~ella~ nesakau, kad man visada gaunasi...tikrai ne mane nervina, kad normaliai net spalvos dazu nesimato ant skiauteles silko bandau...
pagrindine AvantGardo melyna nelabai patinka is jos nieko gero maisydama negavau
prisimenu tavo darbus ...ir pasedejus prisiminiau, kad jau tapei siais dazais, ir labai graziai
VAt ir aš kaupiuos naujam darbui kur noriu maišyt dažus
daivaV , mane irgi nervina tai, kad maišant niekas neaišku aš tai ant popierinio rankšluosčio bandau. Mėlyna (pagrindinė) ir man negraži . Išvada-visvien reikės pirkti papildomai dar mėlynų Truputį nuliūdino, kad parduotuvėje neturėjo paletės padarytos, žadėjo su laiku visgi ją suorganizuoti.
Tavi greičiau kaupkis
Tavi greičiau kaupkis
Ezkizą jau padariau, bet kontūruot tik trečiadienį ko gero galėsiu. Nu nėr kada
Niekaio negaliu pagaut tikos spalvos, ji tokia violetiniai-pilka
Tavi, kokie ispudziai po tapymo, ar patiko, kaip suprantu, cia su gariniais bandyta?
Noriu priminti visoms, kad galima isigyti silko skaru ir saliu pigiau
Neuzilgo atvaziuoja partija habotai 8, flat crepe, ir crepe georgette
Noriu priminti visoms, kad galima isigyti silko skaru ir saliu pigiau
Neuzilgo atvaziuoja partija habotai 8, flat crepe, ir crepe georgette
Defliune, puiku
būtinai susirašysim dėl šilkų
būtinai susirašysim dėl šilkų
šiuos flat crepe, ir crepe georgette norėčiau pabandyti
jo dabar dirbu su garinamais, bet nervina kad gerai tonuot negaliu, kaip su lygintuvu fiksuojamais. kol kas noras su jais dirbt nepraėjo, dar vašką žadu bandyti kai surinksiu viską ko reik
jo dabar dirbu su garinamais, bet nervina kad gerai tonuot negaliu, kaip su lygintuvu fiksuojamais. kol kas noras su jais dirbt nepraėjo, dar vašką žadu bandyti kai surinksiu viską ko reik
Pavyko sėkmingai išgarinti, nieko nesugadinau Taigi rodausi
Šalis 2x0.50 dažai AvantGard. Čia tas dirbinys dėl kurio verkiau, kad dažai ne taip maišosi kaip man norisi.
Defliune, man irgi norėtūsi šilko visas atsargas baigiu išsemti. Rašysiu į a.ž
Tavi nugi pasižiūrėjau į tavo šalikėlį ir kas įdomiausia mus abi telepatiškai ant vienodos formos gėlių patraukė
Šalis 2x0.50 dažai AvantGard. Čia tas dirbinys dėl kurio verkiau, kad dažai ne taip maišosi kaip man norisi.
Defliune, man irgi norėtūsi šilko visas atsargas baigiu išsemti. Rašysiu į a.ž
Tavi nugi pasižiūrėjau į tavo šalikėlį ir kas įdomiausia mus abi telepatiškai ant vienodos formos gėlių patraukė
Aha, tik tavo darbas gražesnis, nei mano
~ella~ nuostabus darbas
ella tikrai super!