~ella~ prisijungiu prie ELIJOS komentaro - siaubingai gražu ypač karštu vašku
Oi ačiū už pagyrimus mano "siaubingiems grožiams" Kaip buvau pasiilgusi šilko
Tavi mes jau pavasarį turėjom šnektelėti, dar pernai gal pagaliau susibėgsim kur nors
Tavi mes jau pavasarį turėjom šnektelėti, dar pernai gal pagaliau susibėgsim kur nors
QUOTE(~ella~ @ 2012 01 03, 16:22)
Šis žodelis buvo panaudotas emocijai sustiprinti
ELlJA taigi aš supratau todėl ir pacitavau, kad patiko
Ella, na tikrai ziauriai grazu! Man tai ta su bordiniai-zaliai-oranziniai-rudais apskritimais labai labai. Koks spalvu derinys!
Ačiū JuRu Tikrovėje ten spalvos kiek kitokios, gyvesnės ryškesnės. Och jau man tas dirbtinis apšvietimas
Dabar kankinuosi su sekančiu šalikėliu. Tapau garinamais "AVANTGARDE" . Na kaip jie man nesimaišo neišgaunu iš jų ko noriu teko eiti pirkti papildomai į decotex. Jaučiu teks susipirkti vos ne visą paletę- išlaidos išlaidos . Įdomu kaip pavyks garinti dalis dažų dar iš tų laikų kai čia forume pradėjome užsisakinėti iš Vokietijos. Bet tikiuosi nebus "surūgę"
Dabar kankinuosi su sekančiu šalikėliu. Tapau garinamais "AVANTGARDE" . Na kaip jie man nesimaišo neišgaunu iš jų ko noriu teko eiti pirkti papildomai į decotex. Jaučiu teks susipirkti vos ne visą paletę- išlaidos išlaidos . Įdomu kaip pavyks garinti dalis dažų dar iš tų laikų kai čia forume pradėjome užsisakinėti iš Vokietijos. Bet tikiuosi nebus "surūgę"
Sutinku, dirbtinas apšvietimas tiesiog piauna šilko vaizdą
QUOTE(~ella~ @ 2012 01 09, 12:09)
Ačiū JuRu Tikrovėje ten spalvos kiek kitokios, gyvesnės ryškesnės. Och jau man tas dirbtinis apšvietimas
neskubek pirkti "visa palete" dazai maisosi, tik su savo kaprizais.. reikia prie ju priprasti... viskas gausis
is pradziu ir as taip pat pergyvenau
daivaV maišytis tai maišosi bet man nepatinka, kažkokia murzynė arba ne tas man nesigauna net elementari tamsiai žalia, sumaišius geltoną su paprasta mėlyna muša į kažkokį mėlynumą ir dar tokį nemalonų Nebent ant teptuko galiuko tooookį mili mili kiekį imti toks žaidimas per ilgas man Javanoje ir kituose pasidarau daug atspalvių, nu šituose niekaip , o man jų reikia labai įvairių Aš su jais jau dirbau bet ten buvo paprasčiau nes nereikėjo daug perėjimų tada viskas gerai o šitam paskutiniam aš išvysčiau tokią audringą veiklą , kad su turimom spalvom neapsieinu!
Muriele, svarbu dirbti.
Miuriele, kaip gražiai spalvom sužaidei man tavo darbelis toks pavasariškas