Čia tas dirbinys dėl kurio verkiau, kad dažai ne taip maišosi kaip man norisi.
Defliune, man irgi norėtūsi šilko visas atsargas baigiu išsemti. Rašysiu į a.ž
Tavi nugi pasižiūrėjau į tavo šalikėlį ir kas įdomiausia mus abi telepatiškai ant vienodos formos gėlių patraukė
Nu ir GROZIS, mielai tokia isigyciau