Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie šilko tapybą

~ella~ prisijungiu prie ELIJOS komentaro - siaubingai gražu wub.gif wub.gif ypač karštu vašku wub.gif
Atsakyti
Oi ačiū už pagyrimus mano "siaubingiems grožiams" biggrin.gif biggrin.gif wub.gif Kaip buvau pasiilgusi šilko ax.gif
Tavi mes jau pavasarį turėjom šnektelėti, dar pernai doh.gif gal pagaliau susibėgsim kur nors ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~ella~: 03 sausio 2012 - 15:23
QUOTE(~ella~ @ 2012 01 03, 16:22)
Oi ačiū už pagyrimus mano "siaubingiems grožiams"  biggrin.gif  biggrin.gif  wub.gif  Kaip buvau pasiilgusi šilko  ax.gif

Šis žodelis buvo panaudotas emocijai sustiprinti 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ELlJA taigi aš supratau thumbup.gif todėl ir pacitavau, kad patiko wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ella, na tikrai ziauriai grazu! Man tai ta su bordiniai-zaliai-oranziniai-rudais apskritimais labai labai. Koks spalvu derinys!
Atsakyti
Ačiū JuRu 4u.gif Tikrovėje ten spalvos kiek kitokios, gyvesnės ryškesnės. Och jau man tas dirbtinis apšvietimas doh.gif doh.gif
Dabar kankinuosi su sekančiu šalikėliu. Tapau garinamais "AVANTGARDE" . Na kaip jie man nesimaišo doh.gif neišgaunu iš jų ko noriu doh.gif teko eiti pirkti papildomai į decotex. Jaučiu teks susipirkti vos ne visą paletę- išlaidos išlaidos doh.gif. Įdomu kaip pavyks garinti g.gif dalis dažų dar iš tų laikų kai čia forume pradėjome užsisakinėti iš Vokietijos. Bet tikiuosi nebus "surūgę" bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~ella~: 09 sausio 2012 - 10:19
Sutinku, dirbtinas apšvietimas tiesiog piauna šilko vaizdą
Atsakyti
QUOTE(~ella~ @ 2012 01 09, 12:09)
Ačiū JuRu  4u.gif  Tikrovėje ten spalvos kiek kitokios, gyvesnės ryškesnės. Och jau man tas dirbtinis apšvietimas  doh.gif  doh.gif
Dabar kankinuosi su sekančiu šalikėliu. Tapau garinamais "AVANTGARDE" . Na kaip jie man nesimaišo  doh.gif  neišgaunu iš jų ko noriu  doh.gif  teko eiti pirkti papildomai į decotex. Jaučiu teks susipirkti vos ne visą paletę- išlaidos išlaidos  doh.gif.  Įdomu kaip pavyks garinti  g.gif  dalis dažų dar iš tų laikų kai čia forume pradėjome užsisakinėti iš Vokietijos. Bet tikiuosi nebus "surūgę"  bigsmile.gif

neskubek pirkti "visa palete" ax.gif dazai maisosi, tik su savo kaprizais.. reikia prie ju priprasti... viskas gausis 4u.gif
is pradziu ir as taip pat pergyvenau biggrin.gif
Atsakyti
daivaV maišytis tai maišosi bet man nepatinka, kažkokia murzynė arba ne tas doh.gif man nesigauna net elementari tamsiai žalia, sumaišius geltoną su paprasta mėlyna muša į kažkokį mėlynumą ir dar tokį nemalonų unsure.gif Nebent ant teptuko galiuko tooookį mili mili kiekį imti toks žaidimas per ilgas man doh.gif Javanoje ir kituose pasidarau daug atspalvių, nu šituose niekaip doh.gif , o man jų reikia labai įvairių verysad.gif Aš su jais jau dirbau bet ten buvo paprasčiau nes nereikėjo daug perėjimų tada viskas gerai o šitam paskutiniam aš išvysčiau tokią audringą veiklą , kad su turimom spalvom neapsieinu!
Atsakyti
Sveikos gyvos wink.gif
vis ateinu, pasižvalgau, tyliai pasigrožiu rolleyes.gif

Įdedu ir aš savo skaros fragmentą, na nieko nenustebinsiu, kaip visad savam stiliuj biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Muriele, svarbu dirbti.
Atsakyti
Miuriele, kaip gražiai spalvom sužaidei thumbup.gif man tavo darbelis toks pavasariškas wub.gif wub.gif rolleyes.gif
Atsakyti