Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie šilko tapybą

~ella~ nesakau, kad man visada gaunasi...tikrai ne unsure.gif mane nervina, kad normaliai net spalvos dazu nesimato cool.gif ant skiauteles silko bandau...
pagrindine AvantGardo melyna nelabai patinka ax.gif is jos nieko gero maisydama negavau 4u.gif
prisimenu tavo darbus wub.gif ...ir pasedejus prisiminiau, kad jau tapei siais dazais, ir labai graziai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
VAt ir aš kaupiuos naujam darbui kur noriu maišyt dažus
Atsakyti
daivaV , mane irgi nervina tai, kad maišant niekas neaišku blink.gif aš tai ant popierinio rankšluosčio bandau. Mėlyna (pagrindinė) ir man negraži schmoll.gif . Išvada-visvien reikės pirkti papildomai dar mėlynų biggrin.gif Truputį nuliūdino, kad parduotuvėje neturėjo paletės padarytos, žadėjo su laiku visgi ją suorganizuoti.
Tavi greičiau kaupkis biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Ezkizą jau padariau, bet kontūruot tik trečiadienį ko gero galėsiu. Nu nėr kada doh.gif
Atsakyti
Niekaio negaliu pagaut tikos spalvos, ji tokia violetiniai-pilka

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Tavi, kokie ispudziai po tapymo, ar patiko, kaip suprantu, cia su gariniais bandyta?

Noriu priminti visoms, kad galima isigyti silko skaru ir saliu pigiau 4u.gif
Neuzilgo atvaziuoja partija habotai 8, flat crepe, ir crepe georgette smile.gif
Atsakyti
Defliune, puiku thumbup.gif
būtinai susirašysim dėl šilkų mirksiukas.gif
Atsakyti
šiuos flat crepe, ir crepe georgette norėčiau pabandyti
jo dabar dirbu su garinamais, bet nervina kad gerai tonuot negaliu, kaip su lygintuvu fiksuojamais. kol kas noras su jais dirbt nepraėjo, dar vašką žadu bandyti kai surinksiu viską ko reik
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tavi: 17 sausio 2012 - 15:11
Pavyko sėkmingai išgarinti, nieko nesugadinau thumbup.gif Taigi rodausi blush2.gif
Šalis 2x0.50 dažai AvantGard. Čia tas dirbinys dėl kurio verkiau, kad dažai ne taip maišosi kaip man norisi.
user posted imageuser posted imageuser posted image

Defliune, man irgi norėtūsi šilko rolleyes.gif visas atsargas baigiu išsemti. Rašysiu į a.ž 4u.gif
Tavi nugi pasižiūrėjau į tavo šalikėlį thumbup.gif ir kas įdomiausia mus abi telepatiškai ant vienodos formos gėlių patraukė thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~ella~: 20 sausio 2012 - 11:54
Aha, tik tavo darbas gražesnis, nei mano
Atsakyti
~ella~ nuostabus darbas wub.gif
Atsakyti
ella tikrai super!
Atsakyti